Nu sker det atter noget

Det er klart, at frosten de sidste uger har sat en stopper for aktiviteterne her på matriklen.

 

claus20130130_150655

 

Men nu er sneen væk, og anlægsgartnerne er gået i gang igen. Det ser en smule trøstesløst ud lige nu, men jeg er helt sikker på, at det ender med at blive rigtig godt.

 

claus20130130_150340

 

Nu håber jeg ikke, at vi igen får længerevarende frost. Slipper vi for det, håber og tror jeg på, at vi er færdige om en måneds tid.

 

claus20130130_150518

 

Tror I, at jeg glæder mig?

10 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Som et lille barn ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Ja og hvem kan fortænke dig i det.
  Mange hilsner Lise

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Hvor bliver det fint. Lad os håbe at frosten har lyst til at slippe sit tag nu. Det tror jeg der er mange som ønsker sig. Nok især os havetosser, som snart har fået nok af vinteren, heldigvis er der kun en regulær vintermåned tilbage og den første forårs måneden melder sin ankomst.
  Samtidig venter jeg med stor spænding på dit sortment i Bilka i denne sæson, det kan kun blive rigtig spændende, når vi så udvalget sidste år.
  Samtidig ventes med spænding på bogen om den Hvide have, men også på andre titler som udkommer på dit forlag her i 2013. Det kan kun bliver et godt haveår er jeg sikker på.
  Jeg håber at den flotte hvide rose, finder vej hertil iår, hvis den ikke når at blive udsolgt, men så må den komme til næste år istedet.
  Forsat god aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  Også en hilsen til Tante Grøn plus hendes dejlige familie, håber I ikke blæser væk det næste døgns tid.

  SvarSlet
 4. Hej Claus,
  Jeg kan godt forstå at du glæder dig. Spændende bliver det at få pustet liv i huset med de nye møbler, alle krukkerne og ikke mindst al den kunst jeg ved at du har på lager. Træerne er da også enormt flotte! Meget imposante, dejligt med noget alder i modvægt til alt det nye.
  God fornøjelse, jeg glæder mig til at se mere når Pynte Jørgen har været på besøg!
  Kh Mathias

  SvarSlet
 5. Åhh det bliver da så flot, man kan blive helt misundelig. Du må nyde hvert øjeblik du har i den have, og sådant en ny tilbygning der bliver da så skøn:)

  SvarSlet
 6. Helt bestemt og det kan man sandelig da ikke fortænke dig i !
  Glæder mig så meget over at kunne følge med her :-)
  Er det belysning til træerne der er i de orange rør ?

  Hilsen Sanne O.
  Som i den grad længes efter foråret !

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Kan godt forstå du glæder dig til at få manifesteret alle de billeder, du helt sikkert går rundt med i hovedet. Som en lille bibemærkning kan jeg fortælle, at jeg også glæder mig til at se, hvordan det hele kommer til at se ud :0)

  SvarSlet
 8. äntligen lite bilder! som jag väntat på att du ska vara klar med ditt resande för att få lite grepp om hur det blir. Nu ser man hur muren kommer passa ihop med stenläggningen. Håller tummarna för att ni ska få fint arbetsväder!

  SvarSlet
 9. Så fint å se litt ordentlig haveaktivitet! Det er mangelvare på mine trakter nå i sneen og frosten.

  Er på vei for å lete etter en post jeg mener du hadde om å planlegge blomstring i krukker som kan fordeles rundt til trengende bed i løpet av sesongen. Men når det er sne ute, er det lett å miste retningen når det oppføres drivhus. Det er litt godt å se at også du selv blir angrepet av den drivhussyke som du sprer rundt i Skandinavia med den flotte drivhusboken ;-)
  Ha en god dag - mens jeg leter i dine bloggarkiver!

  SvarSlet
 10. Kære Sanne - ja, det er forstadierne til belysning.

  SvarSlet