Mere fra drivhuset

Nu skal I se plantedelen i mit drivhus. Og senere i dag kommer jeg med endnu en video udefra.

 

 

God fornøjelse …

20 kommentarer:

 1. Det var en dejlig film, nu varer det ikke længe før vi andre også kan begynde at forspire - jeg har glædet mig til det de sidste to måneder..

  SvarSlet
 2. Dejligt, dejligt - hvis jeg kommer og luger lidt, må jeg så spise min frokost her - hi hi

  SvarSlet
 3. Hej Claus. Tak for de skønne videoer fra dit smukke forårspyntede drivhus . Whau! Det er så super inspirerende .at se det. Med inspiration fra dig - igen, har vi (Per) netop færdiggjort et "spirehus" på 95 x 180 cm med varme, lys og m.m. Det står nu i vores orangeri og er klar til at tage mod de første såede planter. Vi er klar til foråret og i dag var jeg i Bilka og købe Dalby potter med løgplanter og georgin knolde "stoltze von Berlin". Hvad mere kan man ønske d. 17. Februar? Det skulle da så lige være et par solstråler
  "

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Tak for endnu et spændende kig ind i Alladins Hule. Det er ganske enkelt et fortryllet sted, du har fået lavet. Jeg elsker det faktum, at du giver den gas og ikke går på kompromis. Alt fra de store linjer til farven på vandhåndtag. Bare man dog kunne købe noget af din energi og kreativitet.

  SvarSlet
 5. Et dejlig rum du har fået. Dog havde jeg nok selv valgte andre møbler til rummet også i en anden farve, da sort ikke er mig. Jeg havde nok valgt gamle møbler som ens bedsteforældre havde som spisebord eller sofa, alt efter hvad man kigger efter. De har den gamle flot udformning som vil stå godt til de rå murersten i gulvet. Men det drejer sig om smag og behag :-)

  SvarSlet
 6. Kære Therkil,

  Tja ... hver sin smag!!! En bedsteforældresofa kommer under ingen omstændigheder ind i mit drivhus.

  SvarSlet
 7. Hej Claus, hvor får du dine varme måtter fra. dem jeg har set på nettet er ret små, så der bliver mange ledninger.
  Flot indretning ellers :)

  Hilsen Margit

  SvarSlet
 8. Kære Margit - jeg har ikke varmemåtter. Varmen er installeret direkte i bordene af et professionelt drivhusfirma, der har fremstillet bordene.

  Men søger du i England, er det ikke svært at finde varmemåtter.

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. @ Therkild: Der findes bunkevis af firmaer i Europa, som sælger frø, småplanter mm. og sender til Danmark. Du kan nok også få T&M til det, men det er let at forestille sig, at Claus bestiller så store mængder, at han anses for "professionel" i lighed med planteskoler. Et opkald til deres Customer Service kan måske også klare leverancen til Danmark. Men hvorfor? En simpel google-søgning på "tree lily" (oversat til trælilje) åbnede flere danske salgssider.

  Smag og behag er i sandhed forskellig. Jeg troede afgjort, at dit forslag mht. møblement var en joke, og jeg smilede så højt, at krystallysekronen dinglede :0) Men det skulle jeg da mulighvis ikke have gjort.

  SvarSlet
 11. Hvor er det dejligt at se så mange spirende planter. Rigtig god video.

  SvarSlet
 12. Kære Nette - du gjorde mine ord til dine. Tak. Kh Claus

  SvarSlet
 13. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 16. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 17. Kære Therkild - lad os nu stoppe den møbelsnak. Den forekommer mig efterhånden lidt komisk.

  SvarSlet
 18. Kære Claus. Tillykke med dit nye Drivhus. Det er vel nok en fin knaldhytte du har fået banket op der. Hvor er det bare dejlig at se og hvor er det bare smukt. Der skal virkelig lidt mere end almindelig snilde til at kunne lave et drømme hus som dette..Jeg er dybt imponereret og også meget taknemlig for at vi må følge dig. Tænker nu på et par ideer som jeg syntes at du måske skulle tænke lidt over. Når man nu bruger så meget tid på at skabe , ville det for mig være helt naturlig at indrage nogle af rigets dygtigste folk til at lige give det et sidste touch. Kender et team der helt sikker kunne hjælpe dig med det sidste og som hurtig rykker ud .En kærlig dame fra Ringkøbing , der sagtens kunne gå for det man ville kalde for en værtinde.. Hun kunne holde rent og sørge for at kaffen var frisk. En anden kvinde der er tante grøn af misundelse og som ville have godt af at bare ligge på varme bordet og se godt ud og slappe helt af blandt Dahlia knolde og Flittiglise. Kender også en have løs ung mand uden et rigtig hjem som fungere som hjemme DJ i den Franske Genre .Jo et sådan stort project og smukt hus kalder på nogle som kan sørge for at det hele kommer til at føltes hjemmelig .. Godaw Hr Dalby , der er frisk kaffe på kanden og en flittig lise på bordet..musikken er i dag af Piaf Det er ingen skam at kunne tage imod et par gode råd og ideer fra et team der er professionel engageret...."Har du selv givet op og har fantasien sagt stop , så ring team bøvhoveder op, og du af lykke vil give et hop. " Team bøvhoveder er kendt for deres gode situation fornemmelse og mangel på diskretion ..

  SvarSlet
 19. Fremragende med lidt diskussion, bøvhoved-snak og kærlige opfordringer på bloggen. Dér var jo dine georgineknolde! Tak for kigget, Claus. Er så misundelig over, at du har mulighed for at leve den ultimative drøm ud. I øvrigt er det da ret tidligt med georginer i juni?
  Kh Mathias

  SvarSlet