I kan lige nå det

I dag er det sidste dag, hvor I har mulighed for at skrive en anmeldelse af ’Vis mig dit drivhus’ og dermed deltage i lodtrækningen om et besøg i min have.

 

img-8612-w602-h700[1]

 

I morgen udtrækker jeg 25 blandt anmelderne. Navnene bliver publiceret her på bloggen i morgen.

 

Læs mere her.

6 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Jeg har først nu fået købt mig din bog, hold da op en moppe dreng...havde ikke ventet den var så tyk. Men indtil videre er det rigtig smuk, jeg når dog ikke at anmelde den. Men ville bare sige at det jeg har set indtil videre ser vildt godt ud.
  mange tak for dig.
  mvh Tine

  SvarSlet
 2. Hej Claus!
  Jag har haft förmånen att få bläddra i din vackra bok och gjort små "strandhugg" i de kapitel som handlar om några blogg- och trädgårdsvänner. Jag längtar efter att få läsa den från ärm till pärm, inte minst för att hitta inspiration till inredningen i vårt nybyggda växthus.
  Må så Gott!
  Ester Klerfors

  SvarSlet
 3. Har lige besøgt Havemessen i Malmø, hvor din bog lå fremme i flere eksemplarer på en af de stande, hvor man bare ikke kunne lade være med at handle.
  Har nu fundet ud af, at jeg har mødt Mikael Isaksson fra Malmø, hvis drivhus du har beskrevet i artiklen "drivhus med dobbeltmur"
  En rigtig sød mand og en rigtig lækker stand.

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Jeg har godt nok set frem til i morgen og din lodtrækning. Håber jeg er blandt de heldige der får mulighed for at besøge dig og se din fantastiske have..
  God "sidste vinterdag".

  kh Tine Uldall Vogt

  SvarSlet
 5. Hej claus.
  Kan kun tilslutte mig kommentaren ovenfor.
  Jeg håber, at det snart er slut med flere anmeldelser - for jo flere anmeldelser der er, jo mindre bliver chanchen for at vinde et havebesøg ;-)(Smiler og er udmærket klar over, at der er rigtig mange, der gerne vil vinde)
  Hilsen Lene fra Langeland.

  SvarSlet
 6. Hej Claus. Vi er lige flyttet på landet. Masser af plads og jord, men ingen have, så jeg har virkelig brug for inspiration til både orangeri og haverum. Er startet med inspirationslæsning i dine bøger, som er vildt inspirerende og flotte, men alt er jo bedst live, så dufte og bevægelser kommer med. Venligst Hanne.

  SvarSlet