I en helt anden boldgade

Kan godt forestille mig, at nogen synes, jeg er en ret sammensat person. For hvad smag angår, spænder jeg meget vidt. For eksempel er der en verden til forskel fra Jos van Dycks meget maksimalistiske design til det meget rene udtryk, jeg viser her.

 

simplicity_img[1] multiuse_img[1]

 

Det er fra det japanske firma Hasami Porcelain, og når jeg ser stringente linjer om disse, slår det mig altid, at japansk og dansk design har så utroligt meget tilfælles.

 

bowl-tall[1]

 

Jeg har kun været i Japan en gang, men følte mig virkelig hjemme der. Det var dog før, jeg blev haveinteresseret.

 

Jeg er den lykkelige ejer af en del dele af Grethe Meyers Ildpot, og jeg synes, at det kunne være meget smukt at kombinere det med produkterne fra Hasami.

 

Læs mere på firmaets hjemmeside.

4 kommentarer:

 1. Åh, vad det gläder mig att du har kommit på ett bättre spår. Så vill jag passa på och säga att "jag också gillar Claus" men vill inte ge mig in på Face-book. Ha det bäst och komm godt hjem.
  Hälsar Margareta

  SvarSlet
 2. - Jeg mener at have hørt at dansk design sælger rigtig godt i Japan, så det har nok en sammenhæng.

  Ildpot ser flot ud på billeder, men jeg finder det lidt tungt hvad angår daglig brug.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Ellers tak hr. Dalby. Også selvom jeg selv er en sammensat person på smagsområdet. Jeg har klappet i mine små buttede hænder over de sidste par dages indlæg, selvom jeg også sagtens kunne bo med den gode sommehusstil hele året :-)

  SvarSlet
 4. Det siges, at der er "enten eller- mennesker" og så er der "både og- mennesker", jeg kan sagtens følge dig, da jeg også selv tilhører de sidstnævnte, det kan da kun være en gave...:-)
  Dejlig inspirerende blog, du har.
  Bedste hilsner fra
  Annette
  Ezpace.dk

  SvarSlet