Jeg er toplykkelig ...

... over den store jomfruelige plads foran mit nye drivhus, og jeg er virkelig positiv overrasket over, hvor fint det virker med brostens-inddelingerne.

 

claus20130220_150804

 

Brostenene bliver lagt ned i beton, og det er klart, at det kolde vejr driller noget.

 

claus20130220_150824

 

Men hvis det går, som metrologerne ’prædiker’, vil vi fra næste uge skal få tøvejr, i hvert tilfælde i dagtimerne.

 

Vi er mange, der venter på lidt flere forårstegn.

18 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Hvor ser det fint ud og hvor bliver det godt. Jeg glæder mig til din videre indretning af dette vidunderlige rum. Det er klart at vejret driller noget, men lad os håbe at vejrguderne vil give os noget forår, det tror jeg vi er mange der gå og venter på.
  Forsat god aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Tak for det lille kig indenfor i haven og sjælen i udsendelsen, du har linket til længere nede på siden.
  Pladsen foran væksthuset bliver spændende at følge i de kommende måndeder!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Det er virkelig fint.... hvor bliver det spændende at se det helt færdigt.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 4. Hej Claus tillykke med dit smukke nye haverum, jeg er sikker på at det inden højsommer nok skal have mistet en del af det jomfruelige. Sikke et projekt, men lidt overraskende hvor lang tid sådan noget egentlig tager når kvaliteten ikke kan bøjes.
  Henrik

  SvarSlet
 5. Så fint det kommer att bli! Och så fort det har gått!

  SvarSlet
 6. Det ser verkligen helt underbart ut. Förstår att du är lycklig :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvarSlet
 7. Det bliver også super flot. Jeg er spændt på at se hvilke planer du har med krukker i dette haverum:-)

  SvarSlet
 8. Det er spennende å følge arbeidet med ditt nye drivhus, Claus! Det blir flott utenfor med brosten i kombinasjon med grus.

  SvarSlet
 9. kære Claus

  Jeg er i færd med at købe mit første hus. over 1400m2 grund og ikke den store haveerfaring samt græsallergi... dine billeder her er til stor inspiration og ja jeg drømmer om et væksthus med tomater og appelsintræ, fersker og kurvemøbler .. du er velkommen til at kigge forbi :-)

  SvarSlet
 10. Nu har lige siddet og set videoen fra i sommer hvor træerne endnu ikke var fældet, og sikke dog en forandring... hvor var det dog godt at du så lyset og fik bygget endnu en skøn plet i haven. Udenomsrummet (det hedder det vist ikke...) kan kun blive fantastisk med al den skønne plads. :o)

  SvarSlet
 11. Hvor bliver det godt, Claus!
  Kan godt forstå du fryder dig :-)

  SvarSlet
 12. Hej Claus,
  Det giver virkelig noget helt særligt med brostenene som 'opstrammere' i haverummet.
  Ser at du har frøposer med i næste nummer af Bo Bedre. Sejt! Herligt at 10.000 snobbede københavnere nu kan få lidt jord under neglene. For frøene kan vel nok gro i designer-urtepotter?
  Kh Mathias

  SvarSlet
 13. Kære Mathias - faktisk har Bo Bedre købt ikke mindre end 100.000 poser med 'mine' lathyrusfrø, og køber man deres havenummer i april, får man en gratis frøpose oveni.

  SvarSlet
 14. Hold da op - det var ellers noget af en stak! Der kommer til at dufte dejligt i Danmark til sommer :-)

  SvarSlet
 15. Kære Claus

  Det ser meget spændende ud. Jeg kan næsten ikke vente med at se, hvad du dog finder på.

  @ Søde Mathias, Hov-hov unge mand. Man behøver ikke at være snobbet, fordi man læser Bo Bedre. Måske du skulle komme til Dronningens Stad snart, for så vil du måske også erfare, at det heller ikke er alle københavnere, som er snobbede ;-) Jeg abonnerer ikke på magasinet, men kunne sagtens finde på at købe det, hvis der er indhold, som lokker. Som f.eks. et havenummer.

  SvarSlet
 16. Nette, Nette - du holder mig altid i ørerne! Faktisk abonnerer jeg selv på bladet. Morale er godt, dobbeltmorale er dobbelt så godt :-)

  SvarSlet
 17. Brosten, vilket poetiskt namn! här är det "storgatsten" som gäller, men lika vacker är den för det. Det blir en anslående syn att mötas av när man rundar hörnet. Jag smyger runt här och tittar, i höstas anlade jag en entréträdgård med storgatsten och grus och en platan, som bara väntar att få inredas. Detta är perfekt inspiration.

  SvarSlet