Eget design

Jeg må sige, at jeg ser det som et meget stor privilegium at få lov at udvikle mit helt eget design til Bilkas Havecentre. Selvfølgelig ikke mindst fordi, I har taget så godt imod det.

 

claus20130131_115135 claus20130131_115329

 

Sidste år var det jo rosenbuer, plantestativer, plantereoler og andet, jeg lancerede.

 

claus20130131_115522 claus20130131_115535

 

I år kommer der flere nye ting i samme stil. Fremstillet i kraftigt rustent jern i et design, der passer til det øvrige. For eksempel bordet, som I ser på det øverste foto. En konsol med halvrund plade, 50 cm i diameter, og 72 cm højt.

 

claus20130131_115207 20130131_115240

 

Når jeg har designet det, er det fordi, jeg synes, at det er hyggeligt med små borde i drivhuset, på terrassen og på altanen. Fordelen er, at bordet ikke fylder ret meget, og det er hyggeligt som et lille stilleben.

 

claus20130131_115309

 

Retfærdigvis skal sige, at jeg ikke selv tegner, men kommer med ideerne. Så er det en af vore grafikere – Marianne – der tegner rent.

 

Bordet kommer i handelen i uge 10, og prisen er kr. 699,-

20 kommentarer:

 1. Smukt bord. Har du nogen idé om hvad det kommer til at koste, og er bordpladen lakeret eller andet, så det kan holde til at stå ude i f.eks en våd sommer som den sidste?

  SvarSlet
 2. Kære Henriette - bordet er ikke lakeret. prisen er kr. 699,-

  SvarSlet
 3. Kære Claus,
  du løfter Bilka op til nye højder..
  Måske ikke så svært, men højst tiltrængt :-D
  Hvad med den kønne lille buste?
  Kunne sådan noget også være Bilka-varer in spe?
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 4. Jamen hurra! Endelig fik vi løftet lidt af sløret. Det er et smukt bord. Flot! Det ser ud til at være et af de frække ting fra Bilka, som kunne finde på at hoppe op i kurven. Man skal passe på derude til foråret, tror jeg. Hvad med dine kogler osv.?

  SvarSlet
 5. Fint bord!
  Hvad skete der egentlig med stenmels stierne for slet ikke at nævne de hvid påfugle..??
  Mvh Josefine

  SvarSlet
 6. Kære Josefine, stenmelen og jernkanterne er på vej. De hvide påfugle var en aprilsnar!!!

  SvarSlet
 7. Kære Josefine, stenmelen og jernkanterne er på vej. De hvide påfugle var en aprilsnar!!!

  SvarSlet
 8. Fantastisk smukt bord, det skal på min ønskeliste..:-)
  Da jeg endnu ikke har et drivhus vil jeg bruge det inde, det vil se hammergodt ud der også..:-)


  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 9. Rigtigt fint bord,og hyggeligt med alle de forskellige ting du sætter på det,
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 10. Meget smukt bord!!!

  Og så dukkede `Kvinden i dit liv` endelig op. - Husker tydeligt da du fandt hende....hun er bare så smuk! - Tænk, du har gemt hende så længe - Men ser ud til hun har fået den rette plads.....ellers sig til, jeg henter hende gerne ;-)

  SvarSlet
 11. Så vil jeg være på banen, glæder mig til alt det nye du designer for Bilka og rimelig pris...så mange kan være med.Når det er rå træ kan det jo også males..super godt med halv rundt.
  Hilsen Grethe

  SvarSlet
 12. Tak Claus, for at få billige men smukke ting i produktion. Jeg glæder mig til at se hvad du ellers har fundet på.

  Hilsen
  Den eksperimenterende have

  SvarSlet
 13. Kære Claus,
  Ja, det er nogle gode ting du står bag. Bordpladen synes jeg er ret lækker. Hvad der også er lækkert, synes jeg er de affekter du har til at stå på bordet - kunne I ikke også designe en lille løgskål til Bilka? Den sorte du har med iris i, eller hvad det nu er, synes jeg er meget smuk.
  Kh Mathias

  SvarSlet
 14. Kan næsten ikke vente :-)
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 15. Käre Claus du är då fantastisk på att få saker och ting ur händerna. Det var ett vackert bord måtte jag nu hinna över Kattegatt innan de tar slut. Så måste jag erkänna att jag länge känt mig otillbörligt dum som önskade dig lycka till med de vita påfåglarna. Som de aldrig syntes till på bloggen trodde jag att det var jag som var riktigt dålig på att läsa danska. Tack för det aprilskämtet. Pass på, det blir väl april i år också! Ha det bäst hälsar Margareta

  SvarSlet
 16. Jeg håber sandelig der kommer staudestativer i Bilka igen i år? De var alt for hurtigt udsolgt sidste år, jeg nåede ikke at få alle dem jeg gerne ville have.
  Mette

  SvarSlet
 17. Kære Mette - bare rolig. De kommer ...

  SvarSlet
 18. Smukt bord som vi vidst alle kan passe ind et eller andet sted, jeg tror at der bliver rift om dem.

  SvarSlet
 19. Kære Claus. Dejligt at høre, jeg står på spring , der hopper måske også andet i kurven ved samme lejlighed, vi får se hvad du og Bilka byder på. Jeg kunne i øvrigt godt tænke mig en model der var lidt højere til at supplere med:-)
  Mette

  SvarSlet
 20. Mycket snyggt bord!! stilrent!
  Skulle passa bra hos mej!
  Synd att det är så långt bort...
  Hälsningar
  Mariana

  SvarSlet