En drift

Det er simpelthen en drift; jeg kan ikke lade være med at skabe skønhed omkring mig. Og her er blomster jo fuldstændig uforlignelige.

 

claus20130209_155435

 

Det handler i høj grad om forgængeligheden. At vi skal nyde den forholdsvise korte tid, de peaker.

 

claus20130209_155917

 

Det er ikke er så ofte, jeg har blomster inde. Når de er i haven, vil jeg hellere nyde dem dér.

 

claus20130209_160142 claus20130209_155934

 

Men om vinteren og i ydersæsonerne skal der blomster på bordet. Det er bare trist, at de inde i boligens varme ikke har det særlig godt.

 

claus20130209_160214

 

Men... Nu har jeg jo fået mit nye drivhus, og her skal jeg love jer for, at der bliver lavet buketter. Om vinteren og i ydersæsonerne er der konstant syv-otte grader, og det varer et stykke tid, inden denne temperatur stiger om natten. Det bekommer blomsterne temmelig vel.

 

claus20130209_160052_2 claus20130209_160009

 

Klart nok bliver det snart varmere om dagen derinde, når solen skinner, men det varer noget, inden det bliver for varmt. Og til den tid kan vi jo nyde blomsterne ude.

 

claus20130209_160037_2 claus20130209_155856

 

I dag har jeg været ved at pynte lidt op i drivhuset. Jeg var i går morges på Grønttorvet i Valby, og det er heldigt, at jeg kan handle der, for så er blomsterne jo helt friske.

 

claus20130209_160119

 

Håber, at I synes om mit ’lille’ arrangement. Som det vil fremgå, holder jeg indretningen i sort, grå, hvid og grøn, og de farver går også igen i møblement og øvrige indbo. Her er jeg vældig striks.

 

Den store rustikke bakke har jeg netop købt i den butik, jeg vil fortælle om senere

17 kommentarer:

 1. Meget meget smukt - også mine yndlingsfarver i indretningen. Den hvide blomst med den sorte midte - er det en julerosesort? Bh Anette

  SvarSlet
 2. Kære Anette - nej da, det er en fransk anemone.

  SvarSlet
 3. Suk Claus, hvor ser det bare godt ud. Jeg er helt solgt i de farver <3

  SvarSlet
 4. Skønt farvevalg og meget smukke opstillinger. Glæder mig MEGET til at se drivhusets indretning i sin helhed, håber sandelig ikke jeg har misset et indlæg der...

  SvarSlet
 5. Ih hvor er det smukt - og en fantastisk dame, du har med !

  SvarSlet
 6. Man bliver bare så glad,når man ser din fine sammensætning ,ang. den hvide franske anemone har jeg også selv på grønttorvet i Valby set ,en meget svagt rosa med sort øje den er også skøn ,passer også godt til det grå og marhalmsgrønne.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 7. Как все красиво! А почему у Вас нет переводчика на русский? Интересно было бы почитать Ваши статьи)) Спасибо!

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Hvor ser det bare indbydende ud, og tak fordi du deler det med os andre, flot, flot arrangement du der har fået sat sammen
  God weekend

  Mvh Jesper Svendsen
  Www.koihaven.dk

  SvarSlet
 9. FANTASTISK <3 <3 <3
  Det eneste der er lidt øv, er at der nu nok bliver rift om grønne glasting m.m. Og dem har jeg samlet på i flere år allerede - nå, men pyt ;-)
  Jeg må jo bare lede lidt grundigere på diverse loppemarkeder og i brugskunstbutikker - for vidunderligt skønne, det er de bestemt <3

  SvarSlet
 10. Smukke blomster og i de skønne krukker bliver de jo endnu smukkere..:-)
  Hmmmm, smuk og smukt bruger jeg vidst i hver kommentar her hos dig Claus men det er jo netop det eneste ord der passer her..:-)
  Hvor har jeg og min datter mange sjove minder fra Grøntorvet i Valby fra den gang vi var selvstændige. Der er jo også nogen rigtige dejlige forretninger der inde som sælger brugskunst og alt tilbehør til blomsterbranchen..:-)

  God weekend fra Lisbeth

  SvarSlet
 11. Ja, din sans for lækre kunstgenstande, skøn keramik og sprødt glas fornægter sig ikke. Selvom jeg selv står for det mere koloristiske og knapt så stringente, beundrer jeg dig for din vedholdenhed og sikre stil. Virkelig smagfuldt og frodigt er det ikke mindst. Dejligt må det være at have et sted hvor buketter og løgvækster holder mere end blot få dage.
  Kh Mathias
  I øvrigt er det noget ekstravagant med designer-lys, Claus! Men på den anden side, hvorfor ikke ...

  SvarSlet
 12. Kære Claus.

  Hvor er det et dejligt sprødt og yndefuldt arrangement! Og damen iø noget mere elegant og yndig end den ka'l, der har sneget sig ind på min blog idag. Men sjovt nok havde jeg en hat i samme dur i tankerne til ham. Nu må jeg nok finde på noget andet, så jeg ikke vanærer frøkenen ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 13. Det ser bare så smukt og forårsfrisk ud! Det er meget fine afstemte farvetoner du har sammensat. Jeg har altid haft en passion for at sammensætte planter og krukker, men efterhånden er min interesse også udvidet til vaser og afskårne blomster. Den disiplin mestrer du i sandhed! :)
  Fortsat rigtig god weekend.

  SvarSlet
 14. Så vitt och vackert! Vi har ännu snö här i Finland. Jag väntar så mycket på våren och blommor.

  SvarSlet
 15. Simple stunning Claus! Du har det i blodet det er sikkert:)

  SvarSlet
 16. Herligt og lidt luksusagtigt at side her og nyde din opstilling :-)

  Jeg venter tålmodigt på at sneen og isen skal forsvinde, så jeg kan komme på biblioteket efter din seneste mursten... Der har bare kun været glat føre hele året, undtagen den lille uge hvor vores bil var til service, men jeg har endnu ikke opgivet at få fat i din bog og lægge en lille anmeldelse :-)

  Så er det meget hyggeligt at tjekke din blog ud og glæde sig over forårets spæde tegn herinde, mens jeg venter på bedre vejr.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet