Frø, løg og knolde

Jeg har jo lovet at fortælle, når der er nye varer på hylderne i Bilka, og i lørdags kunne jeg ved selvsyn konstatere, at ’mine’ frø, løg og knolde er klar.

 

20130223_110235 20130223_110246

 

Er sikker på, at det kribler i fingrene hos mange for at komme i gang, og her er der da også godt gang i både det ene og det andet i det nye drivhus.

 

20130223_110314 20130223_110303
20130223_110331 20130223_110431

 

Dahliaknoldene blev pottet for et par måneder siden, og de skyder på livet løs.

 

20130223_110434

 

Selvom jeg har en del drivhusplads, står dahliaerne i kasser ovenpå hinanden, og nu hvor de er begyndt at gro, går den ikke længere.

 

20130223_110450

 

Om et par dage stiller vi derforv kasserne ud i det fri og dækker dem med boblefolie for at isolere. Aldrig før har vi været så tidligt på færde. Skønt ...

12 kommentarer:

 1. Kære Claus,
  Bruger du 'dine' frø, løg og knolde i din egen have i Risskov?
  Dbh Mathias

  SvarSlet
 2. Hej Claus. Jeg var i Bilka her i eftermiddag for at kigge efter det lille drivhus du har fortalt om, og samtidig kiggede jeg efter staudestativer, både det nye med en enkelt pind med en "sløjfe" på og dem med buen de også havde sidste år (der fik jeg aldrig købt nok). Ingen af delene var desværre kommet, men der var fuldt sortiment af frø og knolde, og så fik jeg købt en del af det :-)
  Jeg håber du vil fortælle på bloggen hvornår de andre ting kommer i handelen ?
  Savner i øvrigt nogle "vilde" frø, røllike, cikorie osv, hvis du kan skaffe os det jubler jeg

  Ps. Glæder mig til de 2 nye bøger

  Mette

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Jeg var også forbi dine knolde i Bilka i går og var rigtig glad for at finde chokoladeblomst. Den har jeg ikke fundet andre steder selv om mange jo skriver om den. Den ser jeg frem til at se i en krukke.

  SvarSlet
 4. Hvor er det dog (som med alt andet du laver) et utroligt indbydende design. Man kan jo købe frø og knolde næste bare for indpakningens skyld ;)
  Vh
  Hexia ;)

  SvarSlet
 5. så fantastiskt fint, man skulle så kunna önska att en svensk kedja fick upp ögonen för detta snygga (och säljande) koncept!

  SvarSlet
 6. Hold nu op - det er da godt nok tidligt. Nu giver du jo helt blod på tanden med at få de dahlia knolde i gang... må lige ud og besigtige om jeg har plads ;-)

  God tirsdag til alle jer i Risskov!
  Lone

  SvarSlet
 7. Hej Claus,

  Uha, hvor ser det spændende og indbydende ud. Jeg MÅ altså i en Bilka forretning i år.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Gratulerer, det ser helt fantastisk ut. Helt uimotståelig. Og sammen med de lyse terracotta pottene du viste tidligere er sommeren sikret. Bilka til Norge?

  SvarSlet
 9. Jeg bliver simpelthen nødt til at give det endnu en chance, selv at forspire løg igen.

  I flere år er det desværre mislykkedes for mig, men nu så jeg lige på dit billede nummer 3 i din post en blomst der nærmest ligner en rosa ranunkel, kan det passe?

  Min yndlingsblomst er ubetinget ranunkler (skarpt efterfulgt af roser ;) ) så hvis jeg kan få min have fyldt til overflod af ranunkler (eller det der ligner) er min lykke gjort :-)

  Dejlig tirsdag til dig.

  SvarSlet
 10. Jeg har lige været i Bilka i Kolding, og der var både frø, knolde, smukke krukker til rimelige priser og Claus Dalby jord, så nu kan vi rigtig komme i gang.
  Ida fra Koldingegnen

  SvarSlet
 11. Kan din jord bruges til at så salat o.l. i ???

  SvarSlet