Jeg bliver helt salig ...

... når jeg ser et billede som dette. Hvad siger I? Men bare rolig. Billedet er ikke fra denne sæson men fra en maj måned for et par sæsoner siden.

 

claus20090516_150822

 

Forestiller mig, at I også er i gang med frøbestillingerne. Her dumper tykke kuverter nu ind ad brevsprækken, efter at jeg i juleferien har været rundt på de forskellige frøfirmaers hjemmesider.

 

I det nye drivhus får jeg optimale forhold: Masser af lys og mulighed for at holde en nattemperatur på omkring ti grader; hverken mere eller mindre. Det er fantastisk!

13 kommentarer:

 1. Deilig å se bilder av frodige førplanter! Ja nå klør jeg etter å komme i gang med såingen i mitt planterom i kjelleren. Dagslys er det lite av, men lysrør gjør jobben. Og om natten er det også kaldt i kjelleren :-)Ha en god søndag!

  SvarSlet
 2. Hej Claus,
  jeg er endnu ikke kommet i gang, men din begejstring smitter, så inden længe må jeg til det..:-)

  Var klar med en anmeldelse af din bog, men kunne ikke finde et sted at aflevere den..?
  Har du "lukket for indtag"?
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 3. Kære SuK - nej da, følg linket nederst i forrige indlæg.

  SvarSlet
 4. Kære Claus,
  der sker absolut intet, når jeg klikker på "send en kommentar"
  Lidt nedslående
  SuK

  SvarSlet
 5. Kære Suk - ved ikke, om du trykker det rigtige sted. Prøv http://www.blogger.com/comment.g?blogID=1275773016010239119&postID=4805868602101262738&isPopup=true

  SvarSlet
 6. Ja, er ikke dette en aldeles herlig tid? Jeg har begynt å så, både stauder og sommerblomster, som krever ekstra lang tid. I dag planlegger jeg å så ytterligere flere stauder, for å sette dem ut i kulden! Jeg simpelten elsker denne tiden!
  Ditt nye drivhus er utrolig flott!

  SvarSlet
 7. Kære .Claus
  Hvor ville jeg ønske, det var mig, der havde så fine forhold for mine planter, men jeg har desværre hverken plads eller penge til et drivhus.
  Det forhindrer mig dog ikke i at forsøge mig med såning af både stauder og sommerblomster, inspireret af alle de dejlige indlæg på din blog.
  Nu er jeg bare spændt på, hvor meget, der lykkes, og om jeg kan styre det, når alle de små planter vokser og kræver mere plads. Jeg håber, det går.
  Hilsen
  Ida fra Koldingegnen.

  SvarSlet
 8. Kære Claus.

  Rigtig godt nyt have år til alle.
  Jeg har også fåeet en del frø hjem. Og som noget nyt har jeg bestilt frø af Dahlia. Men hvornår kan de sås? Jeg kan næsten ikke vente.

  Knus Rikke.

  SvarSlet
 9. Hej Claus

  Jeg er heller ikke kommet i gang endnu.
  Når jeg ser dit billede kan jeg næsten dufte alle de fine små planter i dit drivhus.

  Det er dejligt på sådan en grå dag i januar ;-)

  Kh Birgitte

  SvarSlet
 10. Til Rikke
  Jeg har en nabo som sår dahlia hvert år. Hun år dem når frosten er af jorden (maj) og idea sidst i juli/først i august blomstrer de på livet løs lige til frosten kommer.
  God fornøjelse
  Mette

  SvarSlet
 11. Kære Claus, inspireret af valmuefrøene, som jeg modtog fra dig før jul, har jeg sent i aftes afsendt en større valmueordre. Nu skal der sås - og gerne så hurtigt som muligt:-))
  Denne "drømmetid" med næsen på diverse frø-sider er dejlig inspirerende. Fantasien mangler ikke noget, når bestillingerne afsendes.
  I ønskes alle god fornøjelse og god arbejdslyst.
  Marie

  SvarSlet
 12. Hej Claus,
  Ja det kribler virkelig i ens havegå- på-mod :).
  Jeg var også forbi nogle frøfirmaer, men må lige se hvad der kunne mangle i samlingen af frø. Der er ofte en rest tilbage af frø fra sidste år.
  Køber du altid nye frø hvert år?
  Jeg har også indtryk af du bestiller mange småplanter fra firmaer som Odenia?
  Dit nye drivhus bliver bare super.

  SvarSlet
 13. Ja jeg glæder mig også helt vildt.. Jeg har selv, for første gang høstet masser frø og kan næsten ikke vente med at se dem spire..
  mmmmm jeg kan næsten dufte den våde jord :)

  SvarSlet