Indrømmet: Jeg er lidt distræt!

Hvorfor jeg ikke kan huske dagene, når jeg laver video, ved jeg ganske enkelt ikke.

 

Som så ofte før fik jeg byttet rundt på dagene. Nej, der er ikke søndag i dag.

 

7 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Det med dagene skal du ikke tage så tungt, det er nok bare alderen, he he. Vi nyder dine videoer uanset om det er lørdag eller søndag
  God weekend
  Mvh Jesper

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Faktisk var det lige hvad jeg havde brug for at se - dine iris i stenmelsstierne, jeg sidder nemlig og tegner (og drømmer lidt) på et lille anlæg, og dermed nedlæggelse af det sidste græsareal. Min forhave er simpelthen så kedelig og vinteren så lang. Næste vinter må udsigten fra stuen gerne være opgraderet til noget med stenmelsstier, vandbassin, takshæk og pilebladet pære er på ønskelisten, så Bilka here I come!
  Men altså Claus - "øverste inderbed", hvordan kan du nænne det? Så lidet et poetisk navn til så skønt et haverum.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Kaere Claus, tack för ännu ett kik i din have. Jag kan gott förstå att du som många av oss andra vill att våren skall komma lite fortare och då kan man hjälpa den på vägen om man hoppar en och annan dag. Det betyder ingenting, bara vi får följa med i dina bestyr. Du ger så mycken glädje till så många människor och jag kan bara säga til lykke med dina
  skäggiga irisar och hoppas de skall
  trivas gott.
  Knus fra Margareta

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Jeg må le, for jeg kunne sagtens se dine på nuværende tidspunkt golde bede for mig i sommerflor. Derimod har jeg problemer med at huske, hvad jeg selv har i mine små bede, og må igen beundre din hukommelse.

  SvarSlet
 5. Er det forst nu du bruger karteboller i haven? Jeg har haft dem vildt i mange år, fuglene især stillits er vilde med dem, og jeg har opdaget de har endnu en fordel; mosegrisene elsker deres rødder så når en kartebolle sidder løst i jorden er det om at lægge "specialfoder" i depotet. Effektivt. Meen de skal holdes i ørene, ellers blir det hurtigt en jungle af karteboller, alting med måde.
  Med den vejrmelding kan det vare læænge til foråret kommer, men erentis og vintergækker er liige under sneen, iblomst.
  vinterhilsner Gunvor

  SvarSlet
 6. Kære Claus,
  Det bliver da et fantastisk skue til sommer - jeg kan lige se det for mig. Næsten som på en lyserød sky!
  Og så vi jeg lige tilføje, at det med dagene bestemt ikke har noget at gøre med alder - jeg er nitten år gammel og det er først lige gået op for mig, at vi snart skiver marts måned. Det med at være distræt tror jeg bevidner, at du er en både kreativ og kunstnerisk sjæl.
  Kh Mathias

  SvarSlet