Video d. 3. november 2012

8 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Tak for en rigtig hyggelig videohilsen fra din vildskab. Hvorfor klipper I Hylden i bund?

  Glæder mig, hvis jeg har bidraget til det skønne havevejr idag ;) Selv har jeg måttet nyde det indendøre i selskabelighed.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Det hele lover jo godt!
  Jeg studsede over, at nu hvor det grønne og frodige er væk, så kan vi rigtig se stierne. Det er alligevel et stort areal der er lagt ud som sti, i forhold til bede og beplantninger. Nå - så meget desto klogere blev jeg.
  Mine bede er meget dybe og tit ser jeg ikke det der gror bagerst. Jeg lader mig inspirere!
  Tak for kigget. Din magnolia-lund bliver 'splendid'!
  Kh Mathias fra Nordfyn

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Tak for video - som altid interessant at høre om hvad du planter - Håber din Magnoliaknop overlever vinteren.
  hilsen jmn

  SvarSlet
 4. Kære claus.
  Tak for endnu en dejlig rundvisning. Det bliver ganske sikkert flot med Magnolia indslagene. Glæder mig til at se dem i blomst. Glæder mig også til at min egen `Genie´ som du introducerede, blomstrer.
  Var på et tidspunkt inde og kigge på bl.a. Piet Vergelts ´Magnoliastore´ med de mange smukke og mange forskellige. Vildt.
  God aften. Kh, Iris

  SvarSlet
 5. Kære Claus,

  Sikke en masse guf, I har fået proppet i jorden. Det bliver et fantastisk syn til foråret.

  Tak for endnu en dejlig video og tak for at du, med dit lyse sind og din ukuelige optimisme er med til at jage novembermørket på flugt.

  CLAUS FOR PRESIDENT!

  Godnatogsovnurigtiggodt.

  De bedste ønsker om en rigtig god weekend til alle.....helst en tør og solrig een af slagsen

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Dejligt ser det ud, nyplantet, nedklippet og kultiveret og så er det bare at vente på forårets komme, hvor det hele eksplodere i skønne vækster. Hvor jeg glæder mig allerede til at gense bedet igen her på siden.

  Som Tante Grøn så rigtig siger at det rigtig dejligt med den optimisme som du altid lægger for dagen. Man kan kun blive i rigtig godt humør når man hører dig på videoerne og læser dine altid positive og dejlige indlæg her på bloggen, så er det som solen skinner igen, selvom det regner.

  Tak for det.

  Rigtig god dag til dig Claus og alle i andre derude.

  Knus herfra det midtfynske hvor solen skinner rigtig dejligt, Pia  SvarSlet
 7. På lørdagens video blev jeg igen opmærksom på sneglehegnet. Hvordan har det virket, er sneglene blevet i skoven?
  Hilsner Ingrid

  SvarSlet
 8. Tak for en dejlig video Claus.

  Hvor er det altså vildt, at du ligefrem vil dyrke en skov af Magnolia! Det bliver så fedt at se dem til foråret. (Jeg er lidt bekymret for frosten på dine vegne, den knop ser ret sårbar ud).

  Den her del af haven lyder i det hele taget til at blive helt fantastisk, jeg deler allerede forventningens glæde med dig :-)

  - Og dejligt at du lod venusvognen få lov til at stå, den er da helt bedårende, selv her sidst på sæsonen.

  Kærligst Lisbeth K

  SvarSlet