’Nu er jeg nået til ærmet!’

Der er nok nogle, der stiller sig lidt spørgende overfor denne overskrift.

 

20130104_140151 20130104_140203

 

Det handler om, at jeg af og til har smilet af kreabloggere, der - hvis de f.eks. er i gang med et strikketøj – gentagne gange fortæller, hvor langt de er nået.

 

20130104_140249

 

Men her må jeg gribe i egen barm, for nu skal I høre om mit nye drivhus igen, igen ...

 

20130104_140431

 

Idet der ikke er så meget at skrive om ude i haven, kommer I til at følge minutiøst med i, hvad der sker ’indenfor murene’. Håber ikke, at det bliver for meget.

 

20130104_140301

 

Kan fortælle, at mureren nu er klar til at lave vindueskarme langs husets to sider.

 

Hertil bruges genbrugsmursten (de samme som til gulvet), og de sidste dage er gået med at mure et fundament, som stenene kan hvile på. Vindueskarmene bliver omkring 35 cm dybe.

 

Tror, at det bliver flot med det rå udtryk.

22 kommentarer:

 1. Du har en pointe dér, jeg tænker også af og til om det kan blive ved med at være interessant når nu et ærme er et ærme, men vi andre har jo bare noget andet vi broderer på, nemlig vores haver og installationer derude;o)
  Det kan ikke vare længe før du har noget i vindueskarmene også, gætter jeg.

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Det bliver aldrig for meget - så fortsæt succesen! Jeg nyder at høre om dine projekter, og lige nu især, da jeg er ved at påbegynde mit eget væksthus. Ja inspireret af dine bøger...

  Hilsen
  Maria
  Den eksperimenterende have

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Og her må vi bare sidde og vente tålmodigt på at du får ´hele sweateren strikket færdig og syet sammen´ ;o) men skønt at følge dine masker, minutiøst ;o) Som altid, interressant at følge dine kreative værker ;o)
  Heldige murere at skulle arbejde med så smukke materialer, og ovenikøbet indendørs, i tørvejr.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 4. Så snyggt det kommer att bli med det gamla, handslagna teglet som bryter i olika färgskiftningar och ser så levande ut !
  Det finns mycket själ i det teglet !
  Väntar spänt på nästa inlägg för att se ur det ser ut när muraren har börjat sitt arbete !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvarSlet
 5. Kære Claus. Du fortsætter bare med at vise dit drivhus, det er så hyggeligt at følge med i byggeprocessen. Kan sandelig godt forstå du er glad for huset. :)

  SvarSlet
 6. Vilket superdrivehus och vilket vackert tegel.

  SvarSlet
 7. Ærmet passer fuldstændig til resten af trøjen, - hvor er det heldigt... eller rettere dygtigt gjort! Så slipper du også for at trevle op igen! ;)
  Lad os bare blive forsynet med detaljer, måske vi kan hugge lidt af mønsteret og putte det ind i vores eget håndarbejde.

  SvarSlet
 8. Det sætter lige prikken over iét med murede karme i samme gamle sten som gulvet, hold da op hvor bliver det flot!
  Ja, jeg hoppede da lige på den der med ærmet :-D
  Jeg har strikket er par lækre luffer i håndspundet hundeuld, det er et fantastisk lunt materiale og med et lidt rustikt udtryk, så jeg kan sagtens forestille mig at en mand kunne finde på at ville lave sådan nogen selv :)
  Kh Alice

  SvarSlet
 9. Mmm! nei, jeg føler IKKE det blir for mye av byggeprosessen! Jeg er veldig imponert over helheten, men enda mer detaljene, som vinduspostene, strømopplegget under karmene, lyktene som fortsetter fra utsiden og inn i huset, teglsteinsgulvet og karmene ++! :-D
  Gleder meg til fortsettelsen!
  Stein

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Nej fortæl, fortæl, ville da blive skuffet hvis der en dag ikke var opdateringer på din Blog. Skal stenene ligges i sildebensmønster? Eller har du fundet et andet mønster ?

  Mvh Jesper

  SvarSlet
 11. Kan sagtens forstå du gerne vil skrive om dit nye drivhus igen, igen. Hver en lille ting er spændende, når noget optager en, eller der er gang i noget nyt :-)

  Fortæl og vis du endelig mere om det der fylder i dit haveliv, der er jo nyt med ind over hele tiden.

  Jeg tillader mig også at vise billeder og skrive om de samme projekter mere end en´ gang, selvom det formentlig ikke er vanvittig spændende at læse om, at vi fælder buske og træer og rydder op efter fældningen, eller at jeg graver mere og mere plæne om til bede uge efter uge.
  Ting tager tid, og det vi bruger vores tid på og glæder os over er det vi skriver om, og det står jo alle frit for, om de synes, det er spændende at læse med eller ej.  SvarSlet
 12. Hi hi! Hvor har du ret, Claus, hvad angår strikketøj-indlæg! :o) Og så lidt sjovt at du er i samme bod nu :o)

  Synes dog ikke at det er for meget at læse om dit drivhus så mange gange - du skriver trods alt om mange forskellige ting. Og så er det lidt som med gode sange - man kan høre dem igen og igen, og finde nye toner hver gang ;o) Jeg er bare vild med den pejs du fik lavet i drivhuset :o)

  God weekend!

  SvarSlet
 13. Nej, det kan ikke blive for meget. Er jo meget spændende at se projektet som det skrider frem, og det er allerede meget smukt og det bliver jo endnu smukkere, når du får sat den sidste finish.
  Den med ærmet var god, for er selv en ivrig strikker, og hvad angår skønne materialer, ja så er jeg ved at strikke et halstørklæde i lace i cashmere, og det er lækkert!
  God week-end.
  Hilsen fra Sydfyn

  SvarSlet
 14. Hvor er du altså bare heldig med det skønne hus du får der. ... Ja, eller det er godt planlagt ;-)
  Begge dele passer vist. Og hvor bliver det et skønt sted!

  God weekend til dig Claus
  Kh. Lone

  SvarSlet
 15. Kære alle - tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg hylder virkelig det gamle udtryk om, at det er i detaljen, at man skal se helheden. I dag har jeg for eksempel researched omkring dørstoppere, glashyldeholdere, dørhåndtag og skyggegardiner.

  NB. Jesper, gulvet bliver lagt som sildeben. I næste uge!

  SvarSlet
 16. Hej ven
  Vil da altid gerne høre om dit byggeri ;) De dybe vindueskarme skal måske ha zinkbakker? Glæder mig til at se dørhåndtage og detaljer!

  SvarSlet
 17. Kære Cendie - nej, zinkunderskåle for ikke at dække de smukke sten.

  SvarSlet
 18. Øv, nu troede jeg lige, at du var begyndt at strikke :-)
  Meget fint drivhus, du har "strikket" sammen :-)
  Vh Lotte

  SvarSlet
 19. Det er meget flot. Hvilke muligheder har du for at lufte ud i drivhuset? Jeg har set det kan åbnes i taget, men er der andre vinduer som kan åbnes?

  SvarSlet
 20. Hi hi den var sørme god. Her måtte jeg trækker -lidt højlydt-på smilebåndet

  SvarSlet
 21. Kære Claus.
  Det kan ikke blive for meget, du fortæller og viser af byggeproccen på dit nye drivhus! Jeg har ingen planer om at bygge lignende, men er lidt af en gør-det-selv-kvinde og bliver klogere på de forskellige byggefinesser, du fortæller om. Så forsæt endelig, da jeg lærer noget af det og så er det altså også spændende :-D

  Venligst Susan/Kjellerup

  SvarSlet