Så skal der lægges gulv

I morgen begynder Preben og Henry med at lægge murstensgulvet i det nye drivhus. Og det glæder jeg mig selvsagt rigtig meget til.

 

20130111_152532

 

Det ser stadig en smule ’råt’ ud derinde, men fra nu af går det hurtigt. Og jeg satser på at kunne begynde at indrette huset om et par uger.

 

20130111_152629

 

20130111_152756

 

20130111_152840

 

I næste uge skal jeg til messe i Essen og derefter Paris, og når jeg kommer hjem, begynder indflytningen.

 

20130111_153645

 

20130111_153722

 

Meget tyder på, at frosten nu bider sig fast, og derfor ved jeg ikke, hvornår vi kan få færdiggjort omgivelserne. Et er dog sikkert: alt står klappet og klart til den store forårspremiere.

7 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Det er et smukt hus, en smuk ramme.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Jeg har helt klart det indtryk, at du har det som en galophest i startboksen ...... men hvornår har du ikke det :-)

  SvarSlet
 3. Når jeg ser på min samling av frø skulle jeg ønske jeg hadde alle de fine hus og den plass du har. Har nok over gjennomsnittet plass jeg også, men det vil jo alltid være noen som er større og bedre. Dine innlegg og bøker gjør at ihvertfall jeg strekker meg litt lengre for å oppnå mine drømmer i hagen og kanskje har jeg fått drømmer, som også er realisert, jeg uten din inspirasjon ikke hadde fått. Takk for det og lykke til med plussgradene og ferdigstillelse.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Preben og Henry, hvor må det dog være skønt med hjælpere som er så allround handymænd. Og gulvet bliver med garanti lagt med ligeså megen kærlighed og akkuratesse som alle de planter de dagligt har i hænderne. Dygtige mænd hænger ikke på træerne, de ´hænger i´ ;o)
  Spændt på at se det færdige resultat. Kh, Iris.

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Glæder mig til at se gulvet færdigt, det bliver sikkert som alt andet du foretager dig, til UG. Det må være super fedt at have sådan et projekt igang, kan godt forstå du glæder dig til at komme igang med indretningen.
  Mvh Jesper Svendsen

  SvarSlet
 6. Meget smukt med karmene op til de hvide flader. Jeg glæder mig utrolig meget til at se drivhuset med færdigt gulv i støvetgyldne nuancer! Det bliver bare så smukt!
  Hav en fortsat god dag :)

  SvarSlet
 7. Kære Claus, hvor bliver det godt, jeg er misundelig på den gode måde :-)
  Er iøvrigt ved at læse din nye bog, vis mig dit drivhus, der var en med som jeg kender lidt, det er da meget sjovt, super bog iøvrigt. Pudsigt at alle næsten syntes deres drivhus kunne være størres uanset hvor stor de har bygget :-)
  Super dag til dig
  Mvh Lena

  SvarSlet