Vild med vaser

Som varslet vil jeg her på bloggen i fremtiden også fortælle om kunsthåndværk og design; to emner, der går hånd i hånd og også passer meget fint sammen med blomster, synes jeg. Det håber jeg, at I er enige med mig i, og at det vil være emner, der også interesserer jer.

 

20130122_135635

 

Både på Maison & Objet i Paris og på IPM-messen i Essen tog jeg en del billeder af både kunsthåndværk og planter, og dem vil jeg vise her hen over de næste dage og uger, hvor der ikke er så mange planter i haven.

 

20130122_135624

 

Jeg er vild med vaser - af både ler og glas – og jeg så og købte en del (ja, faktisk rigtig mange!) i Paris. Blandt andet hos det tyske firma, Guaxs, som jeg ikke før havde stiftet bekendtskab med.

 

20130122_135238 20130122_135336
20130122_135408 20130122_135428

 

De fremstiller vaser i mange smukke farver, og nu hvor det nye drivhus er ved at være klar, er jeg i den grad inspireret til at begynde på at lave buketter en masse.

 

20130122_135114 20130122_135251
20130122_135138 20130122_135200

 

Jeg tror, at det især handler om, at buketter og blomster i drivhuset vil komme meget mere til deres ret og holde meget længere, i hvert fald i ydersæsonerne.

 

20130122_135709

 

Tidligere har jeg nævnt, at jeg ikke så gerne klipper ind til buketter fra haven, fordi jeg synes, at blomsterne er smukkere ude end inde. Men drivhuset er jo begge deme, så inden længe skal der rigtig pyntes op.

 

Besøg Guaxs hjemmeside her.

12 kommentarer:

 1. Hvor ér det fine ting! Jeg ser frem til mere af den slags.. :)

  SvarSlet
 2. Kære Claus,
  Når du siger at du er et skønhedssøgende menneske, så tror vi dig. Bare der var flere som du - altid fuld af inspiration og med på det nye. Jeg er vild med alle de ting du finder. Især synes jeg de blå vaser med `appelsinhud´ og de råhvide slebet som diamanter, er virkelig smukke. Ting som dem du viser er svære at finde herhjemme, synes jeg. Her er ikke den samme forståelse og sans for skønhed. Eller måske ved jeg blot ikke hvor jeg skal lede?
  Kom bare med mere!
  Kh Mathias

  SvarSlet
 3. Fantastisk fangst du har gjort dig.De grønne og blå vaser men sandelig også dem med træfoden...hvor kommer de i handlen henne...godt med fornyelse.
  god week-end- grethe

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Spændende ting du finder,jeg syntes især at de store flade fade er flotte,skal dit nye drivhus have møbler?
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Spændende ting du finder,jeg syntes især at de store flade fade er flotte,skal dit nye drivhus have møbler?
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 8. Kære Trine, ja da! Bare følg med over det næste stykke tid.

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Hej Claus så mange fine vaser du kan pynte med i dit nye drivhus.Jeg så også udsendelsen fra dit hjem på fjernsynet.Der var et stort vindue med mange vaser i pastelfarver, det så smukt ud, når lyset skinnede igennem.
  Glæder mig til at se hvad du kommer med af nyheder i Bilka.

  SvarSlet
 11. Så mange forskellige vaser, der falder lige i min smag! Tusind tak for billedoplevelsen og link.

  Kh Gitte M.K.

  SvarSlet
 12. Glæder mig allerede til at se flere vaser!

  Sjovt med dig Claus, ikke så snart har du slået noget fast ("Jeg er færdig med haven nu, der skal ikke laves mere om!")før du indtager en ny holdning :-) Herligt at du ikke er stædig og fastgroet, men derimod nysgerrig på en åben og imødekommende måde!

  Glæder mig til buketter, som jeg vist aldrig kan få nok af.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet