Jeg er (også) lidt romantisk

Selv om jeg holder vældig meget at stramt design, kan jeg også godt – som et modspil – lide det lidt mere kringlede.

 

20130213_145258 20130213_145420

 

Da jeg for nogle uger siden viste blomsterstativet i wirework, som jeg havde fået hjem fra England, var mange begejstrede.

 

20130213_145333

 

Men der var også nogle, der synes, at det bare var ’for meget’. Dem om det. Jeg er rigtig glad for det.

 

Drivhusindretningen begynder at tage form, og i weekenden skal I nok få en video derfra.

 

Læs mit tidligere indlæg om wirework-modellerne her.

14 kommentarer:

 1. Dig romantisk?...Jo, det anede mig
  ;0)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Jeg syntes at det ser flot ud,og skøn grøn vandkande der står ved siden af
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 3. Og må vi ikke godt få navnet på den smukke aurikel - Hor er det bare flot og enkelt med kun een slags blomst. Måske bliver vi lidt mere minimalistiske på vores gamle dage.
  I stativet - jamen det er jo smagssag; jeg vil sige, det hjalp da der kom blomster på. Spøg tilside, det er fint.

  SvarSlet
 4. Kære Jytte - har desværre ikke noget navn på den. Har købt den på grønttorvet.

  SvarSlet
 5. Hej Claus,
  Your new green house is fantastic - beautiful and stylish. Loved the green and white flower arrangement a few posts back.
  I think you sent me a message via FB that I have not responded to - have to go back and have a look - sorry about that.
  Stay warm in the cold.
  Kram Ingrid

  SvarSlet
 6. Hånden på hjertet Claus. Du har vist altid været romantiker??

  Hvis nogle ikke kan lide, det som du viser, er det deres problem. Vi kan jo ikke alle have sammen smag, men jeg synes nu dine stativer og planter vidner om det vidunderlige forår vi har i vente. Jeg er i hvertifald forelsket i den spæde gule farve :)

  SvarSlet
 7. Jeg er vild med dine flotte arrangementer, det er du supergod til Claus, de er altid inspirerede, og kreativt udførte. Jeg bliver så glad og positiv hver gang jeg besøger din blog og ser at du har fundet på noget nyt. Jeg glæder mig endnu mere til foråret for hver gang jeg er herinde.
  God aften til dig

  Mvh Jesper S

  SvarSlet
 8. Kære Jesper - du skal altså have tak for dine mange og altid positive kommentarer. De glæder mig meget. Kh Claus

  SvarSlet
 9. Velbekomme Claus, selvfølgelig skal du have positiv feedback, du gør jo så meget for alle os hus,have og blomster interesserede, og jeg ved hvor meget det betyder for ens drive, at få positiv feedback.
  Så nu mangler jeg kun lige at du ville skrive en lille hilsen i min gæstebog på www.koihaven.dk, så den kan komme igang igen
  Mvh Jesper Svendsen

  SvarSlet
 10. Hej Jytte/solsort.
  Jeg tror det er Primula Paloma:
  Mvh.John Esbensen

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Ja Claus, på billederne er vi nået til foråret men nå vi kikker ud af vinduet ser det stadigt lidt vinterlidt ud. Men når det så er sagt, er det en fornøjelse at komme ud og høre fuglene synge og høre hvordan de skæller hinanden ud, fornemme at eftermiddagen er blevet længere og samtidigt er vi ca halvejs i den sidste vinter måneden. Dejligere kan det ikke blive.
  Jeg glæder mig over alle dine dejlige indlæg om indretningen af dit nye væksthus. Skønne ting du har fået fingerne i, men når vi kender dig, ved vi at de er nøje udvalgt og intet er overlagt til tilfældighederne.
  Tak for alt din inspiration.
  Forsat god aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 12. Happy Valentines day Claus!
  Du har visat så mycket vackert och spännande som skall få plats i ditt nya drivhus så nu väntar jag ivrigt att få se en video från den.
  Stor kram från Margareta
  PS Varifrån köper jag frö till de
  fina Claus Dalby-valmuerne?

  SvarSlet
 13. Hej Claus

  Ja jeg lovede jo i et tidligere indlæg at hvis du kunne overbevise mig om og få mig omvendt at jeg ville skrive det højt og larmende på din blog...

  Indtil videre er jeg overbevist om at de faktisk vil blive rigtig flotte med et væld af blomster i... Ja nogen gange kan man ikke se skoven for bare træer, hvis du forstår hvad jeg mener ;)

  Kan du have en rigtig god dag

  Havehilsner
  Annette

  SvarSlet
 14. Smukke primulaer - herlig farve.
  Jeg fornemmer tydeligt duften :-)

  Lånte i går netop en bog om primulaer på biblioteket: "Primula" af Birthe Høegh.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet