Den der venter, …

I dag er vi helt os selv her i huset, så nu vil jeg ud og gå en tur i haven. Jeg vil ikke lave noget. Blot gå og kigge ned i jorden og spejde efter alle de små nye spirer og andet liv, der begynder at titte frem. Påskeklokkernes knopper ligger som æg i en rede. Det er da mirakuløst.

 

claus20121221_122252_2

 

Nu, hvor sneen er væk, er det min største fornøjelse at gå rundt og suge til mig. Jeg ved med næsten hundrede procents sikkerhed, at haven igen får dyne på, for der går jo et par måneder, før det igen er forår. Men den tid går hurtigt. Man siger, at den der venter, venter på noget godt!

 

Fortsat glædelig jul ’derude’.

11 kommentarer:

 1. Ja, visst är det ett mirakel! En God jul till dig också!

  SvarSlet
 2. Kære Claus,
  Lige så dejligt det er at være alene hjemme, lige så herligt er det at gå en tur i haven på denne årstid - med forventningens glæde boblende i maven. Jeg ønsker jer nogle lune juledage.
  Kh Mathias

  SvarSlet
 3. Dear Claus, thanks for sharing all the beauty of the flowers in your garden in 2012. I wish you a merry christmas and a healthy and brilliant 2013
  Marijke

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Hvor er din bog, vis mig dit drivhus en skøn bog, jeg har læst i den i flere timer i dag, så er helt skæv i hovedet, den kan du godt være stolt over. Kan da varmt anbefale andre at erhverve sig bogen, der er "value for money".
  Mvh Jesper Svendsen

  SvarSlet
 5. Kære Jesper - tak for dine altid positive kommentarer.

  SvarSlet
 6. Velbekomme, ros er vejen frem, det kunne jo være at du så fik lyst til at lave en bog en anden gang, ikke ?
  Mvh Jesper

  SvarSlet
 7. Kære Claus Dalby!
  Ja det må for dig være helt underligt ikke at skulle "noget" efter et så travlt år.
  Men også megen ros for den fantastiske bog.Den bliver dagligt kigget i.Og ikke mindst alle de smukke billeder og oplevelser du har delt med os her på blokken.Det er en uvuderlig glæde hver eneste dag.Kærligst Birgit Nouri.

  SvarSlet
 8. Dette hørtes helt herlig ut Claus! Deilig og slappe av og rusle rundt i hagen og se hvordan livet allerede har startet. Her i Norge snøre det, så det blir en stund til julerosene kommer enda. Vist gleder vi oss til våren!

  SvarSlet
 9. Kære Claus!
  Har fulgt din side i langt over et år nu uden at give en kommentar. Er lidt i tvivl om jeg i virkeligheden har noget interessant at byde ind med. Når det så er sagt skal du vide at det er en daglig glæde, og stor inspiration at følge din blog. Meget lærerigt. Det virker som om du altid ser lyst og positivt på ting, og det er der vist mange der kunne lære noget af.
  Fik din skønne nye drivhusbog i julegave, og det er ikke til at løsrive sig fra den. Superflot bog!
  1000 tak for mange gode timer i selskab med dine bøger. Glæder mig meget til at følge din blog fremover.
  Godt nytår til dig!

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 11. Kære Claus
  Jeg kan se, at der er mange andre end mig som har ønsket sig, og fået, "Vis mig dit drivhus" i julegave. Jeg er meget begejstret for den, og er glad for at du ikke lod dig begrænse mere end du gjorde - der er huse for enhver smag, og mange lækre detaljer og gode ideer.
  Tak for bogen, til min mand og til dig :-)
  Bedste hilsner,
  Line

  SvarSlet