Nu sker der virkelig noget

I disse dage går jeg glad og taknemmelig rundt og følger med i, at de dygtige drivhusmontører hjælper med til at give min seneste drivhusdrøm vinger.

 

20121206_151352

 

Det er så dejligt at se sine tanker og ideer materialiseret, og jeg er ikke en person, der sover mange nætter på tingene.

 

20121206_151559

 

Faktisk er det ikke meget mere end fire måneders tid siden, jeg fik pludselig fik ideen til mit tredje drivhus, og nu står det snart færdigt.

 

20121206_151829

 

 

Jeg elsker disse vinterprojekter, og de af jer, der har fulgt med på bloggen, siden jeg begyndte for snart tre år siden, ved, at jeg ikke er nem at tøjre.

 

20121206_151858

 

Jeg er og bliver igangsætter og har det bedst med mange bolde i luften. Og jeg plejer at gribe dem!

 

Det er vigtigt, at en have hele tiden udvikler sig – også i takt med tiden. Og når jeg er så glad for dette nye drivhus, er det fordi, det med sin stringente og kubistiske form er med til at tilføre haven endnu et klassisk touch.

NB. Hvis I vil læse om hele processen, findes alle indlæg under ‘Det nye drivus’.

23 kommentarer:

 1. Jeg synes du nævnte i et tidligere indlæg, at du desværre havde bestilt drivhuset i hvidt i stedetfor det sorte, men jeg synes da det ER blevet kort?

  SvarSlet
 2. Kære Belinda - forstår godt din forvirrring. Men det, du ser her, er de sorte gummilister. Der kommer hvide profiler udenpå. Kh Claus

  SvarSlet
 3. nåå ok, men hvis du havde lyst så kan du vel altid male den åbne pejs sort (altså stadig sådan at man kan se de gamle mursten igennem)
  Men er sikker på at den nok skal blive flot og at du nok skal blive glad nok for den - ellers må du lave nogle af de små (dem som du vil have Bilka til at sælge) i sort - det kunne være rigtig fint.

  SvarSlet
 4. Kære Belinda - den ER sort. Bare vent og se!

  SvarSlet
 5. uuh - tør jeg spørge hvornår den kommer i handlen? Dejligt med noget at glæde sig til!

  SvarSlet
 6. Hej Claus.

  Uha, hvor må det give sommerfugle i mawsen, nu din nyeste drivhusdrøm er så tydeligt fremme i processen :-)
  Kan godt se, at det sorte udtryk er pænt, men som du skriver, det dækkes af hvide profiler. Var det mig, vil jeg foretrække de hvide profiler.
  I hvert fald bliver det rigtig spændende, at følge forsat, når du/I skal i gang med de grønne vækster.
  Tak for, vi må følge med i dine projekter. Det er meget inspirerende og hyggeligt.

  Venligst
  Susan Bj. Christensen/Kjellerup

  SvarSlet
 7. Kære Belinda - forstår ikke helt dit spørgsmål. Denne pejs, som du også kan se på MOMA i New York, produceres ikke mere.

  SvarSlet
 8. Troede du skrev at dem fra Bilka kom i sorte.
  Men tror du svarede på din egen pejs :)

  SvarSlet
 9. Smukt smukt drivhus, og selvom det er en anden stil, så passer det alligevel ind. Faldt lige over en fin anmeldelse af din nye bog i lokalavisen, svigerfar er så stolt over eksponeringen: http://www.e-pages.dk/holstebro_onsdag_dk/209/,

  SvarSlet
 10. Linket dur vist ikke, men avisen hedder Holstebro Onsdag (uge49), og artiklen findes på side 49 :-)

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Har vist sagt flere gange at jeg glæder mig til at se Væksthuset stå færdigt, og se hvad du ´møblerer´ med af planter MEN, jeg siger det gerne igen. Det BLIVER spændende. Wow. Jeg er sørme også ligeså spændt på at se hvordan omgivelserne, arealerne omkring huset, vil tage sig ud når foråret kommer. At få hele projektet afstemt og få det til at gå op i en højere enhed, dét er du en sand mester i, og du overrasker hver gang. Det bliver en herlig begivenhed at få lov til at opleve det fuldendte billede. Hvilken vidunderlig ny legeplads du får. Tillykke. Kh, Iris.

  SvarSlet
 12. Kære Claus,
  Hvor ser det imponerende flot ud. Jeg får sådan en brændende lyst til at ville placere en gigantisk guld-kugle på toppen. Kunne det ikke være fantastisk? Så får naboerne også noget at tale om!
  Kh Mathias

  SvarSlet
 13. Nej hvor går det hurtig og hvor bliver det flot..:-)
  Glæder mig til at se de nye mini drivhuse i Bilka også..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 14. Hold nu op, hvor sker der noget hos dig - det bliver vel nok flot, kan godt forstå at du glæder dig.

  Ulla

  SvarSlet
 15. Sikke en fremgang på den korte tid,der er gået,siden du havde de sidste billeder i af drivhuset/ bygningsarbejdet.
  Synes allerede nu,det ser godt ud,kan godt forstå du glæder dig til det færdige resultat.

  SvarSlet
 16. Så vakkert det nye drivhuset ditt blir, ja faktisk rett moderne! Jeg liker det veldig godt. Jeg kan like menn som får ting gjort, og som er utålmodige med å sette i gang og realisere drømmene! Jeg gleder meg til å se det ferdig! Lykke til videre med prosjektet, Claus!

  SvarSlet
 17. Hej Claus. Jg kan forstille mig at du glæder dig som et barn glæder sig til juleaften, med at få det taget i brug. Jeg ville have det på samme måde, kan ikke gå for hurtigt med at få den færdig.
  Jeg tror faktisk du vil blive rigtig glad for den i hvid lige som de andre drivhuse du har, så de passer sammen. Glæder os til at se det færdig resultat. rohdesgarden.blogspot.com

  SvarSlet
 18. Vilken julegave! jag tycker att det är speciellt snyggt med den långa muren, det binder ihop det så bra och får det att landa. Tack för fina bilder!

  SvarSlet
 19. Spændende ... Bliver det jul i det lille drivhus i år?

  Kh. Lisbeth K :-)

  SvarSlet
 20. Hei Claus
  Det ser godt ut Claus. Jeg er også spent på innredningen, men at det blir flott er jeg ikke i tvil om. Da du først skreiv om det nye drivhus så tenkte jeg at nå kommer det et som mer er til avslapping og bruk for deg og dine, og kanskje selskaper. Er spent på om jeg får rett? Altså engasjerer du meg, og sikker mange med meg med din kreativitet. Jeg setter umåtelig pris på at du tar deg tid og anledning til å dele disse kreative ideene med oss. Du er et fantastisk gavmildt og empatisk menneske som deler så mye. Ja, jeg vet at det også i din interesse, men man møter sjelden mennesker med så mye engasjement og delelyst uansett hvordan man ser det. Tusen takk!

  Førjulshilsen fra Unni

  SvarSlet
 21. [url=http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#5043]accutane online[/url] - accutane online , http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#7221 buy accutane online

  SvarSlet