Min nytårstale

 

Så skal I have min nytårstale. I år holder jeg den i haven og ikke i havestuen. Håber, at I vil lytte med alligevel.

17 kommentarer:

 1. Hi Claus,
  Thank you so much for your lovely comments.
  I would also like to wish you a Happy New Year!
  Kram Ingrid xx

  SvarSlet
 2. Tak for talen direkte fra haven, det gjorde bestemt ikke talen mindre god!

  Hvor dejligt at se, at medens du går og taler, at så hovsa dukker der lige nogle nye spirer op, som vi da absolut må se..intet fryder havefolket så meget som at se friske skud en nytårsdag.

  Jeg glæder mig til at følge dig i det nye haveår.

  Kh Bente

  SvarSlet
 3. Tak for have vandringen Claus. Rigtig godt nytår til dig også. Det bliver spændende at følge med, i det nye drivhus og din gøren og laden der. Jeg håber sandelig, at den trykte bog kommer til at leve videre i mange år endnu. Men ingen tvivl, den digitale er ikke til at komme uden om. Knus Anne

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Tusind tak for en god Nytårstale og fordi du tog mig med på vandring i din have på denne første dag i det nye år :-)

  Jeg glæder mig til at følge dig i dette år og ser frem til alle dine ideer, inspiration og hjælp som jeg har stor glæde både her på siden men også rigtig meget i dine skønne bøger.

  Kh Birgitte

  SvarSlet
 5. Nå, det mener, du, Claus: at bogen på sigt forsvinder! Jamen, så vil jeg da holde op med at sælge og give væk af mit overskud, for hvis man venter længe nok, bliver de måske noget værd for arvingerne (de bedste af dem) - lige som frimærker. Dem samler jeg også på og sender dem en gang imellem videre til et af mine børnebørn, som altid bliver glad for dem.

  Dit nye drivhusprojekt glæder jeg mig meget til at følge - og til at blive inspireret af, for mit orangeri er mit yndlingsopholdsrum, men man kan jo altid bruge nye impulser. Lige nu blomstrer mit halvstore citrontræ og bærer tilmed små frugter, og den ene af min kamelliaer har blomstret siden begyndelsen af november, selv om den fik et par svedne blade under frosten i begyndelsen af december.

  Godt Nytår og
  Happy Armchair Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Bestemt en dejlig Nytårstale, garneret med levende billeder fra dit smukke Paradis. Tak for det. Et nyt og fantastisk have-år venter forude, og du skal nok sørge for underholdningen hører jeg. Dejlige bøger i sigte. Håber aldrig at bøger går af mode, i mit liv, for bøger kan jeg ikke undvære. Fantastiskt hvad man kan med digitale medier, men for mig er der endnu intet der kan måle sig med en bog, det er en helt speciel oplevelse. Måske betyder bøger mere for min generation, som er opvokset med bøger og respekten for samme, end unge som allerede fra barnsben stifter bekendskab med en PC eller iPad.
  Jeg glæder mig til dine fremtidige bøger.
  Godt Nytår. Kh, Iris.

  SvarSlet
 7. godtnytår
  jeg håber ikke det blir i min levetid bogen forsvinder. Det er allerede sommetider blevet svært at få fingre i fks bind 1, hvis man først er blevet opmærksom på nogle bøger når bind 2 udkommer. Oplagene er vist ikke så store mere, suk.
  Men det er en stor trøst at du stadig bobler med bogideer, og med alm. bøger. Det digetale kan være godtnok til korte opslag, men det kan thihvertifald ikke erstatte en god bog.
  En dejlig tur i din vinterhave, men med de spier du har varer det vist ikke længe så er det næsten forår. Jeg vil hygge mig videre med "Den levende have"
  khGunvor

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Tak for dejlig tur runddt i haven endda krydret med din dejlige stemme, det kan da ikke blive meget bedre.
  Den positive ånd som du altid behersker, kan kun smitte alle os andre, der er med på sidelinjen og som sætter din kreativitet uhyrer højt.
  Jeg vil glæder mig til at følge dine fodspor både her på bloggen og de nye bøger der dukker op.
  Godt nytår Claus og tak for 2012.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 9. Tak og endnu engang rigtig godt nytår til dig.
  Det er godt at høre at du forsætter med nye projekter og hvor er det skønt at havelivet er så bredt at der hele tiden er nye steder at vende sig hen og fordybe sig - det bliver aldrig kedeligt.
  Jeg er blevet utrolig glad for at læse skønlitterere e-bøger samt magasiner som f.eks garden Illustrated, men tror også at der er en del år før bøger er helt ude og jeg vil ikke kunne undvære gode havebøger. Men jeg ser frem til dine filmsekvenser over et enkelt bed ad gangen, det lyder som en super god ide:-)

  SvarSlet
 10. Kære alle - tak for mange gode kommentarer. Jeg kan love jer, at jeg ikke tror, at det bliver i min tid som forfatter eller forlægger, at jeg dropper den trykte bog, men vi må og skal ikke være blinde for, at det digitale på en eller anden måde kan supplere. Det er en ikke uspændende udfordring.

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Det er ikke så tosset at være forberedt på fremtiden, men jeg er nu glad for bøger, selvom det ene ikke udelukker det andet.

  Med hensyn til din nye bogidé, kan jeg fortælle, at jeg allerede har to af dine drivhusbøger på hylden, selvom jeg desværre ikke har hverken et opvarmet eller uopvarmet drivhus (bortset fra mit lille grønne plastikhelvede) ..... og heller ikke har et sådant på tegnebordet. Jeg vil dog med nysgerrighed følge med i udviklingen af dit sidste skud på stammen. Din begejstring er jo meget smittende. Heldigvis. Og mon dog ikke at der alligevel skulle være en idé eller to, som jeg kan snuppe.

  Tusind tak for din smittende begejstring samt uddeling af viden og idéer. Igen, godt Nytår!

  SvarSlet
 12. Bornholm ønsker dig rigtig godt nytår.!

  SvarSlet
 13. Godt nytår!
  - Og tusind tak for det gamle, tænk hvor mange timer det er blevet til i løbet af året i dit selskab Claus. Kærlighed, som ikke bliver gengældt, skal man altså slet ikke kimse af, tiden sammen med dig er både afslappende og meget inspirerende - hvad kan man ønske sig mere;O)
  Jeg håber på, "vi" får et ligeså spændende haveår i 2013, og det lyder det bestemt til, med alle de planer du allerede har lagt.
  Bøgerne ser jeg bestemt frem til, faktisk kan det ikke gå hurtigt nok med flere udgivelser. Havens design lyder som en bog, jeg virkelig vil glæde mig til.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  Tak for rundvisning i haven - og nytårstalen--
  glæder mig til at følge dig og dine utrolige ideer.
  hilsen jmn

  SvarSlet
 15. Kære Claus,

  Jeg vil også ønske dig et godt haveår :-)

  Jeg har rigtig nydt at have tid her i juleferien, til at sidde og nærstudere 'Vis mig dit drivhus' - vidunderlig bog. Jeg takker for fantastisk inspiration både i bøgerne og her på bloggen.

  Kh

  Gitte

  SvarSlet
 16. Jeg ser frem til en digital bog fra dig :)
  Evt. dine nuværende bøger i digitale udgaver.

  Vh Jonathan

  SvarSlet
 17. Jeg ser frem til en digital bog fra dig :)
  Evt. dine nuværende bøger i digitale udgaver.

  Vh Jonathan

  SvarSlet