Velkommen

Nu, hvor de sorte jernlåger danner en fin kontrast til den hvide sne, lægger man ekstra mærke til dem.

 

claus20121209_140854_2

 

De blev jo lavet og monteret sidste vinter, og nu forstår jeg slet ikke, hvordan jeg har kunnet undvære dem.

 

claus20121209_142126_2

 

Når lågerne står åbne, byder de gæster velkomne – ’Værsgo’ at komme ind’, mens de lukkede låger virker noget mindre gæstfrie. Derfor står de som regel åbne.

 

I hvert fald hvis jeg er i haven. Så har jeg ikke noget behov for at ’lukke mig inde’.

14 kommentarer:

 1. Hej Claus! Du skal have tak for den opskrift på grovboller du kom med for noget tid siden. De er jo super gode! Nu har jeg lavet dem tre gange med forskellig fordeling af meltyperne.
  Men de har været gode hver gang. Det er ingen sag at røre dejen sammen og stille den i køleskabet til næste dag. Den hæver flot med bare 1/4 pk. gær. Jeg anbefaler opskriften til alle.
  Og de ligger godt i maven :) Prøv dem lune og med honning! Bedre end kage!

  SvarSlet
 2. Hej Claus.
  Ja, det ser super godt ud med lågerne.
  Jeg er for øvrigt lige blevet færdig med drivhusbogen - og den var fantastisk god - der er kun en problem (nå ja måske to - at jeg er færdig, men så må jeg begynde forfra - kan absolut godt tåle en gentagelse), men jeg er jo blevet vildt nysgerrig - nu vil man jo også gerne se alle de tilhørende haver - de er garanteret også flotte - mon ikke det er sådan, at når drivhuset ser superlækkert ud, så er haven nok også i orden.
  Apropos bollerne, jeg kan også tilslutte mig - de var virkeligt gode.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 3. De boller må da vist prøves, ligefrem bedre end kage!!!!

  Flotte låger.

  SvarSlet
 4. Hvor smukt, og ja meget indbydende med åbne låger.

  SvarSlet
 5. Låger er fantastiske, de lokker uanset om de er indbydende åbne eller mystisk lukkede. Skønne billeder

  SvarSlet
 6. Så vackert! Nästan som i Narnia...
  Ha en fin kväll /Liv

  SvarSlet
 7. Udendørs hygge :-)
  flot "julekort/billed."

  SvarSlet
 8. Kære claus.
  Det lange kig ned af stien, er ekstrem smuk og aldeles lokkende.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 9. Iris kom mig i forkøbet, det var lige præcis det, jeg ville skrive. Og med sådan et vejr som på billedet, for det noget eventyragtigt over sig.

  Hilsener
  Helle

  SvarSlet
 10. shrub will add lots of color to your flowerbeds. American Euonymus can grow up to 6 feet tall and produces small fruits rough about 10 mm that is about to red when ripe mansikoita.Lehdet and resemble a little green, oblong and grow 3 inches long and 1 tuuman. Kukat are small and are green-purple color. This plant is native to the eastern half of the United States and live in lowland forests and wetlands. This plant grows in USDA zones 3-9 very good. You also need a constant irrigation and high soil moisture. Do not eat these berries are very poisiness.

  Indian Arrowwood Viburnum

  SvarSlet
 11. Hej Claus,

  Smukt, smukt - lutter vinteridyl. Og ja, de åbne låger lokker - eller ligefrem drager.

  Jeg har endnu ikke prøvet bolleopskriften, men jeg må søge den frem her på bloggen og så igang.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 12. Claus, du får mig til at tænke på historien om de tre tanter: Tante Grøn, tante Brun og Tante Lilla - for at besøge dem skal man ringe på en klokke og åbne en låge ... Jeg er vild med selv at åbne lågen ind til folk. Det er ligesom en mere langsom måde at træde ind. Jeg har aldrig tænkt på det som "mindre velkomment", men altid nydt at skulle tage mig tiden til at åbne en låge for at træde ind.

  Min farmor og farfar havde også en låge ind til deres have. Man måtte åbne den for overhovedet at komme ind på deres havegang og hen til døren - og da deres hus blev solgt var det noget af det første de nye ejere fjernede.
  Jeg har hørt folk med låger sige at det er besværligt og sænker dem i det daglige, så derfor står den åben. Men det er netop tempoet jeg holder af... Og jeg har aldrig tænkt på en lukket lågen som en afvisende facon eller ligende.

  (I hvert fald ikke hvis det er en låge man kan se igennem eller over, det er selvfølgelig noget andet med låger i "portformat").

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 13. Jeg kan godt forstå at du vil have lågerne til at stå åbne for det ser dejligt indbydende og smukt ud.
  Selv her om vinterne får jeg lysts til at gå ind og kigge rundt :)

  SvarSlet