Så tager vi imod bestillinger

Nu varer det ikke længe, inden Vis mig dit drivhus udkommer. Der sker på fredag d. 9. november.

 

Prisen for denne meget store bog (min største til dato) på over fem hundrede sider er kr. 499,95.  Som nævnt flere gange før bliver den præsenteret på Bogforum i Bella Centret fra d. 9. til den 11. november, hvor den sælges med en særlig messerabat til kr. 399,95.

 

 

Denne rabat kan jeg desværre ikke tilbyde her, idet vi sender bogen portofrit i Danmark. Læs mere her.

 

Hvis nogen ønsker, at jeg skal skrive en hilsen i bogen, bliver den først afsendt omkring d. 14.

november, da jeg lige skal hjem fra bogmessen først.

 

 

Vi har også et par andre tilbud. Frem til jul kan Et Haveår bestilles til kr. 99,95. Normalprisen er kr. 299,95. Læs mere her.

 

 

Og Jeg ved, hvor der findes en have kan erhverves for kr. 149,95. Her er normalprisen kr. 349,95. Læs mere her.

5 kommentarer:

 1. Ai hvor jeg gleder meg!
  Tror nok ikke dette blir en julegave-ønske, må nok ha den i god tid før det ja :D

  SvarSlet
 2. Hej Claus

  Klokken var ikke mange minutter over 12, før jeg havde bestilt den nye drivhus-bog.
  Det bli'r en dejlig weekend i næste uge - måske man sku' aflyse alle aftaler for at ha' tid nok til fordybelse ? ;-)

  Bedste hilsner
  Gitte
  Vildbjerg

  SvarSlet
 3. Hei Claus
  Har nå bestilt sammen med to andre bøker. Nå blir det rene drivhusidyllen sammen med englandslengsel og rosenflor. Herlig!!! Jeg kjenner allerede at batteriene fylles opp:)

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Så kom dagen hvor jeg kunne sende bestillingen afsted til den tykke bibel og til bogen "Et haveår", sådan et fint tilbud kunne min fine næse ikke gå forbi. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, hvor jeg glæder mig, nu kan tiden kun gå for langsomt, men jeg væbner mig med tålmodighed og glæder mig til du kommer på hjemmebanen igen, da jeg rigtig gerne vil have din hilsen i bøgerne.
  Jeg havde leget lidt med tanken om at tage ind til bogmessen og hilse på dig der, men da jeg lagde togpriser og entreer sammen for to mennesker, kunne jeg købe to bibler mere, så pengene bliver gemt til du kommer med nyt igen til næste år.
  Forsat god aften.

  Knus med længsler herfra det midtfynske, Pia
  SvarSlet
 5. Flotte tilbud!

  Tak Claus.

  :-) Lisbeth K

  SvarSlet