Man forstår godt, at mange …

... bliver totalt forliebte i påskeklokkerne. Skønnere blomst findes ikke. I hvert fald ikke på denne årstid.

 

_1749

 

Der er så mange forskellige blomster. Ikke to varianter er ens. Det er ligesom med mennesker. Og når man ser et pragteksemplar som det ovenfor, må man totalt overgive sig.

 

20130226_155341

 

Da jeg tidligere i dag gik en tur i haven, var jeg naturligvis også på udkig efter påskeklokkerne, men de står og trykker sig noget. Bliver det for alvor tø, går det stærkt.

 

Jeg har rigtig mange planter i haven, så jeg glæder mig virkelig.

 

20130226_154400

 

Nu vi er ved emnet påskeklokker, er det helt på din plads at nævne den helt fortryllende blog Havefolket.

Jeg bøjer mig i støvet for det, pigerne bag bloggen udretter. Det er bare SÅ flot, og da de lancerede deres blog, kan det nok være, at vi var nogle, der spærrede øjnene op. Sikke en standard. Flot, flot layout og mange utroligt vedkommende artikler.

 

Når jeg nævner Havefolket i dag, er det fordi, de lige nu har flere fine artikler om påskeklokker. Besøg Havefolket her.

6 kommentarer:

 1. Ork har været på besøg hos Havefolket i dag, og jeg har dig at takke for, at jeg også har en del påskeklokker fra Spiren i min have nu! Tak for god inspiration både til dig og til Havefolket!

  SvarSlet
 2. Påskeklokkerne er en helt særlig plante, som man bare får lyst til at få mange flere af. Havefolkets tema og omtale af din bog kan kun bidrage til at mange flere hopper med på vognen - kan man næsten forestille sig en hel folkevandring til Spiren i Skælskør :) Smukke billeder af gryende forår i din have, Claus.

  Ulla

  SvarSlet
 3. Havefolket er et rigtigt skønt initiativ, og det er en fornøjelse et læse med. Dejlige påskeklokker, ja forelskelsen breder sig nok hos mange. Og hvor er det en dejlig nyhed, at Tante Grøns fantastiske have nu bliver foreviget gennem din linse i en - uden tvivl - pragtfuld bog. Jeg glæder mig som et barn til juleaften, og så snart den lander hos boghandleren, står jeg klar med dankortet ;-) Hermed også en lun hilsen til Tanten med den dejlige have.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Pragtfulde billeder af et pragtfuldt botanisk mesterværk. Helleborus kan man ikke andet end holde af. De blomstrer på et tidspunkt, hvor man for alvor trænger til at se blomster i haven og deres blomstring holder helt ufatteligt længe. Når de har dannet deres svulmende frøstande er de stadig smukke og delikate at se til.

  Godnat og sov godt til alle derude fra en Helleborusfan .......og tusind tak for alle dine søde ord, Tante Tulle

  SvarSlet
 5. "Google Translate" does a very poor job of converting your seemingly beautiful Danish writing into English. Fortunately, the exquisite photography that you post enchants me to revisit your blog daily. The love of gardening is indeed universal.

  SvarSlet
 6. Det er da en fantastisk haveside, du der foreslår. Den vil jeg komme til at besøge rigtig meget. Tak for tippet.
  Ida fra Koldingegnen

  SvarSlet