Ludoman?

Nej, jeg er ikke spiller! Men alligevel afhængig. Jeg skal nemlig flere gange om ugen ind på net-auktionerne og se, om der mon er noget, jeg ikke kan undvære. Og det er der ofte ...

 

image

 

Michael Andersen-keramikken ovenfor fik jeg i går hammerslag på på Lauritz.com. Salgsprisen - alt inklusive - var kr. 755,-, og den pris er jeg meget tilfreds med.

 

Måske er der nogle af jer, der synes, at der er noget bekendt ved den nyerhvervede skål.

 

20130211_141638

 

Den er i ‘familie’ med den, I ser ovenfor. Blot i en lidt anden farvetone.

14 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Det er smukke erobringer! Kanden øverst til højre fik mig lige til at tænke på en lille kande, jeg gerne stopper langstilkede Dorothealiljer i i marts. Gad vidst..

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Tro mig jeg har lagt mærke til det fad! Glæder mig til google får et omvendt billedsøgefunktion så man kan få hits ved at lægge sit eget billede ind! Det er da en yderst rimelig pris må man sige! De grønne toner går sig til hvad som helst:-) Spændende hvad du putter i, søde ven.

  SvarSlet
 3. Så ligger min lille gamle kande på min blog...

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Nej hvor fint.
  Dejlige former og farver.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Jeg har samme afhaengighed, eeeelsker keramik og vaser, hvilket i hojeste grad kan ses i mit hjem :-) Smukke fund !

  SvarSlet
 6. Endnu et skønt grønt fad, kunne rigtig godt tænke mig at se det lidt fra oven! Kanden er bestemt også skøn, et dejligt kup du har gjort der. :)

  SvarSlet
 7. Sikke en dejlig fangst. Skønne farver og former, som passer fint til planteverdenen. Håber at se nogle af de opstillinger, som de fine ting skal indgå i, her på bloggen.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet

 8. Kære Claus.De sidste indlæg har været så overvældende. Michael Andersen keramik er meget smukt og hvor er det generøst af dig at fortælle os, hvor du gør dine fund.
  At se dig gå rundt i haven gav en fin fornemmelse for højden på dine stauder. Næsten som at "være der selv".
  Din åbenhed omkring din depression tror jeg kan hjælpe til, at den aldrig kommer igen, men meget flot at du fortæller om det her. Jeg tror du har ret i at man ikke kan forstå det helt, når man ikke selv har været der. Man har ikke mærket fortvivlelsen og håbløsheden på sig selv. Men det gør også ondt at stå på "sidelinjen" og ikke kunne gøre så meget, andet end være der og lytte. Håber og tror din smukke have holder dig rask.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 9. Nej nej - er du nu også gået til Lauritz.com! Jeg havde håbet at have det for mig selv.... Ha ha ha, tillykke med dit hammerslag. Pas på man kan godt blive afhængig af alle de lækre varer.

  Maria - Den eksperimenterende have

  SvarSlet
 10. Det var sandelig et godt køb..!
  Jeg arbejder selv på en bornholmsk keramikfabrik og kan ikke finde noget fra os på dine billeder..
  Vi har mange keramikere på Bornholm, du må da tage en sommertur til solskinsøen, Claus :-)

  SvarSlet
 11. Kære bornholmer - jeg er da af og til på Bornholm og er også rundt og besøge mange forskellige keramikere. Hvor arbejder du?

  SvarSlet
 12. Jeg arbejder på Hjorths fabrik, har du været der.? Efter 17 år elsker jeg stadig de gamle smukke lokaler..

  SvarSlet
 13. Kors nogle skønne ting. Jeg får sådan en dejlig fornemmelse i maven, når jeg ser den slags keramik og får bare lyst til at røre ved det. Har selv en passion for Hjort keramik, den blødhed og varme det har.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
 14. Kære bornholmer - selvfølgelig har jeg været på Hjorths fabrik og har også et par ting derfra. Smukt, smukt bygningsanlæg synes jeg.

  SvarSlet