Der arbejdes på sagen

Dag for dag tager det nye drivhus form, men jeg må sande, at det ikke går helt så hurtigt, som jeg havde troet fra starten. Jeg proklamerede jo for nogle måneder siden, at jeg satsede på at have et færdigt hus først i december.

 

20121218_120025 20121218_120044

 

Som det vil fremgå, holder dette ikke stik, men jeg er alligevel rigtig glad, fordi jeg kan se, at der hele tiden sker noget. Drivhusfolkene fra Fyn har så travlt med monteringen, at de arbejder fra tidligt til sent og har overnattet her i Aarhus i nat.

 

20121218_131732

 

20121218_120036

 

Som det ser ud nu, satser jeg på at stå med et helt færdigindrettet drivhus i sidste halvdel af januar, og det er da også en luksus. Tålmodighed er en dyd, siger man, men disse ord har jeg nogle gange lidt svært ved at efterleve.

13 kommentarer:

 1. Hva er vel et par månder når man får et slikt flott drivhus? Byggeprosesser har en tendens til ta litt lengre tid enn forventet. Kvalitet er viktigere enn at det skal gå raskt, men er ganske sikker på at du i din iver etter å bli ferdig også har vektlagt kvalitet.

  Ha en fin dag!
  Brita

  SvarSlet
 2. Det kommer att bli superfint!
  Liv

  SvarSlet
 3. oooo, men det tegner til at blive et smuukt hus, men jeg forstår din utålmodighed.

  SvarSlet
 4. Det ser jo ut til å bli et riktig flott drivhus Claus! :-D
  Så spennende at du har valgt betongvegger på to sider! Jeg regner med du gjør dette på grunn av isolasjon, samt at veggene holder bedre på varmen om kvelden?
  Jeg trodde du ville ha et svart drivhus denne gang, men hvitt er jo veldig fint det også! :-D
  Ha en fortsatt riktig fin førjulstid!
  jeg gleder meg til å se ditt drivhus ferdig og i bruk i senere blogginlegg!
  Stein

  SvarSlet
 5. Der findes så mange dyder, at man ikke ene menneske kan rumme dem alle!

  Det er i hvert fald min filosofi...

  Jovist man skal vise tålmodighed og beherske trangen til at se projekter færdige, måske netop fordi man i denne periode så – hvis man er heldig – kan lade hjernen hvile lidt i sin evige søgen efter nye muligheder og udfordringer... Jeg er selv skidt til denne diciplin og kan knokle umådeligt hårdt for hele tiden selv at skubbe fremskridtene hastigt fremad mod resultatet, selvom det egentlig er processen jeg nyder (det endnu ikke tilendebragte rumme altid flere muligheder og drømme end de færdige resultater...). Men nye opgaver og spændende tanker ligger jo altid og ruger i fremtiden.

  Men hvor kan jeg godt forstå du glæder dig til at kunne indtage dit nye drivhus og få gjort det til dit eget. Lukke processen og lågen - vide at nu er det dig der alene +/- sætter dagsordenen på parcellen! Få indrettet og nænsomt ført både ude og inde helt pesonligt på plads.
  Åh hvor er jeg drivhusmisundelig altså...selvom det langt fra heller er en dyd!

  Mange julehilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 6. Ting tager tid og jeg har det sådan, at jeg meget heller vil have de gør det ordentligt, så må det hellere tage den tid de skal bruge...

  Glæder mig til at se når det står klar ;-)

  Knus Susi

  SvarSlet
 7. Hvor bliver det bare rigtig fint. Jeg glæder mig især til at se det indenfor når planter og den åbne ild er på plads. Har du evt nogle tegninger af hvordan du forestille dig indretningen i drivhuset, vi må se?

  SvarSlet
 8. Kære Belinda - nej, det er ikke noget, jeg sådan tegner på.

  SvarSlet
 9. ok. Ja jeg er nok bare lidt utålmodig - glæder mig jo sådan til at se resultatet. Men ting tager jo den tid de tager.

  SvarSlet
 10. Hvor jeg genkender det og jeg må indrømme, at jeg har det svært i selve byggefasen. Jeg hader simpelthen det pløre og rod der følger med. Da er det nok en fordel at det bliver tidlig mørkt for tiden så det ikke skurrer i øjnene når du kikker ud af vinduet;)
  Men heldigvis har det en ende og det bliver spændende at se dit færdige projekt i slutningen af januar.

  SvarSlet
 11. Snestormen kom jo som en lidt tidlig overraskelse og satte alt i stå en periode. Jeg havde lige bestilt 2 roser, fordi det var så mildt, men snestormen overhalede indenom. Heldigvis fik jeg en mail om at de først sender når vejret igen er til plantning, men utålmodig... det er jeg!
  Så jeg forstår dig godt!
  Det ser iøvrigt virkelig godt ud med de hvide paneler der er sat om vinduerne.
  Hav en rigtig god dag fortsat

  SvarSlet
 12. Kan godt forstå det kniber lidt med tålmodigheden ;-)

  Det bliver spændende for dig at komme til at indrette, det nye drivhus, og vi andre vil selvfølgelig gerne være med på sidelinien :-)

  SvarSlet
 13. Det ser godt ud med forlængelsen af muren så du får en dejlig solkrog der. Skal du ha brostensbelægning? Følger spændt med fra marcipangrisene ;)

  SvarSlet