Et godt bytte

Det er blot små fem måneder siden, at jeg som i et drømmesyn så, at der kunne ligge er drivhus i grundens nordvestlige hjørne.

 

[claus20120820_071421_3%255B3%255D.jpg]

 

Billedet herover er fra d. 21. august, hvor de gamle træer, som jeg fandt ud af kunne byttes ud med et drivhus, stadig stod der.

 

[20120830_123157%255B9%255D.jpg]

 

En uges tid efter var træerne væk og gravemaskinerne gået i gang. På det tidspunkt var drivhuset ikke tegnet, men der kom snart skred i den side af sagen.

 

20121220_165934

 

Der er altså mindre end fire måneder imellem billederne her. Det er da ret godt gået.

 

Jeg er ikke kendt for at sidde på hænderne; Nej – der skal ske noget.

 

20121220_170037

 

Tidligere blev pladsen her blandt andet brugt til parkering. Nu får bilerne i stedet plads bag det victorianske drivhus, og jeg glæder mig til at skabe et smukt miljø foran det nye drivhus.

 

Blandt andet bliver der plantet boksformede avnbøgtræer, som ankommer en af dagene fra Holland.

22 kommentarer:

 1. Det er rigtig flot, lige til at indrette. Bliver en spændende sæson at følge.
  Mvh Søren K

  SvarSlet
 2. Hvor er det dog smukt, glæder mig til at se dine blomster-tryllerier her. Hvis jeg husker rigtigt, så kommer der vist også en pejs? Den er jeg spændt på...

  SvarSlet
 3. WOUW...!!! Sikke en fantastisk udnyttelse af det hjørne, ren "foræring"! :o)

  SvarSlet
 4. Hej Claus

  Det er flot, alt du laver. Jeg ææælsker blomster, men jeg er også økonom, og er nysgerrig efter hvad drivhus-projektet samlet kommer til at koste?

  Mvh
  Hans

  SvarSlet
 5. Hvor er det smukt..!
  Det måtte vel nok gerne have ligget i min have :)

  SvarSlet
 6. Hvor er det smukt !
  Glæder mig til at følge indretningen både ude og inde og ikke mindst til at se, hvordan du lige gør med pejsen.

  SvarSlet
 7. Kære Hans - hvis der er noget, jeg aldrig taler om, så er det penge!

  SvarSlet
 8. Hvor ser det bare lækkert ud. (syntes nu stadig at du skulle male én af væggene derinde matsort).
  Men hvad ved jeg, min farvesans er endnu ikke veludviklet ;-)

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  Hvor bliver det bare flot, hvis du næste år ser en, der ligger på knæ ved porten nede ved vejen, så tag det bare helt roligt, det er bare mig, der ligger og drømmer om at komme inden for i paradisets.

  Mvh Jesper S

  SvarSlet
 10. Hvor er det blevet smukt! Jeg syntes faktisk det er ret heldigt at det endte som en "hvid diamant".
  Glæder mig til at se det indvendigt en dag :)
  Mvh Alice

  SvarSlet
 11. Såååå fint! Och finare kommer det att bli, det råder det ingen tvivel om! Jag är (typiskt mig) nästan mest avundsjuk på den fantastiskt bra arbetsplatsen som du får på baksidan...:-)

  Jag undrar vad som hände med den svarta färgen som var på utsidan, var det en skyddsfilm eller har den blivit övermålad med vit? Var det inte så att du hade råkat beställa metallverket med svart utsida och vit insida?

  Kram
  Elin i Malmö

  SvarSlet
 12. Ihhh og åhhh...og suk hvor er det blevet smukt!
  Rigtig glædelig jul - hilsen Pia

  SvarSlet
 13. Kære Elin - det du så, var de sorte gummilister, som termoglassene blev monteret i. Forøvrigt er ikke alle hvide profiler monteret endnu. Kh Claus

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  Ja Claus, os der kender dig ved, at der ikke plejer at være langt fra tankegang til handling, men det gør heller ikke spor, når du får sådan et flot resultat.
  Jeg gælder mig helt vildt til at se slutresultatet, når træer, belægning, indretning af den fine plads du får foran drivhuset men også indretningen af drivhuset er faldet på plads.
  Dejlig holdning du har til økonomien. Jeg plejer at sige at penge og politik skal man ikke diskuterer, det giver kun ufred.
  Tak for mange fine indlæg, som du har leveret den sidste uge.
  Det bliver rigtig spændende at se det udvalg du har valgt til Bilka i den nye sæson, der heldigvis venter inden længe. I den forbindelse ville jeg ønske at man have et lidt større lager af planter, så der ikke var udsolgt allerede søndag eftermiddag, som jeg har oplevet i Bilka Odense rigtig mange gange. Man taber lidt af lysten til at køre efter det, hvis man kommer til tomme borde alt for mange gange.

  God aften til dig Claus og alle i andre "Havetosser" derude.

  Knus herfra det midtfynske, Pia
  P.s En stor varm hilsen til familien i Flade på Mors. I ønskes en god jul. Jeg håber, at I er ved godt mod og er ved at være klar til den store aften. Knus Pia

  SvarSlet
 15. Kære Claus

  Jeg glæder mig oprigtigt meget på dine vegne!

  SvarSlet
 16. Selvom det jo ikke går i min lillebitte rækkehus-have, så er det altså meget inspirerende med din virkelyst og glæde ved at skabe.
  Tak.

  SvarSlet
 17. Kære Claus.
  Det bliver rigtig spændende at se hvordan hele arealet tager sig ud om et halvt år, med de ny træer omkring Væksthuseet, og hvordan du får indrettet huset, og lagt an. Hvem der havde dine evner, til at få alting til at gå op i en højere enhed. Ønsketænkning ...
  Så sandt så sandt, fra tanke til handling må der helst ikke gå for lang tid. Just do it!
  God arbejdsdag. Kh, Iris

  SvarSlet
 18. Ja det bliver godt nok rigtig flot Claus og det går stærkt når først man kommer i gang.
  Faktisk har jeg tænkt lidt over det med at det skulle have været sort... og ved en fejl blev hvidt, det var der nok en dybere mening med skal du se... :)

  Men et godt bytte helt sikkert :)

  SvarSlet
 19. Kære alle - tak for søde og hyggelige kommentarer.

  Kære Annette - den tanke har jeg også haft.

  SvarSlet
 20. Så elegant et orangeri/drivhus skal man lede længe efter..og lyset på væggen..godt tænkt.Håber dine naboer også kan li! dit projekt.

  SvarSlet
 21. Nej, hvor er det blevet fint. Jeg har haft lidt svært ved at forestille mig hvordan det kom til at se ud, ud fra tegninger og halvmure. Men nu ligner det jo noget! Det er rigtig, rigtig fint og det bliver en fornøjelse at følge indretning både ude og inde.

  Bettina

  SvarSlet
 22. Hej Claus. Det ser fantastisk ud. Kunne godt tænke mig at vide hvem du har til at tegne og bygge drivhuset for dig? Har selv drømme om i forbindelse med tagskift at få bygget et orangeri ind i en vinkel på huset. Men oppe i de prislag er det fornuftigt at få en fagmand på investeringen i tide, så resultatet kan blive harmonisk. Det kan jo spare en for mange sorger og ikke mindst penge.
  Med venlig hilsen
  Sis

  SvarSlet