Jeg har altså ’noget’ med glasklokker

Hvad med jer? Ved ikke rigtigt, hvad det er, der fascinerer mig. Måske handler det om, at klokkerne et lidt drivhusagtige.

 

20130123_182448 20130123_182551

 

De høje klokker her så jeg på plantemessen i Essen. Synes, at den høje slanke form er smuk.

 

Der er selvfølgelig tænkt på, at blomsterne skal kunne ånde. Derfor er der hul både i toppen og nede ved bunden.

 

20130123_182518 20130123_182504

 

Her er klokkerne brugt til orkideer, men blot en enkelt nyudsprungen gren eller blomst ville da også være eksklusiv. Hvad synes I om disse klokker?

29 kommentarer:

 1. Helt romantisk, især til små opstillinger ...

  SvarSlet
 2. Glasklokker er jeg også vilde med. Tror at det er fordi det man lægger / stiller der ind i bliver fremhævet og ligesom bliver smukkere. Hverdagting kan blive ophøjet til små juveler :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 3. Jeg syntes de er helt helt skønne... Lige den slags jeg har kigget efter. Har engang set dem i et magasin - men aldrig "live"... Det er rigtig smart med åndehullerne... det bliver jo bare bedre og bedre.
  Tør man mon håbe Claus... at du får nogle af dem med i Bilka´s sortiment? Det ville da virkelig være et scoop :-)
  Rigtig god søndag
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 4. Kære Susan - ja, dette er faktisk en lille test. Hvis kommentarerne er positive, vil jeg foreslå, at Bilka tager dem hjem.

  SvarSlet
 5. ¨¨De er rigtig fine. Lige noget for mig. De fine vaser fra Paris var også fine. Har en svaghed for glas. god søndag Hilsen Gurli

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Er lidt i tvivl ,flot ser det ud ,men jeg ved ikke rigtigt om det at spærre blomsterne inde er lige så pænt som når de folder sig naturligt ud i det fri.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Et stort forsinket velkommen hjem. Efter hvad du skriver og viser her på bloggen ser det ud til at du har haft en kanon tur.
  Disse fantastiske klokken er nogle som sagtes kunne finde plads her i mit lille paradis.
  Såå, skynd dig at få Bilkas indkøber til at indse det samme.

  Forsat god søndag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 8. Det vil i den grad være en god ide at tage lidt forskellige modeller hjem. Men husk at fortælle her på bloggen i god tid, hvornår de kommer hjem. Vi skal jo nødig gå glip af dem :-) Jeg er vild med glasklokker.

  SvarSlet
 9. Ja, jeg ved ikke helt hvad jeg skal mene.....synes måske de er lidt for høje....og er som at lukke planten inde.....måske

  SvarSlet
 10. Åh ja! Har selv købt en masse gamle osteklokker på loppe og antik markeder. Men de har jo netop ikke den nødvendige udluftning som disse. Kære søde Claus, vil du ikke overtale Bilka til at ta dem hjem?
  Drømmer også om plantebelysning men det er nok i den lidt dyre ende...
  Ha en rigtig dejlig søndag

  SvarSlet
 11. Jeg synes, at jeg gerne vil se de klokker, som Bilka muligvis får til foråret.

  SvarSlet
 12. PS: Lave klokker kan kun se pæne ud. Hvis ikke der kan være noget i højden inden i, er det ikke videre praktiskt.

  SvarSlet
 13. PPS: Suk, Jeg trænger til forår, og sidder her og spekulerer på, om hele haveafdelingen i Bilka har lagt sig med influenza.

  SvarSlet
 14. Kære Nette - nu ikke SÅ utålmodig. De vågner snart op!!! Kh Claus

  SvarSlet
 15. Flotte! Men synes også at de kan blive "for" høje... I hvert fald, hvis man ikke lige har grene at skære af til drivning.
  Fortsat god søndag og må foråret snart komme - også til Bilka ;)

  SvarSlet
 16. Hej Claus.Ja! jeg er også vild med de høje klokker,og ville blive rigtig glad hvis de kom på hylderne i Bilka.Har en del af de lave,og de er også ok.....men de høje kan der jo være blomster i.God søndag til dig Jette

  SvarSlet
 17. Synes de er for høje og slanke - minder om min figur. Not !!

  SvarSlet
 18. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

 19. Kære Claus. Synes klokkerne er skønne. Ved lige hvor de skal stå i vores nye "orangeri". Hvis Bilka vil tage dem hjem, bliver de også rimelige i pris.Kærlig hilsen Eliane
  SvarSlet
 20. Fine klokker både de høje og lave, og hvis prisen er Bilka, så er jeg helt sikkert kunde, hvis altså ikke jeg igen må gå forgæves til Hillerød ÷(
  Bruger p.t. den tomme 1, 5 ltr. mineralplast-flaske uden låg og med afsavet bund. Og den er ganske enkelt aldeles ucharmerende og lever skjult, omvend den er effektiv i min have-børnehave.

  SvarSlet
 21. Hej Claus
  Jamen det er jo fantastisk, hvad du kan støve op af nyheder. Sidder lige med det nye nr. af Alt om Haven, hvor disse klokker er en af de store 2013 trends, så få endelig Bilka til at tage dem hjem - og til dig fra Hillerød, prøv Bilka i Hundige; der kan du næsten få alt. Jeg bor selv i Hillerød og kører ikke forgæves til Hundige.

  SvarSlet
 22. Glemte lige - forstil jer miniblomster/forårsløg sammen med lækre mospuder - sikken et arrangement, som vil pynte både ine og ude.

  SvarSlet
 23. Kære Claus,
  Jeg synes at klokkerne er meget smukke og jeg er sikker på at Bilka vil få succes med dem, hvis de tager dem ind. Jeg har mange orkideer, som præsenterer sig flot på dine billeder. Er ret vild med glas, især som brugskunst. Damhuset i Lyngby ved København er et godt lille sted at kigge ind efter den slags.
  Mange hilsner, Marianne

  SvarSlet
 24. Perfekt med lufthuller!
  Og jeg er også begejstret for glasunderskålen...

  Er helt vild med glasklokker :-) Lisbeth K

  SvarSlet
 25. Hvor er de flotte, vil helt sikkert købe dem hvis de kommer i bilka. Har længe gået og kigget efter lignende, men ikke rigtig lykkes at finde de helt rigtig.
  Hilsen
  Nina

  SvarSlet
 26. WAUW hvor er de flotte!!!

  SvarSlet
 27. Kære Claus. Jeg kan godt forstår, du bliver fascineret af de flotte glas klokker. Størrelserne ser gode ud i forhold til hinanden, de vil passe godt ind hos mig. Det er godt, der er tænkt på, planterne kan ånde i dem. Jeg vil helt sikkert kigge efter dem i Bilka, når de kommer, jeg håber. KH. Grethe

  SvarSlet
 28. Klokkerne er super cool - det skal bilka's indkøber også nok få øjnene op for!

  SvarSlet
 29. Det blev så ikke til noget med det Bilka halløj ;) så kan du oplyse om hvor man kan købe dem?

  SvarSlet