Der findes kun god smag, og den er dårlig!!!

Disse bevingede ord er udtalt af Poul Henningsen, som virkelig kunne få tingene sagt. Jvf. mit forrige indlæg vil jeg sige, at det som bekendt afhænger af øjnene, der ser.

 

claus20121228_180012

 

I aftes havde vi gæster, og da lavede jeg dette lille arrangement. Jeg forestiller mig, at nogle også vil finde min lille hvide nyanskaffede papegøje ’for meget’.

 

Det rører mig ikke. Jeg er vist ved at blive lidt funky.

 

claus20121228_180212 claus20121228_180255_2

 

Sjovt er det at lave små stillebens. Jeg kan i hvert tilfælde ikke lade være.

 

claus20121228_180622 claus20121228_180339

 

Bare vent til det nye drivhus står helt klar. Så skal jeg lave buketter og opstillinger i den helt store stil.

 

Kunsthåndværk er en stor interesse, så det vil jeg skrive lidt mere om i det nye år.

 

Kan fortælle, at papegøjen er fra www.nordal.eu, de små fyrfadsstager fra Netto, bakken fra Ikea, den rakubrændte vase fra www.keramikvaerkstedet.dk og fyrfadsstagerne med træerne fra www.pia-lund.dk

25 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Tak for dagens første store smil :0)

  SvarSlet
 2. De der metalhimstregimser fra igår var ikke lige min smag, men den der papegøje, den ville jeg ikke have noget imod :-))

  Helle

  SvarSlet
 3. Jeg synes det ser flot ud..:-)
  Bakken fra Ikea passer godt til dugen og papegøjen er herlig.
  Det første mine øjne faldt på var de skønne fyrfadstager fra Pia Lund og vasen med de sprøde tulipaner og hyacinter...Det hele er bare smukt.:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. såååååååååååå vackert claus,kripspiga färger känns så bra nu när julens nissar och murr är över, nu stundar ljusare tider, kan bara bli bättre :)
  önskar dig ett gott slut på året och det bästa inför 2013!
  varmnyårskram lotten

  SvarSlet
 5. Funky, uha det lyder spændende gad vide hvad det betyder for haven.... men bare før an, jeg vil også være funky. Godt nytår

  ps. de fyrfads-stager med træer på er FLOTTE, funky eller ej :)

  SvarSlet
 6. Hej Claus.

  Med farvekombinationerne på plads, er humor og overraskelsesmomenter da lige sagen i hus som i have :-)

  SvarSlet
 7. Jeg synes at det er ret fint med papegøje og de dæmpede farver gør det hele ikke bliver for meget.
  Jeg er også vild med at lave stillebens og har det lidt svært hvis tingene står og flagrer helt alene:)

  SvarSlet
 8. Så fiiint, Claus!! Fortsatt deilige romjulsdager - og et supert nytt 2013 ønskes deg!

  STØRSTE klemmen
  anette

  SvarSlet
 9. Jeg synes ikke papegøjen er for meget. Det er faktisk en rigtig fin opstilling, og så elsker jeg når man ikke er bange for at blande billigt Netto/Ikea nips med fint kunsthåndværk. Bare det falder i ens egen smag, så er prisen fuldstændig ligegyldig. :-)

  SvarSlet
 10. Superlækre farver og fed opstilling :-)
  glæder mig til at se drivhuset og hvad du finder på dér.

  Knus

  k

  SvarSlet
 11. Så herlig! Jeg kan da si at når man har julepynt i krystall, sølv og hvit, og nissene holdes i et eneste rom ( de fleste nisser forresten i hvit også) - da blir det ikke endret pynt hos meg før 13. dag jul. Jeg kom meg i går til en stor blomsterhandler på andre siden av fjorden, så her blir det eukalytus greiner, trollhasse, mimosa, snøballbær og en eller annen greintype med sølvgllitter. Dette skal i store store glasspokaler som jeg fant i min favorittbutikk i går. Nyssgjerrig så se på min blogg ;) Elsker det hvite! Ikke noe svart her i huset ;) Hilsen minminivilla,blogg.no

  SvarSlet
 12. Kære Claus.

  Velkommen i "klubben".

  Hjerteligst

  SvarSlet
 13. Helt krummelurene, som er lidt for meget for mig ;-)
  Synes bordet her er noget så stilfuldt og flot!
  Er fuldstændig forgabt i flere af tingene og ikke mindst farvesammensætningen !
  Din nye papegøje er bare så SKØN! <3 <3 <3

  SvarSlet
 14. Hej Claus.
  Jeg synes også, det ser superflot ud. Papegøjen er lige mig. Hmmm ...skulle man starte 2013 med at indføre fugle på matriklen - kunne godt friste.
  Godt nytår.
  Anita

  SvarSlet
 15. Tjaa hvis du havde sat papegøjen alene et sted hm! Men som en del af din opstilling er den fin. Godt set!
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
 16. Skønt at se dig blande ting med sikker stil,jeg kunne godt forestille mig at du kunne udfordre dig selv i dit nye drivhus ,og evt.blande farver og materialer på en helt ny måde,da du helt sikkert har flair for indretning.
  Godt nyår fra Trine

  SvarSlet
 17. Pænt bord flotte Pia lund stager flotte og hyggeligt med lys, Passer fint sammen med Nanne Ditzel stole .Passer fint sammen. Du kan bare det der. Tak for mange gode råd på din side.Godt Nytår. Hilsen Gurli Viborg

  SvarSlet
 18. Jeg er egentlig ikke så meget til de små pyntegenstande, men din papegøje fik lige et ferieminde om en hvid papegøje frem i mig - vi besøgte en lille dyrehave et sted i Tyskland, hvor de havde rigtig mange papegøjer og en del af dem fløj frit rundt bl.a en lille hvid en, som forelskede sig i mig, så den slog sig ned på min arm og puttede sit hoved ind i min armhule - den var så blød :-)
  Jeg synes, det er et rigtig fint stilleben, du har lavet.

  SvarSlet
 19. Kære Claus.
  Da jeg så dit flotte arrangement kom jeg straks til at tænke på en måske gammeldags talemåde: "Han kan bare det der pis!" Og det er jo lige det du kan, det der p.... Bliver du træt af papegøjen, kan du bare lave en lille rask auktion her på bloggen:-)
  Mærkeligt udtryk det der stille ben (ja, ja, jeg ved godt, det er i et ord - men alligevel)
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 20. Et fint sammensatt stilleben synes nå jeg, men så kan jeg også like både det enkle og det litt voldsomme... Alt til sin tid - eller min tid heter det kanskje :)

  SvarSlet
 21. Vakkert Claus. Du er en mester til å sette sammen de nydeligste stilleben,både når det gjelder planter og interør i hjemmet:)
  Du har en fantastisk fargesans. Det er en fryd å se:)
  Nyttårsklem fra Ellen

  SvarSlet
 22. Hvem har ikke en indre pyntetrold og din opstilling er da sjov, og det sjoveste ved sådanne opstillinger er jo at kreere dem.

  Gid at mange flere ville være mere funky og ikke være så bange for at træde ved siden af i forhold til hvad der er god smag, for det er jo kun noget, som vi selv definerer udfra tidens trend og hvad strømmen siger.

  Det giver lidt mere spænding, når folk bryder ud af 'den store strøm med sådan er god smag i dag'.
  Kh Bente

  SvarSlet
 23. En smuk og personlig stileben,
  det er blandningen af forskellige
  stilarter og konsekvensen af farverne som gør den smuk.
  Det spirende nye år. :)

  SvarSlet
 24. Hej Claus

  Jeg genkendte med det samme bakken fra IKEA - vi har nemlig motivet på rygpuderne i soveværelset :-)

  Jeg synes det er så fedt at du bare sætter tingene sammen som du får lyst. Det er vel også derfor du kan være trendsætter, fordi du tør at stå ved din smag. Langt hen ad vejen er jeg ret begejstret for dine påfund.

  Dejligt at høre at du vil sætte fokus på kunsthånværk! Det glæder jeg mig til.
  :-) Lisbeth K

  SvarSlet
 25. Kære Claus

  Ja, jeg elsker dine smukke opstillinger. Det er især fint, at du også kan finde på at bruge ting fra Netto. Det er så fint med et mix af dyrt og billigt. Så kan alle være med, og det er en charme ekstra.

  Knus fra Janne fra Greve

  SvarSlet