Fat mod

Selv om det er sjappet og fugtigt udenfor, gælder det om at se fremad.

 

claus20120325_135751

 

Snart bliver dagene længere; ja faktisk kan vi om præcis en uge glæde os over, at lyset begynder at tiltage.

 

claus20120325_121333

 

Det er da dejligt at tænke på, og endnu dejligere er det at vide, at vi om blot tre måneder kan opleve motiver som disse i haven.

 

claus20120325_135849

 

Jeg er glad for at leve i et land med skiftende årstider. Det er ikke første gang, jeg siger det, men jeg gør det gerne igen: Der er altid noget at glæde sig til!

7 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Det har du så evigt ret i! Og kan du så lade være med at mærke på "pakkerne" før "juleaften"! Hihi ;) Meeeen der er faktisk spirer over jorden, ved jeg fra før sneen kom. Dorthealiljer, min yndlingsforårsblomst var endda dukket frem. Måske man skulle prøve med en lille graveske en af de næste dage (fløjter uskyldigt) - inspireret af dit "pakkeføleri" her ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Det er lige til at få forårsfornemmelser af at se de skønne krokus :) jeg er faktisk selv i gang med at så stauder - God 3. Advent Anne Gine

  SvarSlet
 3. Hvor ser det vidunderligt ud med alle crocusserne! Det er skønt at blive mindet om at det ikke varer så længe før haven prydes af disse løgvækster :)
  Fortsat god dag

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Ja det er det jeg siger, man kan blive ved, og heldigvis for det.
  Der var nemlig, ´næsten umærkeligt´, fire poser Tulipanløg der hoppede i baglommen på mig i Byggecentret igår, så nu står jeg hér med jord til albuerne og lægger Eternal Flame og Jackpot i krukker... kan man lade være? Nej vel, sæsonen strækkes over længere og længere tid og det er bare så herligt. Selvom det ikke mærkes straks, så véd vi at dagene snart længes og bliver lysere. Sitrer allerede ved tanken om duften af forår.
  Søde tanker på denne adventssøndag. Kh, Iris.

  SvarSlet
 5. På slutten av sesongen begynner man å bli litt lei av hagen, men det går ikke mange ukene før det begynner å klø i fingrene igjen. Gleder meg mye mere til våren enn til jul! God søndag!
  Brita

  SvarSlet
 6. Kære Brita - jeg når nu aldrig at blive lei af haven. Det er blevet en livslang kærlighed - året rundt!

  Kh Claus

  SvarSlet
 7. det finns mycket att glädja sig åt i årstiderna, även nu. Men jag måste säga att det fanns att glädja sig åt när jag bodde i newport beach, ca, och spenderade mornarna i november med en barfotapromenad på stranden...

  SvarSlet