Et lille stykke England

I Silkegade, der ligger lige ved Illum, mellem Købmagergade og Pilestræde, kan man besøge en butik. der både dufter og ser ud nøjagtig som i England. Den får en Anglofil som mig til helt at falde i svime.

 

20130207_172205

 

Det er Crabtree & Evelyn, som man støder på overalt i England. Der findes stort set ikke noget mere engelsk, og når man entrerer den skønne butik, kommer man straks i en helt særlig stemning.

 

20130207_172227 20130207_172235

 

Den er så drivende britisk, og det er bestemt ment meget positivt. Skønne dufte, dejlige cremer, smukt porcelæn og forskelligt tilbehør til haven, finder man her.

 

20130207_173007

 

Jeg har de seneste dage været rundt i København til forskellige møder, og heldigvis har jeg haft nogle frikvarterer, hvor jeg har kunnet gå på opdagelse.

 

20130207_173025 20130207_173111 20130207_175012

 

De næste dage vil jeg fortælle lidt om nogle af de butikker, jeg frekventerer, og her lægger jeg altså ud med Crabtree & Evelyn.

 

20130207_175007 20130207_174709
20130207_173141 20130207_173045

 

Besøg Crabtree & Evelyns danske hjemmeside her.

 

20130207_173034

 

NB. Jeg har haft så travlt de forløbne dage, at jeg simpelthen ikke har nået at svare på spørgsmål. Derfor vil jeg først og fremmest takke jer, der er så søde at svare for mig. Er I nogle, som endnu mangler svar på noget, og ikke kan leve uden, må I spørge igen, så skal jeg nok samle op her i weekenden.

12 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Den må jeg prøve at huske, når jeg skal residere derovre til sommer. Tak for tippet!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Ja for søren da Claus, det er også noget af det der minder mig om England. Man får straks lyst til at rejse en tur derover...

  Jeg må indrømme at jeg savner det skønne land og de skønne mennesker, som Briterne de er...

  Det at have boet og arbejdet I og omkring bydelene Kew Gardens i London i 2 år sætter unægtelig sit præg på mig! Hver gang jeg lander i Gatwick så føler jeg at jeg kommer hjem...! :)

  Tak for kigget i den engelske butik.

  God weekend
  Annette

  SvarSlet
 3. Elsker deres produkter! Jeg kæber deres skøne dispenser håndsæbe til vores B&B hos E & C :-)

  Og JA har et vigtigt spørgsmål: Vi har lige fået de store zinkbakker hjem som skal op i drivhuset som plantereoler. Vi har skruet vinkeljernene på, men spørgsmålet er, skal zinkbakkerne skrues fast på vinkeljernene eller skal de bare ligge løst på? Hvis man skruer dem på bliver hylden vel utæt, medmindre man bruger silikone? Synes jeg kan huske at du også har den type hylder, hvad mener du?
  På forhånd tak og god weekend!

  SvarSlet
 4. Ih, jeg bliver helt salig.
  Hvor er det forunderligt at din blog så tit støder sammen med mine personlige tanker! Her til formiddag sad jeg med næsen begravet i posten fra i går: Årsbogen fra National Trust og det seneste medlemsblad - fyldt med tilbud på de lækre produkter som National Trust sælger og masser af lokkende arrangementer... Bare ærgerligt at man nu ikke længere bor derovre! Pønser meget på en engelsk sommeferie...

  Så da jeg åbnede op her og så din overskrift blev jeg helt fyr og flamme :-)C&E kender jeg særdeles godt, elsker deres butikker som nærmest virker magnetisk på mig. Jeg har da også fået mig et medlemskort, hvilket jeg varmt kan anbefale, for det giver gode rabatter. Men jeg ved ikke om det også kan bruges i deres danske butik - heller ikke så vigtigt, når man næsten kommer ligeså tit til England som man kommer til Kbh :-)
  (Måske lidt en overdrivelse, men når jeg er i Kbh er det familiebesøg og ikke så meget tid til strøgture).

  Kærligst, Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Det er en af mine absolutte yndlingsbutikker!! Har altid en håndcreme i tasken fra dem - måtte også bare eje parfumen med liljekonvaller, lidt tung men meget drøj brug. Min yndlings kop er også derinde fra, med lathyrus på.
  Kan man rende på dig inde i byen idag, mon?

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Ja det er en rigtig god butik ,de har også nogle rigtig dejlige badesæber,og så er emballagen altid pæn og have stående og pynte på badeværelset.Er også gode til værtinde gave.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 7. Elsker C & E - både butikkerne og produkterne.
  Den nye serie med avocado er helt fantastisk - også uden for havesæssonen ;) og så dufter den skønt, men tilpas neutralt til at det ikke "forstyrrer" en evt. anden duft man måtte have på.
  Kom endelig med flere af den slags hint, man kunne jo risikere at finde noget herhjemme, man ikke vidste var...
  Rigtig god weekend til alle.

  SvarSlet
 8. Kære Elin - det vil være rigtig dumt at lave huller i bakkerne, synes jeg.

  SvarSlet
 9. Hej igen, ja det kan du have ret, men er det så en ide at lime dem fast på vinkeljernene, eller er det sikkert nok bare at lade dem ligge løst på?

  SvarSlet
 10. Kære Elin - Hvad med at lave nogle hylder og stille bakkerne på dem?

  kh Claus

  SvarSlet
 11. Mange tak for svar. Hylder lyder jo som en god solid løsning! God søndag!

  SvarSlet