Det er altså bare træls

Er sikker på, at I kender det, at nettet driller. Og det gør det altså lige nu. Min computer, hvorpå billederne ligger på, vil ikke koble på, så nu bruger jeg Ipad'en.Problemerne skyldes givetvis, at jeg befinder mig på færgen på vej til Oslo. Her har jeg nemlig pressepræsentation på min nye bog på onsdag. Det bliver spændende.

 

Jeg vender tilbage, når jeg er i land.

4 kommentarer:

 1. Den kære teknik som vi alle slås med fra tid til anden.
  God tur til Oslo og pøj-pøj med pressepræsentationen. Det skal nok gå rigtig godt! :-)
  *Smil* fra Lisbet

  SvarSlet
 2. Altfor godt Claus med den teknik,rigtig god fornøjelse og forsæt succeen med dine bøger..vi er mange der er blevt havetosset af dem.
  Hilsen Grethe

  SvarSlet
 3. Är boken översatt till norska?

  SvarSlet
 4. Kære Ingmarie - nej, du må nøjes med den danske.

  SvarSlet