Søren og Nico sælger ud

Jeg er overbevist om, at I er mange, der husker Søren og Nico, som jeg blandt andet har skrevet om i ’Hemmelige haver’.

 

claus20120325_091552

 

Hvad I måske ikke ved, er, at de nu har solgt deres fantastiske sted ved Fuglebjerg, som jeg flere gange har skrevet om her på bloggen. Trist er det, fordi deres unikke have aldrig bliver den samme igen, men også positivt, fordi de i stedet har købt en kolonihave, hvor mange af deres skønne planter – især den store samling af vintergækker – nu har fået plads.

 

claus20120325_091718

 

Den bolig, de nu har, er noget mindre, og derfor sælger de ud af overskydende indbo. Det sker hos Gartneriet Spiren ved Skælskør, som jo altid er et besøg værd.

 

claus20120325_084833

 

Der er juleåbent i gartneriet fra den 21. december til og med den 1. januar fra kl. 11.00 til kl. 15.00.

 

claus20120325_090955

 

Læs om Søren og Nicos have her.

7 kommentarer:

 1. Hej Claus,
  tusind tak for valmuefrø.. det var en god julegave :-D
  De skal blive sået efter forskrifterne her mellem jul og nytår..

  Ja, Søren og Nico har lavet et unikt sted.. deres støbeprojekter var fantastiske..
  Man må håbe, at nogen forelsker sig i stedet og bygger videre på linierne. Måske bliver du så inviteret til at se "Søren og Nico eftf"

  Du gør dig vel også selv nogle tanker, selv om du jo ER en ung mand i din bedste alder.. Er det ikke 50 næste gang?
  Godt at du har meget hjælp.. det kan nok forhale opgivenheden noget..
  Men den kommer til alle -undtagen Tascha Tudor

  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 2. Kære SuK,

  Ja, vi bliver jo alle ældre, og du har ret; der er vist nok noget med, at jeg 'runder' næste år. Men som jeg lige har skrevet i mine julehilsner, er jeg udrejst på dagen. Jeg beder alle om at glemme den og ikke gøre noget i den anledning. Jeg oplever så meget i dagligdagen, at jeg ikke ønsler nogen opmærksomhed.

  SvarSlet
 3. Havearbejde er den bedste ungdomseleksir der findes. Det giver masser af motion og frisk luft. Man kan sagtens passe have til man er 90. Taler af erfaring fra min egen familie, så der er mange mange år endnu vi kan nyde din blog og blive inspireret og selv holde os unge.
  Hilsen Maj-Britt

  SvarSlet
 4. Kære Claus,

  hvor det glæder mig, at høre, at Søren og Nico har fået sig en kolonihave, så de fortsat kan udleve deres passionerede haveglæde og få afløb for deres store kreativitet. Det er godt at vide, at vintergæksamlingen får lov at leve videre i en kolonihave. Når man skal vinke farvel til sådan et livsværk, gælder det virkelig om, at finde de positive briller frem og nyde det halvfyldte glas.

  "Don`t grumble, that roses have thorns. Be thankful that thorns have roses."

  - Thomas Cooper -

  Det kunne være særdeles spændende at besøge Spiren i det tidsrum, hvor Søren og Nico sælger ud af deres overskydende indbo. De forskellige effekter er ganske givet IKKE kedelige.

  Hvor jeg dog nyder synet af de fantastiske helleborus. Dem trænger man til nu.

  Dejligt med en lille blogpause, inden jeg igen bliver infiltreret i gavepapir og gavebånd. Det er de utroligste krav, vi kvinder kan finde på, at stille til os selv, her op til jul. Nu er vi forhåbentlig alle snart nået så langt, at det eneste vi mangler, er at pudse vores glorier.

  Ønsker alle juletravle m/k`er derude en rigtig dejlig og hyggelig forjul. Sender lige en helt speciel hilsen til en rigtig sød havenisse på Midtfyn.

  De kærligste hilsner og tanker fra grantanten

  SvarSlet
 5. God jul, fra leser i Norge.
  Nå har solen snudd og en herlig vår er der fremme.

  SvarSlet
 6. Hej Claus.
  Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul,samt et lykkebringende nytår.

  SvarSlet
 7. Kære Claus Dalby :-).
  De bedste ønsker om en Glædelig Jul og et godt Nytår til dig og din familie. Tak for alt det gode og skønne du giver så generøst til os alle på din blog, det er en fryd at være havekvinde "sammen" med dig.
  Også en glædelig jul til alle her på bloggen, til tante Grøn et kærligt juleknus.
  Julehilsener fra Lene Borreskov.

  SvarSlet