En utrolig forskel

Lige nu er vinteren grøn, men meget lader til, at den snart bliver hvid igen. Det er da smukt med sne, men når vi kommer efter nytår, må det gerne snart blive forår og ikke mindst sommer som på billedet her.

 

claus20120820_071638

 

Når jeg ser på sådan et foto, tænker jeg, at det er lykkedes at skabe et lille stykke England, og det var jo netop det, der var min intention, da jeg begyndte for omkring femten år siden.

 

20121209_171943

 

Men nu varsles der altså atter sne, og snart kommer det måske til at se ud som på billedet herover, som jeg tog og viste her på bloggen for en tre ugers tid siden.

9 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Det første billede er absolut at foretrække, det er så skønt og man bliver vildt glad og straks går tankerne til at det skønne der snart skal til at ske i vores haver igen. Både med frøsåning, prikling, potning, tilplantninger både i haven og alle vores krukker og så er det jo alle de andre titusind ting som vi går og hygger os med derude.
  Men det andet billede er også skønt, men jeg er mere til grøn vinter end hvid, især jo længere vi kommer hen på vinteren og vinteren kan ikke gå for hurtigt.
  God aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Du har virkelig lykkes med ditt eget stykke england i ditt hagedesign:) Det er bare blitt så vidunderlig flott hos deg!
  Her har vi en meter snø som kommer til å ligge godt helt til ut i april om vi er uheldige. Dere er heldige som har det så mildt der du bor. Im dreaming of a green winter..For jeg kunne tenke meg å grave litt i jorden:) men i mellomtiden så får jeg pusle med mine små spirer som står under plantelys på soverommet:)

  Jeg har også fått sansen for det gule løv! Har du noen gule favoritter Claus?
  Hjertelig hilsen Ellen

  SvarSlet
 3. Det ser bare super hyggeligt ud , jeg er også mest til sommer og sol, men mon ikke vi ville blive træt af at miste de andre årstider ? så havde vi jo ikke forår og sommer at længes efter, og det er jo netop det vi lige nu har at se frem til.
  Mvh Jesper S

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Det "skal" jo være "skidt", før det kan blive godt igen ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Vinterbilledet er både smukt og hyggeligt med de levende lys, men sommeren er altså alligevel den, også jeg længes efter. Når nu vinteren er en tilbagevendende årstid tager den sig særdeles godt ud i snedække!
  Når nu du engang er færdig med alle bogprojekterne, hvad så med at skrive lidt om, hvordan vinterhaven kommer til at blive den årstid, vi kommer til at glæde os til?
  Struktur, formklip, lys, buske, træer, stedsegrønt, vinteropvarmet væksthus....
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 6. Hej Claus,

  Jeg tror alligevel, det er godt med de forskellige årstider. Og vinterbilledet her er meget smukt. Men vi begynder så småt at længes efter forår nu. Stuen er fylt med hyacinter og små påskeliljer - men det er ikke helt det samme, som når de dukker op i haven.
  Det er godt at have noget at glæde sig til.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Begge billeder er jo smukke, og hvis vi skal have sne, så må det gerne komme i januar..... sne senere end januar, nej tak - så vil vi ha forår

  SvarSlet
 8. Det er et skønt "Englands"billede, det øverste, helt utroligt frodigt og næsten gennem skærmen duftende...

  Jeg kan nu også godt lide snebilledet og det må altså godt sne i januar:)

  SvarSlet
 9. Jeg giver dig ret - det er virkelig ikke til at se at det er et snit af en dansk have. Det kunne sagtens være en engelsk have i stedet. Virkelig flot - tillykke med at du kom i mål ... Men kender vi dig ret, så varer det vel ikke længe før du præsenterer et nyt mål :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet