Duften af tulipaner ...

... er noget af det skønneste, jeg ved. Og på denne tid holder jeg især af store kulørte buketter.

 

20121205_115426

 

Om sommeren har jeg ikke det store behov for blomster inde. For da er jeg jo ude det meste af tiden.

 

20121205_115612 20121205_115619

 

Jeg tror, at kreativiteten næres af smukke ting, og derfor nyder jeg at sidde i havestuen omgivet af mange af de ting, jeg holder af.

 

20121205_115730

 

Her ved det store bord kan jeg rigtig rode og råde. Herligt ...

20 kommentarer:

 1. vilken fantastiskt vacker skål! blekgrönt är en så fin färg till en vas.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det også bare rigtig smukt ud! Er det dit normale kontor eller har du flyttet det ud til spisebordet pga. det flotte lys?

  SvarSlet
 3. Kære Belinda - nej, forlagskontoret, hvor mine medarbejdere sidder, er på 2. sal. Når jeg skriver, sidder jeg i min havestue, hvorfra jeg kan holde øje med det hele udenfor.

  SvarSlet
 4. Dejlig buket! Jeg kan ligefrem dufte den! Smukke ting omkring sig, nærer utvivlsomt kreativiteten! Når man tænker dybt, og prøver at "indkredse" de flygtige, boblende billeder fra underbevidsheden, så vandrer ens blik rundt i processen, og falder til jorden med eet... hvis blikket lander på en regning eller andet grimt og skummelt.
  Hav en dejlig dag!
  Hilsen Alice

  SvarSlet
 5. Skønt med de kulørte tulipaner Claus. Jeg har ledt efter dem herovre, men det lader sig ikke så let gøre...

  Jeg ender med ikke at kunne "nå" flere buketter inden vi pakker alt sammen, så det må bliver når vi er hjemme igen. Glæder mig.

  Når vi når helt ind under jul er jeg til helt røde tulipaner med gran og kogler.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Hvem fordres lyst og energi midt i en grå rodebutik? Nej vel. Kreativitet og livsudfoldelse fremmes bestemt af smukke omgivelser, og hvad er, udover solskin, bedre til at gøde og give næring til dette, end BLOMSTER. Skøn buket, er vild med de violette med hvide kanter. Åh så yndige, minder lidt om min yndling ´Ballade´. Jeg er ikke god til Tulipaner i vase, de ender med at kravle ned langs vasen og videre hen over bordet. Øv. Men, så nyder jeg i endnu større grad at se dine billedskønne Tulipaner.
  Herligt solskins-skrivevejr ;o) Kh, Iris.

  SvarSlet
 7. PS:
  Vasen er bestemt også bedårende, som skabt til ´Tulipaner i trængsel´ ;0)
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 8. PS:
  Vasen er bestemt også bedårende, som skabt til ´Tulipaner i trængsel´ ;0)
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 9. Hej Claus,

  En skøn buket. Og det giver ganske rigtigt humør og virketrang/kreativitet et nøk opad. Jeg er opdraget nærigt - og at KØBE blomsterbuketter var bestemt ikke noget, man gjorde i mit barndomshjem. Det har forfulgt mig lige siden. MÆN for en uge siden købte jeg en dejlig buket - dog ikke tulipaner - og den står endnu på sofabordet. Og jeg glæder mig over den hver dag. Det bliver bestemt ikke sidste gang.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 10. Kære Hannemor - jeg kan også af og til blive nærig på nogle punkter, men jeg bruger i stedet udtrykket 'omkostningsbevidst'. Det lyder ikke så negativt ...

  SvarSlet
 11. Tak for det Claus - du har ganske ret. Omkostningsbevidst lyder mere positivt. Den vil jeg skrive mig bag øret og bruge flittigt.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 12. Nej, hvor ville jeg gerne kunne sidde og kigge ud på en så dejlig udsigt som din,mens jeg skriver. Jeg ville dog nok få lyst til at gå ud og nyde det "up-close". Har ikke så meget rygrad, når det kommer til have :-) Men så er det jo smart med sådan en DRØM af en buket... God arbejdslyst

  SvarSlet
 13. Ja der er intet der slår lyden af knitrende tulipaner netop nu. De sprøde stilke og farvehavet som gør os så godt netop nu. Lennart har lavet en "tagrende" (dog firkantet) i køkkenvinduets fulde længde som bliver fyldt med skiftevis tulipaner og hyacinther på løg. Den duft der rammer en morgentræt næse er helt ubeskrivelig!

  SvarSlet
 14. Kære Cendie - vi skulle alle have os en Lennart!!!

  SvarSlet
 15. Helt enig: Smukke ting er dejlige! Jeg er vist nærmest lidt ødsel når det kommer til buketter. Jeg har altid afskårne blomster i huset. Fra haven så længe det lader sig gøre, og resten af tiden køber jeg dem. Jeg elsker også tulipaner. Men jeg køber dem altid først efter jul. I januar. Sjovt at se at du allerede nu har tulipaner. Det skulle jeg måske også prøve :-)

  SvarSlet
 16. Kære Nana - man skal som bekendt gribe i egen barm, og jeg har da også tidligere skrevet, at man bør vente til de danske tulipaner, der som regel først kommer efter 1. januar. Men desværre er der stort set ikke nogle danske producenter mere. I hvert fald ikke mange ...

  SvarSlet
 17. Intet er mere livsbekræftende end blomster, super flot med blomster i store mængder, er vild med din buket Claus og bliver da vist nødt til at købe en til lillemor i morgen
  Mvh Jesper

  SvarSlet
 18. Kære Claus.

  Ja, alle burde have en Lennart og en overdådig multicoloured buket tulipaner. Kan ligefrem mærke, hvordan farverne gør godt langt ind i sjælen. For os der elsker blomster, har sådan en fantastisk buket en opløftende og næsten healende effekt. Hvor ER den smuk. Jeg længes.......

  Mange hilsner og tanker fra øen, hvor det fortsat vælter ned med sne

  SvarSlet
 19. Er så uendelig heldig at ha begge dele :) han foreslår du sætter dem i produktion i forskellige længder, Claus. Og mumlede noget der mistænksomt lød som ;hellere ham end mig...

  Til den kære Tante
  "Julesne, julesne,
  der der pluds'lig en-to-tre,
  julesne, julesne,
  tryllet frem af julens fe.
  Julesne, julesne,
  overalt, hvor du kan se,
  lad det bare sne og sne,
  om jeg nu må be'."

  SvarSlet
 20. Dit kreative værksted,
  lyst med dejlige farver
  og udsigt.
  :-)

  SvarSlet