Jeg bobler …

… af kreativitet, fordi jeg i tankerne allerede er ved at indrette pladsen omkring drivhuset med krukker.

 

Allerede, da jeg begyndte at planlægge huset, fandt jeg på, at farveholdningen her skal være hvide og violette blomster kombineret med gråt løv.

 

Talrige krukker med tulipaner, hyacinter, prydløg, prærielilje, hyacinter og en del andet i disse toner står allerede klar, og nu er jeg i færd med at planlægge sommeren, hvor jeg skal have masser af dahlier i krukker.

 

Flere at dahliasorterne nedenfor har jeg allerede, men i går aftes sad jeg og surfede på nettet og rigtig god engelsk planteskole, hvorfra jeg har lånt disse billeder.

 

Dahlia 'Genova'  - pack of 3 tubers
image Dahlia 'Eveline'  - pack of 3 tubers
Dahlia 'Franz Kafka'  - pack of 3 tubers Dahlia Worton Blue Streak  - pack of 3 tubers

 

Tænk jer dahliaerne her sammen med kæmpeverbena, petunia, violfrøstjerne, blå roser og meget andet sammen med gråt løv smygende sig omkring.

 

Kan I se det for jer? Det bliver vist ikke kedeligt.

 

Lad mig lige nævne, at den inspirerende planteskole hedder Rose Cottage Plants.

20 kommentarer:

Cendie sagde ...

Synes jeg genkender Blue streak og kafka? ;) Åh Dahlia - et festfyrvækeri uden lige. Det lyder som ren magi med sølv og violet :) Min kompliment, ven.
Ha en rigtig dejlig fredag og weekend

Anonym sagde ...

Hvor er det dejligt at mærke din forventningsfulde glæde Claus.
Dejligt at følge med i, og de lækre billeder er kun til at smile ad :-)

Gode valg! :-) Lisbeth K

Gitte sagde ...

Dejlige dahlier. Jeg har selv købt Eveline, stærkt inspireret af dine indlæg sidste år. Det bliver selvfølgelig et smukt bed....

Anonym sagde ...

Kære Claus

Kedeligt tror jeg bestemt ikke det bliver.
Med de flotte dahliaer som du viser billeder af her, kan man da kun falde i svime, endda krydret med blå roser, violfrøstjerner, kæmpeverbena og så det flotte grå løv, sikken et skue, det bliver rigtigt smukt, er jeg sikker på.

God dag til Tante Grøn og dig Claus.

Knus herfra det midtfynske, Pia

Lavin sagde ...

Gud så fint. Man kanske ska passa på att följa din ledning och skaka fram lite korgar till dahlior... ska bli spännande att se vilken lavendel du kommer välja till träden.

Anonym sagde ...

Hej Claus
Skønne farver,skal dine lavendler være blå eller hvide?
Hilsen Trine

Anonym sagde ...

Hej Claus,

Du har virkelig fundet nogle guddommelige "godbidder" frem dennegang. Smukt, smukt.
Selv har jeg efter et par år med dårlige resultater, nok desværre opgivet dahliaerne lidt. Men derfor der det dejligt at kunne følge med i dine kreative udfoldelser. Det bliver helt sikkert flot omkring det nye drivhus.

Kjærligst Hannemor

Anne (Moseplassen) sagde ...

Herlig :)
Delig fargemiks, jeg har selv mange dahlia i de fargenyansene der, bla Eveline som du viser, en av mine beste dahlias på blomsterproduksjon.

Mathias Emil sagde ...

Det bliver da helt elektrisk! Fantastisk ...

Nette sagde ...

Om jeg kan se det for mig?

JA! Storfristeren slår til igen. Og 99999999 spørgsmål presser sig på. I går aftes tænkte jeg netop: Jeg vil ikke se brosten. Jeg vil se plantelister :-)

Håber og beder inderligt til at Bilka får nogle fantastiske knaldtilbud på krukker til foråret. Som kan holde til frost, hvis de er tømt og sat på hovedet. Jeg drager ikke. Jeg drageS.

Ellypropelly sagde ...

bare herlig! Ja, jeg kan levende forestille meg hvordan det blir, men selvsagt, bilder er bilder, og de som lever i våre hoder strekker ikke til når virkeligheten varter opp med dufter og summende bier. og kombinasjonene...med de blå rosene...det blir ren magi og det nye drivhuset verdig. Blir jo litt misunnelig da, på dere som bare kan bestille av hjertens lyst fra plantehimmelriket England.

Tulle sagde ...

Det bliver drømme-dejligt, uden tvivl. Og jeg glæder mig til Den Hvide Have udkommer, den må fluks føjes til samlingen. Har netop foreslået Jørn fra Silkeborg at skrive en bog om hans skønne have - tror du ikke den kunne sælge godt?
Havehilsener herfra

Nette sagde ...

@ Tulle, Jørns have er noget helt særligt. Jeg havde ALDRIG troet, at jeg ville falde for en overvejende grøn have. Den er en perle.

Jesper Svendsen sagde ...

Hej Claus
Kan næsten ikke vente med at se hvordan du får dig indrettet, men smukt bliver helt sikkert, du plejer jo ikke at skuffe os

mvh Jesper S

Lisbeth sagde ...

ja det kan jeg sagtens se for mig:-)
Det er skægt for igår tænkte jeg at du muligvis ville lave en anden stil her med brostenene og de kasseformede træer - sådan mere fransk paradestil, med citrustræer i rækker you know, men nu forstår jeg at du bevarer Claus-stilen og fylder pladsen op med farver og frodighed. Hvordan kunne jeg også tro andet?

Anonym sagde ...

Kære Claus
Lutter smukke sager. Venter allerede i spænding på min bestilling fra Rose Cottage Plants, som leverer fine ting. Kan varmt anbefales. Venlige hilsener

Hanne Lilleskov sagde ...

Hej Claus
Synes lige at jeg ville gøre opmærksom på Blomsterverden, som vi har her på Bornholm. De har et fint udvalg af blomsterløg bl.a. Dahlia. Dejligt at de også kan være med herhjemme.

Med venlig hilen

Hanne Lilleskov

Claus Dalby sagde ...

Kære Hanne - du har fuldstændig ret. 'Blomsterverden' handler jeg også hos og med stor tilfredshed.

Når jeg nævner en udenlandsk forhandler, udelukker det ene ikke det andet, vel?

jette sagde ...

Hej Claus
Jeg har efter din fortælling om løg i krukker ladet mine små påskeliljer stå fra sidste år i krukkerne, pakket lidt ind da de står i skur der ikke er frostfrit. Nu har jeg så lige fundet dem frem og de er allerede 5 cm høje. men de er helt GULE..... kan de reddes og hvad har jeg gjort galt???

packers and movers in mumbai sagde ...

Thanks for this
http://www.packersmoversnashik.com/ packers and movers nashik

http://www.packersmoversinmumbai.com/ packers and movers in mumbai

http://www.moversandpackersbangalore.com/ packers and movers bangalore

http://www.transportroad.com/ packers and movers in mumbai


http://www.packersandmoversmumbai.co.in/ packers and movers in mumbai