Sikke´t projekt

Projekt ’Det nye drivhus’ skrider planmæssigt frem, men som så ofte – når jeg går i gang med noget – er det endt med at blive ret omfattende.

 

claus20121113_152130

 

Lige nu er det meste af gården gravet op, fordi kloakeringen skal bringes i orden.

 

claus20121113_152115

 

Når det ser så hektisk ud, er det fordi, jeg tog en rask beslutning om at lægge fliserne bag det victorianske drivhus om.

 

claus20121113_152103

 

Det skal være skidt, før det bliver godt. Og det er herligt at få alt dette lavet, før havesæsonen igen tager sin begyndelse.

6 kommentarer:

 1. Ja - hold da op Claus. Du går sørme til den. Men jeg syntes nu også man lige så godt kan gøre det helt færdigt, og måske tage de ekstra ting med, når man nu er i gang alligevel. Det skal nok blive godt - uden tvivl.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 2. Hehe, du frelsens Claus. Du har en visualiseringsevne i verdensklasse :0)

  SvarSlet
 3. Projekter har det altid med at vokse i omfang også her på matriklen, og ind i mellem så meget at det oprindelige projekt træder i baggrunden, eller måske mere ærligt - det glemmes i alle de delprojekter der pludselig trænger sig på........men godt skal det nok blive.
  mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Jah, projekter har det med at gribe om sig, men jo større er glæden så også bagefter, når det hele står færdigt. Indrømmer jeg tabte pusten, da jeg så de sidste nye billeder. Hold nu op, det ser omfattende ud, men det bliver helt sikkert et vidunderligt og dejligt opholdssted, for både mennesker og planter. Heldigt at det milde vejr er på jeres side.
  Rigtig god dag. Kh, Iris.

  SvarSlet
 5. Åh nej, jeg fik det helt dårligt af at se hvor slemt det ser ud!
  Af alle projekter er kloarkering da det mest utaknemmelige.

  Men du har helt ret, det er bestemt en fordel at det sker på denne tid af haveråret. Og selvfølgelig, hvis ikke det skulle være nu, hvornår så?

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet