Alt andet end minimalistisk

Det herlige ved at være på messe er, at man altid kan sætte internationale venner og bekendte stævne

 

I eftermiddag skal jeg mødes med den belgiske designer Jos van Dyck på det spanske indretningsfirma Guadarte’s stand.

 

 

Her ser I nogle billeder af deres design, der befinder sig i den mere overvældende ende af skalaen

 

Ja en del skandinaver vil sikkert kalde stilen for svulstig.

 

 

Men jeg er altid åben overfor nye indtryk. Og hvem ved, måske ’falder’ jeg over nogle krukker, et par søjler eller lignende?

 

 

Nogle af jer vil måske huske, at jeg tidligere har nævnt Jos van Dyck her på bloggen. Det var i sommer, da jeg besøgte hans have, og når man ser den, er det tydeligt, hvilken stil han repræsenterer.

 

I kan få et gensyn med Jos van Dyck’s have her. 

 

Og I kan læse mere om Guadarte her.

12 kommentarer:

 1. WoW! Siger jeg bare. Og sikke et fantastiskt katalog.

  SvarSlet
 2. Uanset om man kan lide en stil eller ej, er der næsten altid skønne detaljer man kan bruge... Især for sådan en som mig som ikke har en stil, men blot napper ideer på må og få som det nu lige passr... ;o)

  SvarSlet
 3. Mere WOW !
  Synes billederne i kataloget er de rene skatkamre, dog også både svulstige og "lidt" for meget!
  Mennnnnn, hvis man så begynder at kikke på de enkelte elementer. Så er der absolut masser af helt vildt fantastisk skønne ting !
  Jeg kunne i alt fald sagtens finde noget at bruge mine spareskillinger på - hvis jeg altså havde nogen ;-)
  Er fuldstændig overbevist om at du finder nogle rigtige WOW-ting hos dem - måske endda en lysekrone til det nye væksthus.
  Fortsat god tur.Glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  God fornøjelse med mødet. Det er sindsygt lækkert design!!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Altså, Guadartes stil kan jeg meget bedre lide end det barberede look fra Paris ;-) - jeg synes tit, det er svært at pille nogle ting ud fra sådan en udstilling, da det er sammenhænget, der gør det. Ligesom med en lækker stabel håndklæder, når man har valgt en tro tre stykker, ser de aldrig så flot ud som i den store stabel.

  Helle

  SvarSlet
 6. Det lyder rigtig sjovt Claus!
  På messer kan man finde meget inspiration.

  Sjovt nok sad jeg lige og tænkte tilbage på en messe jeg selv var på i november i London, og så tænkte jeg på din blog Claus... Det var en messe for miniature, og jeg ved Klematis har udgivet en bog om emnet, så jeg håber du bærer over med dette lille sidespring.

  For længe siden så jeg et indlæg hvor jeg husker at en læser på bloggen havde fremstillet små miniaturebøger fra Klematis og et yndigt lille plantebord.

  Jeg ved ikke hvem det var, men hvis du, der var så dygtig, læser med her, så tjek denne web-side:
  http://www.dollshousefestival.com/kensington/apply
  Hvis man går og pusler med et håndværk, kan man måske være heldig at få det finansieret og selv stille op med en stand.

  Jeg ved godt at danske miniature havebøger nok ikke sælger internationalt, men måske du har andet i godteposen, og her er i hvert fald en chance for at få midler til at deltage mere professionelt med sit håndværk. Jeg synes nemlig det var så flot gjort.
  - Eller måske andre læsere her på bloggen kunne finde det interessant.

  Foruden haveinteressen, så spænder bloglæserne her vist ret bredt, så jeg håber ikke det her er helt malplaceret:-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  rigtig god fornøjelse. Måske er stilen "for meget", men der er masser af fantastiske enkelte elementer, som gerne måtte bo hos mig.
  Mange hilsner Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 8. Sikke en stil, SÅ flot :) Og sikke en fuldstændig famtastisk have Jos Van Dyck selv har, er meget imponeret.

  Jeg vil da lige nævne at jeg er stor fan af din blog, og har meget nytte af alle rådene herinde, da jeg selv er helt ny inden for haver :)

  Fortat dejlig dag.

  Vh Ina Vestrup
  http://vestrup-vintage.blogspot.dk/

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  Jamen det kan da kun gå for langsom med at få indkøbt nogle krukker, og bestilt så du også kan overbevise BILKA, at de ikke kan leve uden at kunne tilbyde kunderne dem.
  Jeg selv har indtil videre købt primært græske og italienske helårskrukker, men her kunne man da godt blive fristet til at tage endnu en ny krukkeart ind.
  Supergod tur - og fantastisk at du gider underholde alle os andre på den måde; det er næste ligesom at være med på turen.

  SvarSlet
 10. Lækre billeder:) Hvor er det hyggeligt at du får mulighed for at møde venner på din tur.

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Må sige at jeg faktisk er blevet lidt vild med denne lidt gammeldags klunke stil, i forhold til de spraglede plastik ting du føjede på din blog den anden dag, er dette her til UG. Men det er da heldigvis en smagssag. Dejligt du sender billeder til os bloggeren, når vi nu ikke selv kan være på messen.
  Mvh Jesper

  SvarSlet
 12. Hej Claus
  tak fordi du, på en blæsende iskold morgen, lod mig komme ind i et par eventyrverdener. Jeg er langsomt ved at falde ned igen. Det må være svært at finde de enkelte ting i disse overfyldte haller, men det plejer du at være god til.
  Imens jeg venter på foråret, må du have det godt. Skønt, at lyset er på vej tilbage
  MKH Bibi fra Almind

  SvarSlet