I morgen er det forår

I hvert fald tager vi hul på den første forårsmåned. Det er også dagen, hvor alle Bilkas Havecentre for alvor slår dørene op.

 

20130223_110013

 

Så kan man få terracottakrukkerne, som jeg skrev om forleden.

 

20130228_125222

 

Det er jo stadig koldt i vejret. Så derfor må I ikke forvente, at der er fyldt op på alle hylder.

 

Der er  dog masser af fine forårsvækster, blandt andet nogle af mine anbefalinger – løgvækster i rustikke potter – også hvide perlehyacinter! De små potter koster kr. 17,- og de store kr. 25,- Det er da billigt, vil jeg tillade mig at sige.

 

20130228_125111 20130228_125112 20130228_125114
20130228_125121 20130228_125124 20130228_125118

 

Jeg har lige talt med hovedkontoret, og de har bedt mig om at nævne, at det seneste dage, hvor solen har skinnet, er sunket godt i bestanden af især de store potter til kr. 25,-, så dem kommer I måske til at gå forgæves efter.

 

20130228_130044

 

Til gengæld er der masser af små potter med et meget flot udvalg af forårsløgvækster til blot kr. 10,- Det er altså billigere, end jeg kan købe dem på Grønttorvet til en gros-pris.

 

20130228_125933 20130228_125925 20130228_125923

 

Endelig skal jeg også fortælle, at minidrivhuset, som jeg tidligere har skrevet om, er ankommet til butikkerne. Læs mere om det her.

 

20130131_125020

 

Glem heller ikke, at der også er masser af løg og knolde.

 

løg_pink løg_hvide løg_violette
sommerblomster_creme sommerblomster_blå sommerblomster_hvide
janet_scott matucana black_knight

19 kommentarer:

 1. Hmmmm. Når kommer Bilka til Norge!? ;-)
  Kan du forsøke å overtale dem?

  Klem
  Stein

  SvarSlet
 2. Hvem der havde en Bilka i nabolaget! Suk! Kunne du ikke lægge et godt ord ind fra en helsingoraner og sige at vi forfærdelig gerne vil have en Bilka i Helsingør...?
  :-) Lotte

  SvarSlet
 3. Tak for det, må ud for at hente det drivhus, jeg krydser fingre for at staudestativerne også er kommet

  Mette

  SvarSlet
 4. Altid skønt med inspiration Claus! Godt det snart er weekend - tror lige jeg skal et smut i Bilka i Odense så jeg kan lege gartner i weekenden :)

  SvarSlet
 5. Er lige kommet ind af døren efter en shoppingtur i Bilka´s haveafdelig... Ja jeg bliver sørme nærmest lykkelig at at shoppe den slags. Så nu er jeg 400 kr mere lykkelig her på min fridag.... og jeg er fine krukker, fade, planter, frø og knolde rigere.
  Gik dog desværre forgæves efter det fine lille drivhus... Men generelt så er Bilka i Viborg desværre ikke så godt med generelt. Men måske det kommer... jeg må holde øje.
  Mange hilsner og fortsat skøn dag.
  Susan

  SvarSlet
 6. Kære Susan - det er jeg ked af. Jeg undersøger straks sagen. Dbh Claus

  SvarSlet
 7. Kære alle sammen.
  Hvis nu der skulle være nogen, som vil besøge Bilka i Tilst, kan jeg oplyse, at mini drivhus og jernstativer, konsolborde mm. kommer i butikken i morgen tidlig, vi har lige fået det hjem idag til modtagelse.
  På gensyn Mvh Anni

  SvarSlet
 8. Hej Claus

  Må afsted til Bilka hurtigst muligt,ved du om krukkerne er frostsikre?

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 9. Kære Trine,

  Ja, de er. Kh Claus

  SvarSlet
 10. Hej Claus

  Herligt! Tak for Info

  Trine

  SvarSlet
 11. Dejligt at se det hele begynder nu.

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Når vi kikker på vejrudsigten kunne det godt tyde på at foråret er på vej, det er vi Havetosser jo selvfølgelig rigtig glade for. Vi må håbe vi ikke glæder os fortidligt, jeg hørte tideliger idag at det kun var en overgang og vi skulle opleve sne igen til påske, øv det håber vi ikke på.
  Dejligt at Bilka har åbnet døren til deres udendørs arealer igen. Jeg tror at der venter os rigtig mange spændende ting her i den nye sæson på din opfodring Claus.
  Tak for den ildsjæl som du er.
  God aften.

  Knus herfra det mdtfynske, Pia

  SvarSlet
 13. Hej Claus
  Skønt med alle de ting du bringer ind i vores haver, glæder mig til Bilkaturen i morgen, så skal der shoppes.
  God aften til Alle
  Mvh Jesper S

  SvarSlet
 14. Heihei Claus:)
  Skulle gjerne hatt Bilka i Norge,for alt du viser av hagerelaterte produkter de selger der,skulle jeg gjerne ha kjøpt:)
  De terracottakrukkene du viste var nyyydelige!
  Var i danmark for 2 uker siden,da fikk jeg tak i noen av frøene og knollene du anbefaler på Bilka Ålborg,men fikk desverre ikke med meg de terracottakrukkene...Gleder meg masse til å så frø og sette løker,åååå for en herlig tid vi går imøte,tenk 1 mars imorgen:)
  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlet
 15. Kære Claus. Tak for dit svar ang. helleborus.
  Jeg har også været en tur i Bilka og er nu "dobbelt så lykkelig" som Susan.Må afsted igen efter flere lækre krukker når de oven i købet er frostsikre.
  Fik også de smukke lyse iris og flere knolde og frø.
  Uhha, jeg krydser fingre for i morgens lodtrækning:o)
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 16. Kære claus

  Hvor ER du dog dygtig til design, layout og præsentation - Stor Stor respekt !! Det er altså voldsomt svært ikke at blive overfristet af 'dine' varer på Bilkas hylder. Hvor er de heldige at have dig som samarbejdspartner.

  Tusind tak for dit engagement...(måtte bare lige 'sige' det :) ). Måske du skal nedsætte dig som Web designer for Bilka's hjemmeside ? - den trænger til en ansigtsløftning :) .

  Glæder mig week-enden og smagen af forår.

  KH Vipse

  SvarSlet
 17. Hej Claus,

  Jeg er også gået over til terracottakrukker. Har i flere år haft to aldeles skønne blå glacerede krukker stående på hver side af fordøren. MÆÆN i år kunne de ikke klare vinterens frost. På den ene er der sprunget to kæmpestore stykker af. Og det pynter jo ikke ligefrem. Så ud med den - og ind med terracottakrukkerne.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 18. Jeg købte allerede to af de fine terracottakrukker i sidste uge. De er fine, må jeg sige, og til virkelig fin pris. Eneste problem er: Jeg må afsted igen. Der må flere til....

  Men mon de virkelig er frostsikre? Normalt er den slags terracottakrukker de første, der revner i frosten. Jeg tager ikke chancen og tømmer dem altid hver vinter.
  Hvad gør du med alle dine krukker? Nu har jeg jo set, hvordan du har mange forårsløgvækster i krukkerne. De bliver jo nærmest nødt til at overvintre "med fyld".

  De bedste hilsener fra Janne, Min Landhave.

  SvarSlet
 19. Er lige kommet hjem fra Hillerød Bilka - de har desværre ikke krukker, stativer og de billige løgplanter, de har pladsmangel siger de - men jeg fik da heldigvis købt godt med dalia og knolde. Gode sammensætninger Claus ;o)

  SvarSlet