Så glad og taknemmelig

Jeg er bare glad og taknemmelig over det milde efterår. Og heldigvis varer det ved mindst et par uger.

 

20121116_121116

 

De næste 14 dage er der i hvert fald ikke frost i sigte. Hverken dag eller nat.

 

20121116_120955

 

Det betyder, at vi kan blive helt færdige i haven, inden vi lukker den ned for vinteren. Vi har lagt utallige nye løg og plantet en mængde nye stauder.

 

20121116_121013

 

Hvis I undrer jer over potterne, kan jeg fortælle, at de er en brik i mit logistiske puslespil. De dækker nemlig de stauder, der har en næsten usynlig top. Derved undgår vi at grave ned i dem, når vi lægger løg.

 

Når det er gjort, bliver potterne fjernet.

10 kommentarer:

 1. Smart det med pottene over staudene. God helg til deg!

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Jeg er selv igang med den store løg lægning, men undrer mig til stadighed over, hvordan du undgår at komme i karambolage med løg du har lagt tidligere år. Du må da både når du lægger nye løg og når du sætter nye stauder have svært ved at undgå at beskadie løg fra tidligere år og også have problemer med at få nye og gamle løggrupper til at harmonere. Hvordan løser du den logistiske opgave?
  Hilsen
  Dorte

  SvarSlet
 3. Super god ide, den skriver jeg lige bag øret :-)
  Sikke da et projekt det nye drivhus er skyld i, rigtig god have-weekend til alle
  Hilse Helle

  SvarSlet
 4. Glæder mig vildt til at se det nye drivhus...rigtig go arbejdslyst og weekend

  SvarSlet
 5. Det var dog en genial idé med potterne. Jeg tænkte på, at nu hvor I er ved at være færdige, så må I meget gerne fortsætte her. Jeg er håbløs bagud. Har ikke engang fået bestilt løg, hvilket ærgre mig.

  Ha' nu en dejlig aften :o)

  SvarSlet
 6. Ja søde ven, det vil jeg egentlig også gerne vide - jeg støder jo rask væk på løg alle vegne ;)

  Tante: Den der venter på noget godt, venter aldrig forgæves (min mantra i øjeblikket - selvkontrol er ikke min stærke side)

  SvarSlet
 7. Forresten: Akebono, Angelique, Mount Tacoma, Liberetto parrot, Apricot parrot, Webers parrot, Blue diamond, et hav af hvide hyacinther og perlehyacintherne Valerie Finnes, Babys breath, "alm blå", Thalia, Primrose og et ton vibeæg sku helst gøre det ud for bryllupsblomsterne

  SvarSlet
 8. Kære Cendie - tænk en gang at dyrke alle blomsterne til sin egen brudebuket. Det bliver SÅ flot og personligt. Du må altså love at sende billeder til mig til den tid, så vil jeg love at lægge dem på bloggen.

  Også tusind tak for din søde og flotte hilsen i form af kaffe og kage på bogmessen.

  SvarSlet
 9. Så lur ide! Det her var et problem for meg i år. Skal huskes på til neste år!

  SvarSlet
 10. Søde Claus, du kan tro jeg sender billeder - hvis foråret er på min side og det hele lykkes. Det var så meget lidt, ven. Lennart sagde bagefter, at jeg sku ha sagt kagerne sku plukkes som "kaktus", altså artiskok :) så slipper man for al den sukker. 1000tak for løglægningsforklaringen - der faldt 5øren - den faldt bare i 1øre! Dejlige, smukke og simpelthen fantastiske billeder - som altid. Mange tak

  SvarSlet