Et vinterprojekt

Nu, hvor jorden er frossen, er der alligevel ting at gøre ude.

 

claus20120504_105820

 

En af dem er beskæring af træer. På billedet her kan I til højre se, hvor langt vi skærer vores nordens oliven ind for at få dem til at forgrene sig smukt gennem sommeren. Måske et projekt mellem jul og nytår?

13 kommentarer:

 1. Nej jeg tror jeg vil tillade mig at holde ferie og nyde julen og nytåret Claus - så nej jeg skal ikke i haven mere i år :)

  jule og december hilsner
  Annette

  SvarSlet
 2. Hej Claus.

  Regner ikke med at skulle i haven mellem jul og nytår og slet ikke, hvis der nu skulle falde mere sne.

  Har dog lige været et smut derude - og undrer mig altså over mine juleroser/påskeklokker - om det er det ene eller andet.

  http://www.ildkat.dk/?p=3765

  SvarSlet
 3. Tak for tipset. Man trænger nok til lidt luft efter julens "trængsler" :)

  SvarSlet
 4. Joda Claus, gjerne litt beskjæring i romjulen. Sist jul beskjærte vi våre epletrær. Fint å ha noe å aktivisere seg med ute når det er vinter og deilig å slippe den jobben tidlig vår når det er mange andre aktiviteter å henge fingrene i.
  Brita

  SvarSlet
 5. Jeg håper også på litt hagearbeid mellom Jul og Nytt år! :-) "Nordens Oliven" er trær jeg har langt opp på min ønskeliste, men de viser seg å være veldig vanskelig å få kjøpt her i Norge. Jeg har i alle fall ikke funnet noen hagesentre som fører dem :-(
  Tror du må overtale Bilka om å starte en liten filial i Oslo...!! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Prøv Lundbergs Planteskole, Eydehavn. Har selv lagt inn bestilling hos denne planteskolen og får forhåpentligvis levert treet til våren sammen med en hvit gullregn. Lundbergs skaffer trærne fra Danmark og jeg krysser fingrene for at han klarer å levere.

   Slet
 6. Har netop i dag beskåret mine høje Nordens Oliven. Var lidt urolig for, at jeg tog for hårdt ved, men efter dit billede at dømme, passer det vist meget godt :)

  SvarSlet
 7. Øhhhh... Jorden er altså ikke frossen. Har i går og i forgårs sat en hel del løg både i krukker og i jord (over 500) Det var altså ret koldt. Så nu er der dømt julehygge. Rigtig god jul allesammen ;-))

  SvarSlet
 8. Smukke forårs billeder du disker op med i en mørk og klam tid. Plantede et Nordens Oliven for et par måneder siden og tænkte, at jeg ville holde saksen i ro denne første sæson. Måske jeg alligevel skulle beskære? Suk. Der er så meget jeg ikke kan hitte ud af.

  ?

  SvarSlet
 9. Hi Claus,
  Thanks for your visit to my blog and your kind and sweet comments. I have admired your blog for a long time and often visit. Everything you do is so stylish and beautiful.
  Have a wonderful holiday and Happy Christmas!
  Kram Ingrid

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Det var da en glimrende anledning til at komme i haven. Jeg nænner det dog næsten ikke da kronerne på mine prydpærer er så utroligt flotte netop nu. I øvrigt er det også tid til, at beskære vindruen i drivhuset.
  Ønsker dig en glædelig jul.
  Mvh Søren

  SvarSlet
 11. Hej Claus,

  Et skønt billede, der sætter drømmerierne om foråret i gang. Jeg er allerede ved at studere frøposer.
  Hos os er det de gamle æbletræer, der skal beskæres mellem Jul og Nytår.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 12. Hvor er det smukt. Vil lige fortælle dig, at jeg bruger dette smukke billede som baggrund på min computer. Og folk der kommer forbi siger, nej hvor er der smukt :) Glædelig jul
  VH Vibeke Andersen

  SvarSlet