De tidligste sommerblomster

Det er svært at tøjre sin tålmodighed nu, og tager man i havecentret, er det ikke sjovt at køre tomhændet hjem.

 

claus20130219_141513

 

Da jeg var af sted forleden, faldt jeg for disse bellis og hornvioler. De pynter nu i det nye drivhus, men de klarer også fint nogle få frostgrader ude.

 

claus20130219_141604 claus20130219_141458

 

claus20130219_141556

 

Bliver det koldere, er det en god idé at bringe dem ind for natten eller dække dem lidt til.

7 kommentarer:

 1. Du har helt ret - uha hvor det frister. Har selv købt (igen) hvide påskeliljer og perlehyacinter i dag :-)
  De er da bare ikke til at undvære!

  SvarSlet
 2. Jeg tror også jeg må afsted imorgen... fristet - dét er jeg.
  Fortsat god aften.
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
 3. Hej Claus.
  Dejlige forårsplanter du fik købt.
  Også fint arrangeret.
  hilsen jmn

  SvarSlet
 4. Superflot - Mine køkkenvinduer er også fyldt med de lækre potter med hvide perlehyacinter, som du havde anbefalet Bilka at indkøbe. SMUKT.
  Tager idag til Havemessen i Malmø og får garanteret endnu mere inspiration.
  Håber jeg er en af de heldige i morgen fredag til at se din have.
  Ha en super dag. Foråret er på vej

  SvarSlet
 5. Hej Claus,

  Ja, diverse plantemarkeder lever højt på vores utålmodighed. Også jeg har jævnligt siden nytår købt diverse løgplanter og småblomster til at lyse op i stuerne og give indtryk af snarligt forår.

  Men mine mangler ligesom din kreative måde at arrangere dem på.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Claus, det er er næsten for stor en fristelse! Bare det at se dine billeder får mig til at lede efter bilnøglen.... Men jeg MÅ holde mig i skinnet til jeg kan være sikker på at den hårde nattefrost er væk, ellers overlever de ikke i en altankasse hvor der ingen læ er.

  Og dog, de der hornvioler er faktisk noget så charmerende...

  Lisbeth K :-)

  SvarSlet
 7. Købte en mængde violer i Bilka i går til den fantastiske smid-i-nakken-pris af 4 kroner pr. potte, det er da helt vildt billigt. Har desværre ikke drivhus (endnu :-)), så jeg putter krukkerne med et tæppe om aftenen. Der var også dine skønne krukker, plus en anden type krukker i fingerbøls facon som jeg endnu ikke har set på din blog. Men de er altså også fine og den mindste potte kostede 29 kr. og en flot stor én kostede 49 kr. Kunne næsten ikke tro mine egne øjne. Det kunne min mand heller ikke, da jeg endnu engang kom hjem med en bil fyldt med blomster og krukker ;o) Det dejlige væsen smilede bare da jeg fortalte ham, at krukker kan man jo ikke have for mange af. Desværre havde de ikke fået din fantastiske pottemuld hjem endnu, så jeg må nok en tur til Bilka igen om et par uger. Tænk sige engang at man kan blive så glad af en tur i Bilka.
  Mange hilsner fra Trine

  SvarSlet