Rene linjer

Et godt budskab kan ikke gentages for ofte: Når man beskæftiger sig med noget så romantisk og ofte svulmende som blomster, er det godt med modspil i form af rette linjer.

 

claus20130203_124624

 

Derfor har jeg også valgt en stringent indretning af drivhuset. Det gælder for eksempel køkkenet her.

 

claus20130203_124638

 

Det står på en murstenssokkel, fordi jeg synes, at den passer godt til drivhusets rustikke stil.

 

claus20130203_124655

 

Rent logisktisk er der meget at tænke på, når man giver sig i kast med et byggeri som dette. Hverken varmvandsbeholder eller elskab er ting, der pynter, så dem har vi skjult bag skabslågerne.

 

I den kommende uge har jeg rigtig mange møder rundt omkring i landet, så da kommer jeg ikke videre med drivhusindretningen. Men når jeg er tilbage i næste weekend, begynder det at gå stærkt. Så skal der hurtigt blive pyntet op.

14 kommentarer:

 1. I adore this blog… I always come to see…

  My name here: Josi Ane
  I inhabit: South of Brazil

  SvarSlet
 2. Ser rigtig lækkert ud, Claus :-)
  Får vi ikke snart en total rundtur i det nye hus????
  mvh Helle

  SvarSlet
 3. Kære Helle - du har åbenbart ikke læst alt, hvad jeg har skrevet.

  SvarSlet
 4. Hej Claus. De sidste par dage har det handlet om rustent jern. Må jeg her komme med en bemærkning om, at jeg sidste år købte de fineste rustne pæonringe hos www.paeoneksperten.dk.Glæder mig til at kunne købe dine staude- holdere.De er både fine og diskrete.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 5. FOR et drømmedrivhus, Claus! Det blir så superlekkert!! Takk for herlig inspirasjon!

  Sees!!
  Fortsatt deilig søndag!
  STOR KLEM

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Hvor er det smart ,det ser brandgodt ud med det sorte stilrene til det rustikke ,og så de lysegrønne stole ved siden af giver lige det sidste . Jeg glæder mig til at se hvad du mere finder på.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Stilrent er næsten en underdrivelse. Der er knapt håndtag til at åbne skuffer og skabe med. Meget maskulint. Det flotte gulv får mig til at sukke henført. Murstenene er meget smukke!

  SvarSlet
 8. Endnu engang beviser du din helt uovertrufne æstetiske sans. Smukt med kombinationen af de rette linier og alt det grønne og svulmende. Glæder mig til mere indretning af det nye drivhus i næste weekend.

  SvarSlet
 9. Superlækkert!!!
  Glæder mig til du igen er hjemme:O)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 10. Du har så sandelig ret Claus, det er ikke alting der pynter , og nogle ting skal helst skjules..Jeg ser nu et par smukke rustikke kvinder stå og anrette noget godt til os ved køkkenbordet .. Inga og Tante Grøn hvad byder i på..Savner jer.. Kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Så nydeligt og klassisk - køkkenet "larmer"sandelig ikke. og sikke nogle praktiske taburetter - de har den der helt rigtige "sage green", som er så klædelig i plantesammenhæng.
  hilsen Anne Marie CHristensen

  SvarSlet
 12. Kære Paw.
  Jeg savner så sandelig også dig - og TANTE GRØN og hendes Syrenprins - og også dig Claus.
  Hvis TANTE GRØN og jeg stod ved det køkkenbord, skulle I bare sige, hvad jeres livretter er, så ville vi fremtrylle det. (Kræver selvfølgelig lige, vi låner din tryllestav, Claus:-)).
  Det drivhus er vist godt på vej til at blive det fornemste i hele kongeriget. Flot, flot, flot Claus.
  Rustik ved jeg nu ikke lige, om jeg er, kære Paw - men min stemme er efterhånden godt rusten af at hoste og hoste og hoste.
  Glæder mig uendelig meget til foråret og bedre cykelvejr!!!!
  De kærligste hilsner

  PS: Også en kærlig hilsen til dig Maj-Britt, hvis du stadig læser med her.

  SvarSlet
 13. Jeg skal love for du har mod Claus! Helt sort midt i alt det hvide, det havde jeg ikke gættet :-) Men det skal nok vise sig at blende fint ind i det færdige drivhus. Godt tænkt.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 14. Jeg kan godt lide farvevalget. Er det tilfældigt at bordpladen er væsentligt tyndere end murstenen i vindueskarmen eller et bevidst valg? Jeg er blot nysgerrig efter, hvordan du går frem.

  SvarSlet