Jeg elsker kander

Det er ikke sådan, at jeg bevidst samler på kander, men en del har jeg da fået skrabet sammen.

 

claus20130219_141032

 

Vaser er jeg naturligvis også en stor ynder af, men kander bringer nu alligevel blomster ned på et mere jordnært plan.

 

claus20130219_141102 claus20130219_141056

 

En kande med f.eks. roser og skærmblomster er slet ikke til at stå for.

 

claus20130219_141017

 

claus20130219_140949

 

Det gode ved kander er også, at halsen ofte er vid. Sådan er det ikke altid med vaser. I nogle kan blomsterne godt komme til at virke lidt korsetterede.

 

claus20130219_141144

 

claus20130219_141302

 

Det bryder jeg mig ikke om. Blomsterne skal have frie udfoldesmuligheder.

 

claus20130219_141616

8 kommentarer:

 1. Du har mange flotte kander!
  Rigtig gode billeder hvor man kan se hver enkelt så flot :-)

  Mange hilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Hej Claus,

  En dejlig samling, du har der - og i matchende farver. Smagfuldt som altid. Selv har jeg kun en kande - i cremehvid, men den bliver flittig brugt. Lige nu står den med forcythiagrene, som blev taget ind i går.
  Når foråret ikke vil komme, må jeg jo forsøge at bringe foråret ind i stuen.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 3. Hvis du ikke er samler så ved jeg ikke hvad :-) Samling eller ej, så ser de forrygende ud, og de klæder hinanden godt. jeg så også en kande fra Roger la Borde på et billede forleden - en helt andens til, men bestemt også flot.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 4. Jeg har også noget med kander..:-)
  Flotte farver på dine.
  Må jeg spørge dig hvor dine flotte hvide lysestager i artiskok form er fra?
  De er ualmindelig smukke..:-)

  Hej fra lisbeth

  SvarSlet
 5. Kære Lisbeth - de er faktisk fra Ilva til under kr. 100,- per stk. Tror de var sat ned. 'Dem hapser jeg' tænkte jeg lige. Er glad for, at du bemærkede dem.

  Kh Claus

  SvarSlet
 6. Hej Claus

  Flot samling,altid rart med en kande ved hånden.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 7. Hvor ser man de hvide lyssestager?

  SvarSlet
 8. Kære Claus,

  sikke en skøn ikke-samling af smukke kander, du har. Jeg elsker også at arrange blomster i kander. Det får sådan et dejligt uhøjtideligt og uformelt udtryk. Hvem der kunne gå ud i haven og plukke en buket roser og sætte dem sammen med blomsterskærme fra skvalderkål- den højt tilbedte rose og den småforagtede skvalderkåls-skærmblomst klæder hinanden så godt.

  Hvor er det en smuk måde, du har arrangeret din ikke-samling på, Claus.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet