Jeg har aldrig fået nej!

I hvert ikke, når det gælder mit samarbejde med Bilkas Havecentre. Her føler jeg en ualmindelig stor lydhørhed overfor alt, hvad jeg foreslår, og det er i høj grad det, der er med til at gøre samarbejdet så spændende.

 

20130223_110117

 

image

 

For eksempel er jeg rigtig glad for, at det er lykkedes os at få fremstillet nogle helt lyse teracottapotter.

 

20130223_110046 20130223_110000
20130223_110039 20130223_110137

 

Af en eller anden grund er det meget svært at finde disse lyse potter i handelen, i hvert fald til en rimelig pris. Men nu er de her!'

 

20130223_110111

 

Når det handler om krukker, er jeg ikke til de store udskejelser. Det er planterne, der skal pynte, og krukkerne skal underordne sig dem. Derfor har jeg valgt nogle klassiske former, som jeg tror og håber på, vil falde i jeres smag.

 

Når jeg altid har sværget til teracotta, er det fordi, de hurtigt får naturlig patina og kommer til at vide om et levet liv. Bare smukt ...

36 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Mange tak for informationen. Jeg var i Bilka i går (ikke lige om hjørnet) og måtte desværre trykke næsen flad mod den aflåste rudedør til den "udvendige" del af planteafdelingen. Jeg kunne se, at der stod krukker, og jeg henvendte mig til noget personale, som oplyste, at jeg måtte vente til 1. marts, som der stod på skiltet. Så kommer man langvejs fra og vil have fingre i krukker, er det måske en god idé at ringe først og forhøre sig.

  Jeg trøstede mig så med nogle dejlige Dalby-frø og knolde.

  SvarSlet
 2. Kære Nette - hvilken Bilka var det?

  Kh Claus

  SvarSlet
 3. Kære Nette - dette skal jeg lige have undersøgt.

  SvarSlet
 4. Hvor er fine - og klassiske.. Dejligt at Bilka har valgt at samarbejde med dig..
  God weekend

  SvarSlet
 5. Ja, dejligt med lyse krukker! Der var mange år hvor man kun så de teracotta farvede i handelen, og hvilke planter passer lige i en rødbrun potte?

  Jeg købte allerede sidste år nogle flotte, lyse næsten mage til disse i et havecenter syd for Århus. De står nu flot patinerede ar min egen ir-grøn blanding og naturens egen!
  Glad for at høre BILKA nu også har lyse krukker, for i år skal jeg bruge MANGE FLERE KRUKKER!!

  SvarSlet
 6. Flotte potter. Det er fine hyldeknægte du har brugt til glashylderne i det nye drivhus - hvor kan de købes?

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Flotte enkelte krukker uden en masse krummelurer, det syntes jeg også er de smukkeste. Pynten er det som vi sat i krukken og så er det bare om at dække resten.
  Er det krukker som er fast i Bilkas udvalg i denne sæson eller er det bare en kort overgang.

  God dag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 8. Kære Fletværket - Ja, de hyldeknægte har taget rigtig lang tid at finde. Dels skullde de ikke være for pyntede og dels ikke rasende dyre. De hedder Quad XL og fås her: http://www.beslagsbutikken.dk/quad-xl-hyldeholder-for-hylder-af-glass-eller-trae.html

  Kære Pia - krukkerne skulle være fast sortiment sommeren igennem.

  SvarSlet
 9. Kære Claus.

  De krukker er meget smukke!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 10. Jeg er også lykkelig for at du har fået disse krukker til Bilka og de er så billige at alle kan være med:-) Tusind tak for det.
  Terracottafadene der står bagved ser altså også fantastiske ud.

  SvarSlet
 11. Kommer lige fra et besøg i Bilka, hvor jag bare behøver at sige en lyd som: "Øhhh... Jeg. " - hvorefter manden replicerer "ja, ja gå du bare ud i havecentret!, jeg kommer..." Og der fandt han mig så mens jeg stod og snusede til de nye krukker, fade og underskåle i alle størrelser, rørte og drejede på dem... For havde jeg egentlig brug for... ( ja, selvfølgelig har jeg det) ... Endte dog med at tage hjem uden krukker, og det har jeg selvfølgelig allerede fortrudt!! Heldigvis har de åbent rigtig mange timer nu, så der er altid mulighed for at vende tilbage når mørket falder på og abstinenserne bliver for voldsomme... ; o)

  SvarSlet
 12. Kan du inte få dom att öppna en butik i Stockholm!!!!
  Hälsningar
  Mariana

  SvarSlet
 13. Hej alle sammen og Claus.
  I skal alle være velkommen i Bilka Tilsts Havecenter, her er vi klar med alle krukker og bare vent, der kommer flere spændende ting. Mvh Anni

  SvarSlet
 14. Flot og lyse og enkelt i design. Dejlig at se at man også kan få underskåle til dem for det mangler tit, synes jeg. Så i haveprogrammet Haven i Hune, kan ses på dr1. At Anne blandet noget mos med yoghurt i en blender og påfører det med pensel på krukerne. Det trek brugte jeg sidste år og det har faktisk en effekt til at få moset til at vokse der hurtigere så krukerne for den rette patina hurtigere.

  SvarSlet
 15. Kære Anni,

  Ja, jeg var forbi i dag og tog disse billeder. Det så rigtig godt ud. Kh Claus

  SvarSlet
 16. Kære Claus.
  Jeg har som Nette stået i Bilka Ishøj og set langt efter dine krukker. De var lige så fint sat op men døren derud "låst af" med en strips. På et stort skilt stod havecentret åbner 1. marts. Ærgerlig tog jeg tomhændet hjem!
  Med venlig hilsen Søs

  SvarSlet
 17. Hej Claus
  Vil ha', de er så smukke.
  Hilsen Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 18. Kære Claus

  Jer er næsten lige kommet hjem fra endnu en udflugt til Bilka i Hundige. Havde en ting fra i går, som jeg skulle bytte. Igen i dag spurgte jeg er person, om jeg kunne komme uden for til krukkerne. Nu fik jeg at vide, at de ville åbne i morgen (selvom der stod 1. marts på skiltet). "Det skal være løgn", tænkte jeg og fandt en anden medarbejder til hvem jeg sagde: "Kan det være rigtigt, at man skal bo i Jylland for at kunne købe Claus Dalby krukker? Jeg er bekendt med, at andre af jeres afdelinger lystigt sælger ud af varerne uden for, og de står der vel for pokker, fordi de skal sælges. Vær venlig at låse op". Og vupti blev der låst op :-) Jeg havde krukker både i vognen og under, da jeg forlod stedet godt belæsset. Efter også at have købt et par pragtfulde helleborus, som også stod udendørs og en lille Dalby krukke med Minnow i. Pokkers at jeg belært af erfaringen fra i går forinden var taget over til en konkurrent, hvor jeg også havde købt krukker. Sidste forår købte jeg en lille ny økonomisk citybil, som der ikke kan være meget i, og den var godt proppet, da jeg kørte derfra.

  SvarSlet
 19. Herlige krukker Claus!

  Jeg glæder mig til at investere i dem, mangler kun at afgøre hvor mange... frygter at det med begrænsningen vil blive en stor udfordring.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 20. Kære Nette - ja, du er jo ikke en kvinde, man siger nej til!!!

  Misforstå mig nu ikke: Men når du siger 'Vær venlig at låse på', tør man da ikke andet.

  Kan lige se din lille citybil for mig. Husker tydeligt billedet på din blog sidste år, hvor du i meget alvorlig grad havde fyldt en indkøbsvogn med 'Claus Dalby krukkemuld'. Kan fortælle dig, at jeg har set det billede på Bilka-indkøberens opslagstavle på hovedkontoret. Nej, Nette siger man ikke nej til ...

  Kh Claus

  SvarSlet
 21. Hej Claus
  Bilka i Hillerød er desværre heller ikke klar til at sælge de smukke Krukker. Måtte tage hjem uden krukker, men frø til den hvide have og de skønne "Black Knight" lathyrus frø kom dog med hjem...
  Bente

  SvarSlet
 22. Kære alle - det er åbenbart ikke alle Bilkas havecentre, der er klar. Men efter 1. marts går det i hvert fald løs med mange fine tiltag. Kh Claus

  SvarSlet
 23. Mon disse krukker er frost fri?

  SvarSlet
 24. Krukkerne er flotte, købte mig fattig i går. Nu venter jeg bare på at kunne fylde dem med sommerblomster ;-)

  SvarSlet
 25. P.s. er der nogen der ved hvor man kan købe frø til kæmpe verbena ?

  SvarSlet
 26. Vi ønsker oss Bilka i Oslo og rundt om i hele Norge!

  SvarSlet
 27. kan ikke forstå ang bilka i Ishøj jeg har været uden for i havecentret i lørdags , ja det rigtig den ene dør var lukket men pågrund af blæst men den anden dør var åben

  SvarSlet
 28. Hej. De er så smukke! Jeg har forsøgt at finde krukkerne på Bilkas hjemmeside, for at finde ud af hvad de ca. koster. Nogen der kan hjælpe? Bor heller ikke lige i nærheden af Bilka, og vil gerne være lidt "kældt på" inden jeg starter rejsen derhen med nok moneter i portemonnæen... Mvh. Birgitte

  SvarSlet
 29. Jamen Nette dog hahaha! Sådan! Vil de sælge eller ej?
  Er heeelt syg med de flade fade - jamen jeg ku købe mig træt i krukker! Det er et superflot tiltag - er meget stolt af dig!

  SvarSlet
 30. Kære Claus

  Flotte krukker - det synes jeg også er de smukkeste!

  Birgit
  www.studieglad.dk

  SvarSlet
 31. Kære Claus

  Flotte krukker - det synes jeg også er de smukkeste!

  Birgit

  SvarSlet
 32. Kjære Claus, disse krukkene er fantastiske. Og en riktig god pris. Vi var tungt lastet i bilen på vei hjem til Norge i fjor sommer.

  SvarSlet
 33. Hvad koster krukkerne?

  SvarSlet
 34. finner man pris på disse på nettet? Har søkt på bilka.dk men kan ikke finne dem:) Jeg har fått en aldeles god venn av meg til å besøke bilka i morgen og kjøpe løkkasser for meg, jeg er så glad for det. Men potter burde jegnok kjøpe selv. De er myyye billigere enn i Norge:) Og med rabatt i tillegg, ja da kan det fort bli noen krukker ekstra:)

  SvarSlet
 35. Kære Linda - krukkerne ligger desværre ikke på nettet. Kh Claus

  SvarSlet