I kan stadig nå ...

20110818_143951

 

... at deltage i den ekstra lodtrækning om et besøg i min have. Læs mere her.

4 kommentarer:

 1. Hej Claus

  På det fine billed står der to grå planter en i hver side yderst helt fremme,sådan en har jeg købt i sommer , jeg har haft utroligt meget glæde af den,og selv nu står den på mit havebord og ser pæn ud ,men jeg ved ikke hvad den hedder,ved du det?
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 2. Kære Trine - navnet er Helchrysum petiolare. Der er ikke noget dansk navn.

  SvarSlet
 3. Så er det vel nok ærgerligt, jeg ikke har læst din flotte bog endnu, for jeg har fødselsdag d. 19. maj, og kan da ikke forestille mig en bedre måde at fejre fødselsdag og pinse på end besøg i din have.

  Jeg må drømme om at få chancen en anden gang.

  SvarSlet
 4. Tusind tak fra Trine

  SvarSlet