Mange nye tiltag

I dag har jeg haft et fint og positivt møde med Bilkas indkøbere om den sæson, vi snart tager hul på. Vi var enige om, at det har været en spændende sæson, og at I kunder har taget flot imod mange af de produkter, som jeg har været med til at introducere.

 

claus20090426_082314

 

I flæng kan nævnes: Claus Dalby Krukkemuld, plantestativer og -reoler, rosenbuer samt naturligvis; en masse forskellige planter, frø, løg og knolde.

 

claus20090425_154257 claus20090425_154214

 

For mig er det vigtigt, at de produkter, jeg lægger navn til, er af en ekstra god kvalitet. Og det håber jeg også, at I føler, at de er.

 

Skriv gerne en kommentar og kom med jeres erfaringer – ris eller ros. Det vil være lærerigt for mig.

 

claus20090426_110203 claus20090425_153620

 

Det siger sig selv, at jeg lytter meget til de kommentarer, som jeg får her på bloggen. Og en af de ting fra min egen have, som en del af jer har efterspurgt, er mit lille primula- eller aurikelteater, som jeg fik ideen til efter at have set nogle gamle tegninger fra Victoriatiden.

 

claus20090425_144518_01 claus20090425_144455

 

Nu har jeg foreslået Bilka at sælge det fra tidligt forår 2013, og jeg tror og håber på, at I stadig synes, det er en god idé. Yndigt er det jo med gammeldags primulaer/aurikler, men det er også fint med hornvioler, bellis, små løgvækster etc. etc.

 

claus20090426_083401

 

I 2013 introducerer vi også et trædrivhus, flere jernmodeller, nye planter, frø, løg, knolde og, og, og …

 

Jeg ser frem til en spændende sæson.

22 kommentarer:

 1. minminivilla,blogg.no17. december 2012 kl. 19.47

  det var virkelig vakkert, men jeg tror de vil falle ut ganske fort - hvis jeg ikke lager til en anorning til å holde krukkene på plass. Ellers kommer jeg nk til å stjele den idee - men med noe som stopper krukkene. Hvis bladene vokser vil jo plantene dytte seg selv utenfor hylla - eller er det noe jeg ikke har forstått?

  SvarSlet
 2. Hej Claus,
  Bilka har helt klart fået en højere klasse, efter at du blev konsulent hos dem..
  Når man er i omegnen af en Bilka, skal man da lige hen og tjekke nyhederne på hylderne..

  Jeg slæbte adskillige poser Claus-muld hjem den forgangne sommer -foruden alle de andre ting, jeg ikke kunne leve uden :-D

  Én ting, Bilka gerne kunne være lidt skarpere med, er online-salg.
  Jeg måtte til Odense (bor i Kbh) for at finde de flade jern-staudeholdere..
  Jeg købte så alle de resterende ..

  Talte du ikke også om, at de ville føre jernbånd til afgrænsning mod græsplænen?
  Sådan nogle har jeg jagtet som en gal...:-D

  Bare fyr op under dem, Claus..
  Vi hænger på

  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 3. Det er næsten synd at sælge aurikelteatret uden aurikler til at putte i ;-) Jeg synes dem du har er SÅ søde. Kunne du ikke overtale Bilka til at føre dem ?

  Hilsen Rikke

  SvarSlet
 4. Kære minminivilla - så hurtigt vokser planterne altså ikke i Danmark. Mine bliver pænt stående på hylderne.

  Kære SUK - Tak for respons. Båndstål kommer og bliver solgt via webshoppen, som Bilka hele tiden prøver at forbedre.

  Kære Rikke - Bilka har ført dem de sidste par sæsoner. Tror også, at de kommer i 2013.

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Jeg har været trofast kunde i Bilkas plantecenter de sidste par sæsoner. Det er både planter, løg, frø og ikke mindst tilbehør i jern der er blevet indkøbt.
  Tilbehør i den lidt mere kedelige afdeling - men nødvendige - som jernpinde til opbinding, staudeholdere og bindere er blevet alt, alt for hurtigt udsolgt.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Jeg har slæbt industrielle mængder krukkemuld hjem. Og var yderst tilfreds. Desuden har jeg købt en hel del roser efter dine anbefalinger, de blev købt over nettet og var af rigtig god kvalitet, servicen var top fra Bilka.
  Jeg er også fast kunde i Bilkas havecenter nu efter du kom til og håber jeres samarbejde vare længe endnu

  Tak for en inspirerede blog. Glædelig jul til dig og alle der følger med her
  Mvh Maj-Britt

  Ps: hvor stort er det trædrivhus der kommer til salg?

  SvarSlet
 7. Kære Maj-Britt - trædrivhuset bliver små 12 kvadratmeter.

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Flere staudeholdere, de blev alt for hurtigt udsolgt, jeg kunne have brugt mange flere.
  Og jeg ønsker også nogle med længere pinde, til at støtte de højeste planter

  mvh
  Mette

  SvarSlet
 9. Krukkemulden var virkelig god og vi slæbte rigtigt mange poser hjem.

  Blev helt forelsket i dine små frøæsker i afstemte farver og har emballagen stående på reolen endnu - de tåler bestemt en gentagelse. Sæsonens finale hos mig var de smukke og anderledes Clematis som du fandt i Holland, som jeg nu har 3 forskellige af.

  Til foråret vil jeg se mig efter staudeholdere og andet jernholdigt.

  Mange hilsner, Ulla

  SvarSlet
 10. Jeg synes også at Bilkas havecenter har fået et gevaldigt løft efter du er trådt til. Jeg er bare lidt ærgelig over at havetilbehøret som du introducerer, bliver ret hurtigt udsolgt, og at det ikke er i det faste sortiment. Nogle af os er nødt til at spare op eller ønske os tingene i gave. Mit lokale Bilka-havecenter har lukket fuldstændig ned her i vinter, jeg kunne ellers godt have ønsket mig nogle af de fine ting i julegave. :-)

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Det bliver et spændende forår vi går i møde. Der bliver meget at glæde sig til. Godt jeg fik skrevet ´Gavekort til Bilka´s Havecenter´ på min Ønskeseddel ;o)
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 12. Har Bilka ikke tænkt på at åbne en filial her i det schweiziske ;-))) - meget flotte de blå blomster i tredje foto - hvad er det for nogen?

  Hilsener
  Helle

  SvarSlet
 13. Very nice to see some auricula pictures at this time of year. Particularly like your wall hanging auricula theatres.
  Best wishes
  Ray

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  Vi har lagt flere af dine monokrome løgserier i krukker og bede her i efteråret så dem venter vi spændt på. Jeg er glad for at høre der kommer jernstativer igen for dem vil vi gerne afprøve. Hvis de bliver så hurtigt udsolgt kunne du måske give os et lille forspring med et varsel her på bloggen...
  Har du lagt dig fast på nogle mål for det fine aurikelteater og vil det blive i en malet version? Det er nok i øvrigt ret vigtigt med grunding og en kvalitetsmaling når træet er så tyndt.
  Mvh Søren K

  SvarSlet
 15. det låter helt fantastiskt!!! jag tänker att om det blivit utsålt så fort så kommer de säkert att utöka antalet, tänker att de måste prova sig fram i början. Jag får kolla med bilka när bron om de kan reservera ting, webshoppen kräver ju tyvärr en dansk adress för leverering =)hur mkt får man plats med i en volvo, hmmm...

  SvarSlet
 16. De lokker hr. Dalby.

  Man kan da falde i svime over denne vidunderlige frøken.

  SvarSlet
 17. Kære Claus, jeg vil være tålmodig ind i det nye år. Jeg glædede mig fantastisk til Bilka åbnede i Hillerød !!!Men der er aldrig det man går efter, her tænker jeg på al tilbehøret, alle de dejlige ting, du anbefaler. Den bedste oplevelse jeg har haft der, var at møde dig in person.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
 18. Hej Claus. Altid dejlig inspiration, men sælg nu ikke alle dine fif og ideer via Bilka/A-Z. Synes der er synd, hvis vore haver bliver alt for ensrettet hvad planter og tilbehør angår.
  God Jul
  Hanne

  SvarSlet
 19. Kære Hanne - du skal ikke være nervøs. Også god jul til dig.

  SvarSlet
 20. dit aurikelteater er helt vildt flot og så i sort...du har altså god stil.
  god jul.

  SvarSlet
 21. Kom lige til at tænke på at nævne, at det er helt UTROLIGT hvor forskellige haver ser ud, selvom mange vækster går igen. Der er ingen som helst fare for, at at haverne bliver ens. Jeg har besøgt flere haver, hvor smagen i plantevalg er den samme, men haverne er lige så forskellige som månen og solen.

  SvarSlet
 22. PS: Jeg er utroligt glad for de høje jernstativer, som er så gedigne, at de bliver stående, hvor de bliver sat. De rustne planteholdere er også dejlige ..... for ikke at tale om de dejlige planter og ikke mindst de høje flotte Nordenes Oliven, som koster det dobbelte i det lokale havecenter.

  Så mangler vi blot et lille yndigt drivhus til forspiring og til at sætte planterne ind i om vinteren. Sådan et lillebitte lækkert et. Naturligvis kunne jeg også ønske mig en snedker i julegave, men julemanden har vist desværre ikke styr på, hvor man støver sådan en op.

  SvarSlet