Velkommen til et nyt haveår

I dag lægger vi et (have-)år bag os og dermed begynder et nyt. ’Jeg glæder mig som et lille barn uden ende’, som en af mine nu afdøde venner ofte sagde.

 

20121209_142051

 

Det bliver bare så spændende med alt det, der skal til at ske. Et af højdepunkterne bliver det nye drivhus, som også kommer til at virke som atelier.

 

Her vil jeg lave rigtig mange buketter og bruge mine talrige vaser og andet nips, som jeg kommer til at omgive mig med derovre. Faktisk har jeg aldrig gjort så meget af blomster inde, men drivhuset sætter noget i gang, kan jeg mærke. Et helt nyt univers er skabt.

 

Rigtig godt nytår. I får min nytårstale i morgen.

27 kommentarer:

Jesper Svendsen sagde ...

Hej Claus

Godt Nytår, og jeg glæder mig meget til at følge med i din havesæson 2013 her på kanalen.

Mvh Jesper Svendsen

Vivi sagde ...

Godt nytår :-)
Det bliver spændende at følge med i, hvad du vil bruge dit nye drivhus til, men selvfølgelig også, hvad der sker i din have :-)

Annette Lund Andersen - Eventyr Haver sagde ...

Det lyder rigtig spændende Claus med alle de nye tiltag :)

Glæder mig altså til at se hvordan du får indrettet det nye drivhus.. og hvad du ellers har i ærmet til os ;)

Kan du og dine have et rigtig kærligt og lykkebringende nytår.

Vi ses i haven i 2013.

nytårshiilsner
Annette

Nette sagde ...

Kære Claus

Alle på matriklen ønskes et vidunderligt Nytår.

Det er altid spændende at følge med i din have, og jeg er meget spændt på, hvad der sker i Dalby-haven 2013. Ligesom jeg tænker "NU kan han da ikke finde på mere", så vupti er der igen et større projekt i gang.

Tusind tak for året som gik!

Lisbeth sagde ...

Kære Claus
Rigtig godt nytår og tak for inspiration og oplevelser i 2012. Det bliver spændende at se dine nye tiltag i drivhuset og hvad du ellers vil finde på af projekter.
Mange hilsner
Lisbeth

Bjørkvold besøkshage sagde ...

Godt nytt år! Kommer nok innom i 2013 også for å se etter at du ikke blir for "funky".
Brita

Anonym sagde ...

Kære Claus.
Ja, NU starter der et nyt haveår og jeg glæder mig også. Har lige modtaget en buket hvidgule tulipaner. Og jeg blev bare så forårskåd af igen kunne høre tulipanbladenes knitren mod hinanden og nyde farven. Kan næsten ikke vente til foråret er begyndt :-)
Tak for dine mangfoldige gode fortællinger ud i havens nydelser!

Du og dine ønskes et rigtig Godt Nytår!

Venligst Susan/Kjellerup

Lene sagde ...

Også godt nytår til dig. Jeg har lige modtaget din bog Vis mig dit drivhus, den ser rigtig spændende ud og jeg glæder mig til at se i den
Med venlig hilsen
Lene Jensen Nordjylland

Anonym sagde ...

Kære Claus
Godt nytår og held og lykke med dit nye drivhus - det bliver spændende at se, al det du sikkert finder ud af.
Tak for al det du viser os

hilsen jmn

Katinka Raabymagle sagde ...

Et skønt nytår til dig og dine.
Tak for din smittende begejstring og lyst til at give haveglæde videre...

Mange varme nytårshilsner fra
Katinka

Tine Uldall Vogt sagde ...

Rigtig godt nytår til dig og dine kære.. Glæder mig til at følge dig og din have næste år.. Samtidig glæder jeg mig rigtig meget til at se flere smukke dekorationer fra din hånd. Sig mig Claus. Er der virkelig ingenting du Ikke kan?? :)

Nytårshilsner
Tine U Vogt
Www.haveglaeder.blogspot.dk

Anonym sagde ...

Kære Claus!
Også godt nytår til dig, og tak for så mange gode oplevelser med din hjemmeside. Jeg glæder mig meget til at se, hvad du kan finde på i det kommende år. Jeg er ikke i tvivl om, at det nok skal blive fantastisk.
Ida fra Koldingegnen

Havets Sus sagde ...

Hej Claus

Rigtig godt nytår til dig og din familie.

Jeg glæder mig rigtig meget til at følge dig i 2013 :-)

Mange hilsner
Birgitte

Alice´s Eventyrland sagde ...

Jeg kan godt forstå at sådan et drivhus/atelier sætter gang i lysten til at have buketter omkring sig!
Jeg bruger kun selv at have nogle store grønne planter af en type som ikke er så afhængig af hvor lyset kommer fra. Intet er mere trist end en buket blomster eller planter som vrider sig vandret mod nærmeste vindue. Man føler man piner dem... og så er glæden ved det grønne jo ret beskeden.
Rigtig Godt Nytår til dig og dine kære, samt Tak for mange dejlige indlæg i det forgangne år :)
Hilsen Alice

Anne (Moseplassen) sagde ...

For et herlig bilde!


Godt nytt år til deg også Claus, gleder meg stort til å følge deg gjennom året her på bloggen og facebook og pintrest mm, og til å endelig få sett din hage til sommeren, for i år SKAL jeg orke å komme en tur :)

Varm klem Anne :)

Anonym sagde ...

Åh ja, masser af buketter, gerne i industrielle mængder og billeder selvfølgelig :O)
Godt blomsterrigt Nytår Claus

Christa

Ranten sagde ...

Takk for alle dine flotte og inspirerende innlegg. alltid noe å lære og å nyte :) Julen har blitt brukt til å lese den nye boken din. Stor inspirasjon når vi skal gå i gang selv :) Jeg ønsker deg et strålende nytt år både i hagen og ellers i livet og gleder meg til å følge deg og bloggen inn i 2013!

M/S Design sagde ...

Önskar dej ett gott nytt år
Mariana

Anonym sagde ...


Godt Nytår til dig og dine kære Claus. Glæder mig til det nye haveår, jeg har så stor glæde af alle dine tips, gode råd og ideèr og takker for det hele.
Tillader mig også at sende en kærlig hilsen og et forsinket tillykke til Tante Grøn.
Nytårshilsener fra Lene Borreskov A.

Märit i Mariehem sagde ...

Dina bilder är alltid en så stor inspirationskälla för mig! Tack för dem!

Nu önskar jag dig ett riktigt härligt år 2013!

Märit

Marit sagde ...

Godt nytt hageår til deg også! :-)

Anonym sagde ...

Kære Claus.
Tusind tak for alt det dejlige du har delt med os her på din blog. Tusind tak for din gavmilde godhed i det ganmle år. Efter to år i næsegrus beundring, følger jeg trofast med ind i det ny år. Endnu et haveår venter forude, fyldt med dejlige overraskelser.
Held og lykke med alle dine projekter i 2013, venter i spænding på at de afsløres, én efter én.
Rigtig godt nytår til dig og dine.
Kærlige hilsner, Iris.

Anonym sagde ...

Godt nytår, til dig og alle dine medhjælpere samt alle havefolk med og uden blokke.
Jeg har fundet vintergækkespirer under de visne blade,, det er snart forår.... snart.....
nytårshilsner Gunvor

lise skovfoged sagde ...

Godt nytår til dig Claus, og tak for mange gode indlæg i året der er gået. Glæder mig til mange gode input fra dig i 2013. Kærlig hilsen Lise

Ellen sagde ...

Kjære Claus. Vil ønske deg et riktig godt nytt år! Gleder meg meget til å følge med deg videre i det nye året:)
Blir spennende å følge med på dine prosjekter. Og jeg er sikker på at dine buketter blir himmelsk vakre!
God klem fra Ellen

Bondjantan sagde ...

Gott nytt år till dig också! Nu har jag beställt din senaste bok som nyårspresent till mig själv! Ser framför mig många timmars inspiration!

Anonym sagde ...

Hej Claus,

Et smukt og helt fortryllende vinterbillede - næsten helt eventyraftigt.

Også - et lidt forsinket - godt nytår herfra. Jeg er altid lidt nysgerrigt spændt, når der tages hul på et nyt år. Hvad bringer det mon - i hvert tilfælde mange haveoplevelser takket være dig.

Kjærligst Hannemor