I samme farveskala

Da jeg viste mit køkken forleden, var der én, der nævnte, at det var modigt med et sort.

 

claus20130209_155342

 

Men det nye køkken er blot en brik i det puslespil af design og farver, jeg er ved at lægge.

 

claus20130209_161155

 

Som nævnt synes jeg, at det er spændende at få alt til at danne en helhed, og når jeg valgte et helt stringent køkken, skyldes det, at det skal passe sammen med pejsen.

 

claus20130209_160924 claus20130209_161013

 

Det er ikke meningen, at vi som sådan skal lave mad i det nye drivhus, men det er praktisk med en vask og nogle skabe, fordi både vi og medarbejderne kommer til at bruge det nye drivhus, når der holdes pause.

 

claus20130209_160901 claus20130209_160845

 

I morgen kommer glarmesteren med glashylder, og de skal ligesom her i havestuen sættes op ved vinduerne hele vejen rundt.

 

claus20130209_160822 claus20130209_160847

 

Så på den ene side er jeg minimalistisk i min indretning, men hvad øvrige effekter angår, slår jeg mig virkelig løs.

21 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor er det smukt ,Claus. Er især vild med din elkedel;fantastisk at den har samme farve som vaser og taburet.
  Hilsen Eliane

  SvarSlet
 2. Det var vidunderligt ... Meget smagfuld ... Josi

  SvarSlet
 3. Du er fantastisk til at sætte ting sammen - dit drivhus er bare så flot- det er da en fantastisk "personalestue"
  Der er så mange smukke ting og blomster i dine sidste mange indlæg - tænk sådan lige at kan handle på grønttorvet i Valby - det må være fantastisk :)

  SvarSlet
 4. Hej Claus.

  Det er meget smukt med de farver, du har valgt. Jeg glæder mig til der rigtig kommer gang i dit ny "værested".

  Hilsen Jette. Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 5. Virkelig lækker sammensætning af farver, ingen tvivl om at du er en mester på det felt. Stilrent på den hyggelige måde.

  SvarSlet
 6. Jeg synes det er utrolig flot afstemt. Vil du afsløre hvor du har købt den flotte grønne taburet der står ved siden af / til venstre for køkken bordet?
  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 7. Kære Mette - den høje taburet er én ud af et sæt på tre taburetter/stole i varierende højder.

  Dem har jeg fundet hos http://www.trademarkliving.dk/

  Det er en engros-butik. Måske kan de henvise til en forhandler.

  Held og lykke. Kh Claus

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Jeg synes, at køkken og pejs klæder hinanden virkelig godt. Men karkluden ---- Claus,den hører bestemt ikke hjemme i dette interiør - ned bag lågerne med den :-)
  Hilsen fra Birthe

  SvarSlet
 9. Kære Birthe - hvorfor så negativ? Kunne godt tænke mig at se, hvordan du bor ...

  Det er helt med velberåd hu, at karkluden hænger, hvor den gør.

  SvarSlet
 10. Jeg syntes nu ikke det emmer at drivhus - dit fine nye sted :)

  Jeg ville nærmere kalde det er sommerhus :)

  SvarSlet
 11. Kære Bornholmer - vent du bare, til du ser dyrkningsafdelingen.

  SvarSlet
 12. Kære Claus - jeg var altså begyndt at undre mig over, at du kan købe engros til dit drivhus, herunder hente blomster på Grønttorvet, hvor vi andre ikke kan handle, men det er jo et personalepauserum du indretter, så forstår jeg bedre... Har du ledige stillinger søger jeg gerne. Mange hilsener fra en af dine anonyme beundrere.

  SvarSlet
 13. Kære anonyme – undrer mig lidt over din kommentar. Fornemmer jeg en lille spirende misundelse? Der er noget, du helt har misforstået. Om man kan handle en gros, handler alene om, om man har et firma (og et momsnummer), og om man køber for et minimusbeløb. Jeg opfylder alle krav - har drevet firma igennem mere end 25 år.

  De firmaer, man handler med, er – logisk nok – helt lige glad med, hvordan man anvender tingene. Havde jeg skrevet, at jeg trak tingene fra i skat, var det en helt anden sag. Så skulle jeg selvfølgelig anvende tingene i erhvervsmæssig øjemed.

  Så har vi det på det rene.

  SvarSlet
 14. Fantastisk smukt og smagfuldt. Jeg har også brugt Kjeld Slots gode råd i min have - en dygtig og kreativ mand. Hvilket køkkenfirma har æren for dit flotte sorte køkken?

  SvarSlet
 15. Karkluden passer da perfekt...den er sort...;-)

  SMUKT, Claus..<3

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 16. Kære Fletværket,

  HTH. Kh Claus

  SvarSlet
 17. Kære Fletværket,

  HTH. Kh Claus

  SvarSlet
 18. Hold da op hvor det ser godt ud nu, med helheden på plads :-)

  Når man ser dit sorte køkken som her, fotograferet med pejsen op ad, så virker det sorte knap så dominant. Det bliver tysset lidt ned, og flot med lamperne til.

  Jeg er sikker på du nok skal få det hele bundet flot sammen, men det er alligevel flot at du har kastet dig ud i et sort køkken til et drivhus.


  - Og så blev jeg så glad da jeg så din karklud :-) Den kan man jo ikke undvære i et køkken, og der er ikke noget værre end f.eks. dameblade med boligindretninger, hvor der ikke er skyggen af et viskestykke i et køkken. Dejligt at vi ikke kun ser et renskuret glansbillede, men også et praktisk arbejdsrum, som det er nødt til at se ud i hverdagen. Og lækkert at du har overskud til at lege med farverne på karklude, så de fungerer som indretning på lige linje med vaserne :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 19. Jeg må bare sige GOD STIL...stort tillykke...det er så flot.Klap dig selv på skulderen Claus.

  SvarSlet
 20. Gud så vackert. Jag älskar alla nyanser av grönt men den där bleka, på väg åt mint, tillsammans med det svarta, grymt elegant. Vilken dröm en kall höstdag att ta en fika framför brasan. Ska bli kul att se vilka koppar som får bo här =) Så vidunderligt vackert.

  SvarSlet