Video den 27-12 2012

 

Så er der en lille video fra haven. Jeg roder lidt rundt i dagene (som så ofte før), men jeg har fundet ud af, at det i dag er torsdag og ikke onsdag, som jeg siger på videoen.

12 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Skidt med at du ikke kan huske forskel på den ene eller anden dag, det har ikke så meget at sige, bare det at, vi får lov til at se lidt af dit vidunderlige paradis gør en rigtig glad og men også din stemme er så rolig at man bare slapper totalt af. Du har en stor magi på dette punkt, Claus og jeg ved der er flere der har det som mig.
  Tusind tak for kikket og jeg glæder mig allerede til 2014, men jeg tager lige de bøger du udkommer med her i 2013 først.
  God aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Hej Claus! din have ser lovende ud og jeg glaeder mig til at se rigtig mange feslige og farverige billeder her paa din blog naar det bliver trist og farvelóst her ude i min have!
  Hilsen A. Bonaerensis.
  Tak for din video.

  SvarSlet
 3. åjj flere lækkerier, bøger,i udsigt, jamen jamen, jeg må ønske mig dobbelt fød`sdagsgaver de næste par år. Mon familien vil være med tildet hihi.
  Jeg fik "Den levende have" i julegave, mums, det er iøvrigt sjovt at se hvor meget din have har udviklet sig, bla. dine hække.
  Den skal læses igenogigenog lige som de øvrige bøger.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Jeg kan jo næsten ikke drives væk fra din dejlige Drivhus-bog ... plus de to andre Dalby overraskelser under juletræet, bl.a. Evy Høgh´s have, men nu må jeg lige lægge en hilsen.
  Tak for levende billeder. Gad godt at ha´ set Juleroserne, med ´æg i rederne´. Har kun én selv, en hvid, og venter spændt på at æggene´ klækkes´. Jo din have tager sig anderledes spændende ud og syner større her om vinteren. Flotte hække, smukt klippede.
  Hér siger vi også 3. og 4. juledag, vi er forståes, indfødte ´jyllændere´ ;o) Kh, Iris.

  SvarSlet
 5. Her i københavnsområdet har det altså også været 3. juledag i dag;O)
  Efter at have noteret her forleden, at dine juleroser var i knop begav jeg mig om i baghaven for at tjekke, hvordan det stod til her. En hvid julerose stod med adskillige udsprungne blomster og påskeklokkerne står ganske rigtigt med knopper helt nede ved jordoverfladen. Tak for orienteringen så jeg opdager, at også den lidt havekedelige årstid har sine lyspunkter. Så iøvrigt også nakken af en erantis.
  Dit væksthus ser vel nok fint ud nu!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  JA, jeg ved godt at jeg har kommenteret her på dette indlæg. Men jeg vil lige gøre brug af din skønne blog til at sende en KÆMPE hilsen til vores alle sammen TANTE GRØN der nemlig idag runder et godt skarpt hjørne på sin vej.
  DU ØNSKES ET KÆMPE STORT TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN idag "TANTE GRØN" her fra midtfyn.

  STORE FØDSELSDAGSKNUS herfra det midtfynske, Pia


  Tusind tak for lån Claus.

  SvarSlet
 7. Nåååh, Claus! Det glæder mig da, at du også nyder din have sådan, som den tager sig ud lige nu. Jeg er ved at være en gammel kone, og somme tider kan jeg være lidt bekymret for, om jeg når at få det hele med, så jeg gør alt, hvad jeg kan, for at leve fuldt og helt i nuet.
  Og der er meget at se på i haverne også en grå vinterdag: strukturen, som du fremhæver, og så glæder jeg mig meget over den 'sort'/hvide grafik, som træernes grene - især birketræerne- tegner mod den næsten hvide himmel.  Men der er også forholdsvis grønt hos mig både på grund af en del plænegræs, et par brombærkrat og ikke mindst vedbend såvel nede som oppe i de store træer, og med et udhus af træ, som er malet flaskegrønt, bliver helhedsindtrykket her i slutningen af december ret grønt.

  Jeg glæder mig til dine fremtidige publikationer - især bogen om den hvide have, da jeg er i færd med at anlægge et måneskinsbed ud for mit arbejdsværelse. Hvornår er det nu, at den udkommer? Er det allerede til foråret? Eller er det ønsketænkning?

  Happy Armchair Gardening
  og de bedste Nytårsønsker
  fra Jytte
  www.danishknitdesign.com

  Happy Armchair Gardening
  og de allerbedste nytårsønsker
  fra Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 8. Kære Jytte - bogen om den hvide have udkommer i dette forår. Kh Claus

  SvarSlet
 9. Hej igen Claus.

  Jeg er med på, vi her i Jylland, siger tredje juledag ;-)
  Her i din video, ca i midten af forløbet går du forbi en bænk på din højre side. Hvor har du købt den henne? Om du har et link? Den har lidt af det gamle DSB-bænk-look over sig, som jeg godt kan lide.

  Venligst Susan/Kjellerup

  SvarSlet
 10. Kære Claus.

  Tusind tak for en dejlig vinterlig havevandring. Skønt med en julevideo fra dit paradis. Hvor er det nogle smukke vægge dine taks- og bøgehække danner i de forskellige haverum.

  I min familie varer julen også til 4. Juledag. Måske er vi bare håbløst gammeldags, men jeg nyder hver en dag, hvor man kan sætte ordet "jule" foran.

  Kære Pia og Gunvor. Tusind tak for jeres hjertevarmende lykønskninger. Sikke en sød og betænksom gestus:o)

  Sov godt derude i fuldmånens skær.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 11. Kære Susan - det er en original københavnerbænk fra http://www.fe-shop.dk/produkter/kobenhavnerbaenk-maghoni.html?SID=36dc8b4e616e10e17437453acda1cb49

  SvarSlet
 12. Kære Claus.

  Ja, selvfølgelig er det en Kjøwenhavner-bænk. Min barndoms bænke i parker, Strøget, foran kirker og på allé gaderne. Så var det dérfor jeg blev glad og varm i sjælen.
  Tusind tak for linket, nu kan jeg endelig mere målrettet stille mig så'n en i udsigt, så snart pengepungen tillader :-)
  Ja, tæt på, du har reddet mit liv, thi hi.

  Venligst Susan/Kjellerup

  SvarSlet