Video d. 2. december 2012

10 kommentarer:

 1. Hej Claus,
  sikke en fin og stille gåtur du byder på i vinterhaven..
  Bare det var mig, der kunne glæde mig over at være færdig med efterårsoprydningen..
  Men det an være lidt svært at nå med de korte dage og lange arbejdspas..

  Det lyder dejligt, at Bilka vil føre jernbånd til bedafgrænsning næste år. Sådan nogle har jeg kigget meget efter! Jeg har stadig græsplæne, og den vil meget gerne brede sig..

  Nu vil jeg også se at komme ud i dagslyset..
  Mvh
  Su K

  SvarSlet
 2. Kære Claus. Sikken en smuk dag i dag første advent, det ligner et eventyr herhjemme i min have i københavn, vi har fået en del sne.. Man kan godt se at du har en fortid inden for cirkus verdenen. Du klare flot at holde balancen med dit kamera i hånden og rolig guider du os igennem din haven på et glat underlag. Det ser rigtig godt ud med de nye stier i har fået lagt, og jernlågerne er en dejlig prik over "i et" .Jeg elsker når stier kan være symmetriske, uden at være lige. Jeg lagde også mærke til at du er en sand dyre ven, sådan en der fyrre for fuglene, vinduerne i drivhuset var åbne. Det skulle være skønt at sidde derinde og bare lige lade tankerne løbe løbsk. Selvfølgelig er udluftning nødvendig, alle skøre tanker skal jo kunne komme ud( Drivhus, Rosenbuer,Æblelund,kys på kinden fra Inga og hånd i hånd med tante Grøn),tankerne er mange .Dejlig at der nu sker lidt igen i Bikla, Jernkanter lyder som en god ide, og jeg er glad for at Bilka stadigvæk er med på at gøre lange Gretes land smukkere. Claus mange tak for at du tog os med på tur igen,du er en ener . Ønsker en god dag til alle. Kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 3. Kære Paw - nej, jeg fyrer nu ikke for fuglene! Om dagen bliver huset luftet ud nogle timer, inden jeg igen tænder for varmen. På den måde undgår jeg for megen kondens.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Tusind mange tak for din dejlige video fra drømmehaven i Risskov. Ja godt du ikke faldt på halen, for du er jo ikke så godt polstret mere:-).
  Jeg håber for dig, du snart får de rigtige profiler til dit drivhus, så du kan nå at få det pyntet op til jul. Ja, jeg siger det også lidt af egoistiske grunde:-), for jeg glæder mig SÅ meget til at se video derfra.
  I dag har jeg rigtig nydt min altan, for selv om det fryser udenfor, har jeg 16 grader derude - og har taget solbad. Det er da luksus.
  Kære søde, dejlige Paw. Jeg er virkelig glad for at være med i dine tanker - og så sammen med TANTE GRØN. Bedre kan jeg ikke ønske.
  Et stort kys på kinden til dig fra mig<3 <3 <3 - og kæmpeknus til hele Dalby-banden, inkl. hr Dalby selv!!!!!

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Tak for video - dejligt også at se din have med sne ----
  Kan godt forstå du er glad for at "i er ligemed" - det er altid godt
  hilsen jmn

  SvarSlet
 6. ja , og jo ældre man blir jo hurtiger syntes man tiden går!!
  Det er det rene eventyrlandskab der har været i dag, det må da være inspiration når du skal skrive videre på din bog om den hvide have? hæhæ
  Her er der kommet så meget at dagens "haverunde" blev til en times tid med sneskovlen, indkørsel, gårdsplads og stien til hønsene skulle være lidt mere farbare.
  8 graders frost liige nu.
  men det er rigtig julevejr, fortsat god adventssøndag til alle.
  Gunvor

  SvarSlet
 7. Kære Claus Dalby!I går havde jeg fødselsdag(64)og jeg fik en dejlig dag sammen med børn,børnebørn og søskende.Blandt de andre gaver var din bog.Et fantastisk værk som blev beundret af alle.Jeg glæder mig til at dykke ned i den og nydede de mange drivhuse.Tak for filmen af din vinterklædte have.Hvor er det godt at vi har 4 årstider.Så er der hele tiden noget nyt at glæde sig til.Forventningens glæde er jo den største. KH Birgit Nouri.

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Altid dejligt med et kig rundt i haven. Der er jo altid noget af berette, som vi elsker at følge med i.
  Jeg nåede heldigvis, at få de sidste tulipaner i jorden i onsdags - godt nok til sidst med lommelygte - så jeg kan nu nyde den fine udsigt med sneen og lysene.
  Trist havetid, men utrolig hyggelig julemåned.
  Rigtig god dag til alle derude :o)
  De kærligste julehilsner Tina Larsen

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Glæder mig over at min have ser ligeså ryddelig ud som din, med den smukke hvide dyne den har fået på. Ingen kan se hvad der ikke er nået , og ærgre sig over det får man kun r ynker af;-)
  Tak for turen:-)

  Kærlig hilsen
  Engblomsten

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Tak for en dejlig video. Din have er vel nok flot i vinterens dragt.

  Og lyden af sne under fødderne er så fin og unik. Dejlig knasende... Her er der hverken sne eller det der ligner, så det var hyggeligt. Samtidig med at jeg også er glad for at slippe for frosten. Så det her er en ideel kombi: fin have, smuk sne, kansende sprød lyd og ingen kulde!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet