Så er jeg klar ...

... til at vise jer en video af indretningen i det nye drivhus. Ideen om det nye hus opstod først i august 2012, og inden måneden var ovre, gik gravemaskinerne i gang.

 

claus20130216_170230

 

Siden har I kunnet følge tilblivelsen, og som månederne er gået, har I set, hvordan huset er kommet op at stå.

 

Det varer stadig lidt, inden vi er klar rundt om huset, men vi når det lige akkurat til, at de mange løgvækster i krukker skal arrangeres. Det bliver en fest ...

 

35 kommentarer:

 1. Det ser super fint ut, jätte fina möbler och du har gjort din en mysig plats att njuta av.

  Anna
  Tack för att du delar med dig av allt det fina

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot og så hyggeligt du har det derinde. Det må være vidunderligt at kunne realisere sine drømme på så kort tid. Tak for kikket indenfor i det nye drivhus:-)

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  DU GODESTE! Dér tabte jeg mælet. (Og der skal noget til). Det er SÅ lækkert og smagfuldt, at jeg alvorligt talt ikke ved, hvad jeg skal skrive. Jeg har hele tiden været klar over, at du vidste præcis, hvad du ville med stedet, og hvordan du ville indrette det. Men Claus dog. Helt ubeskriveligt dejligt. Sikke mange vidunderlige detaljer som tilsammen danner en indbydende og fabelagtig helhed og uimodståelig stemning.

  Nu vil jeg lige se videoen igen. Tusind tak for visningen.

  SvarSlet
 4. Wow! Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive ...
  Helt i verdensklasse!
  Kærlig hilsen Mathias

  SvarSlet
 5. TILLYKKE, Claus - hvor er det smukt, dit nye drivhus. Jeg har nydt din video og har næsten også tabt mælet over den fine indretning, det æstetiske look og det stramme farvevalg, du har gjort. Elsker at se hvidt, grønt og gult på den måde og jeg er nu på vej ud i køkkenet for at hente køkkenrulle til at tørre mundvand op med.

  Du må være helt HØJ over endelig at kunne tage drivhuset i brug.

  Mange hilsner, Ulla

  SvarSlet
 6. Kære venner - tak for søde kommentarer. Er glad for, at I synes om stilen. Jeg er også selv ret vild med den.

  Med dette hus begynder en ny æra i mit bloggerliv.

  Jeg tror, at mange bloggere vil skrive under på, at det kan være lidt svært 'at finde på' om vinteren. Det får jeg ingen besværligheder med for eftertiden.

  Desuden bliver det nye drivhus for øvrigt et rigtigt godt fotostudie, og nu springer jeg i høj grad ud som 'florist. Nu skal der laves buketter.

  SvarSlet
 7. PS. Dit forrige indlæg om materiale til Den Hvide Have er også skønt, jeg har bare ventet så længe på denne bog, men "kom maj, du søde milde", så jeg kan få fingre i den :)

  SvarSlet
 8. Ganske enkelt gennemført SMUKT...

  STORT tillykke med din nye "legeplads", der burde næsten være rød løber og snoreklipning ved indvielsen. :o)

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Hvor er det dog blevet smukt derinde i dit nye drivhus. Du har som vaneligt formået at sammensætte dine ting så det ligner harmoni på højeste plan. Jeg er især vild med at du blander det rå udtryk med det forfinede for derved at få noget sublimt for øjnene. De konsolborde du har nogle stykker af derinde, hvad er de lavet af ? Tak for kigget og jeg ser frem til imorgen hvor du viser den sidste del af drivhuset.
  De bedste hilsner
  Næsten Naboen fra Riisvangen  SvarSlet
 10. Kære Claus,

  jeg er dånefærdig af beundring over dit nye smag- og stemningsfulde refugie. Har for en gangs skyld svært ved at finde ord. Tusind tak for en pragtfuld video, du store mester udi skønhed. Da du åbnede døren ind til din Alladins Hule, var det lige så de små nakkehår rejste sig af henrykkelse.

  Gid man var den hollandske kvinde i dit liv, som kunne stå der i vindueskarmen og nyde alle de smukke opstillinger, elegante farvesammensætninger og ikke mindst den himmelske duft af forår, der må være derinde.

  Tænk at kunne sidde der i den blå time med masser af tændte stearinlys og bare labbe roen, stemningen og skønheden i sig. Det må være en lise for sjælen. Stedet er perfekt til opladning af flade batterier. Telefoner og andet moderne multimedie-isenkram, burde være strengt forbudt her.

  Med sådan et vinter-tilflugtssted, må den danske vinter synes noget mere overkommelig at kæmpe sig igennem. At kunne flygte ind i varmen og foråret, her midt i februar, må være som en drøm. Hvor er det godt, at vi har dig, til at udleve vore drivhusdrømme,Claus.

  Mit ønskejob ville være, at blive ansat som driv-husbestyrerinde i dette Paradis. Er du helt sikker på, at I ikke mangler sådan en???

  Stort tillykke med det nye pragtfulde glashus. Glæder mig til at se meget mere til det. Og en bog om et år i dette unikke univers lyder som sød musik i mine øren.

  De kærligste hilsner og tanker til alle fra en sukkende og henført drivhusdrømmer

  SvarSlet
 11. Hvor er det blevet flot
  stort tillykke med drivhuset
  hilsen Kim

  SvarSlet
 12. Det er jo blevet en hel stue i haven...
  Tillykke med huset.

  SvarSlet
 13. Det er vel nok et vidunderligt drivhus ,hyggeligt og smagfuldt på samme tid,tillykke med det! Jeg glæder mig til at se når du også laver buketter,du har en helt fantastisk god smag.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 14. Hej Claus.
  Wow - fuldstændigt overvældende - det ser fantastisk ud. Hvor har du mange lækre ting - jeg er også helt vild med alle dine løgplanter - især den store skål med hvide perlehyacinter ser da helt fantastisk ud. Jeg må da godt nok sige, at du er sluppet rigtig godt fra at indrette huset. Lækkert, lækkert, lækkert - så husk nu at give dig tid til at sidde og nyde det - der må være en superdejlig stemning.
  Ha' en god aften.
  Anita

  SvarSlet
 15. Sikke nogen skønne farver du har sat sammen i det fantastiske drivhus.:-)
  Dejlig video glæder mig allerede til i morgen.
  Jeg må altså have et drivhus selv om det bliver et lille bitte et.
  Det står øverst på min ønskeliste.

  Tak for at vi fik komme indenfor.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 16. Stort tillykke Claus

  Det er fantastisk smukt, gennemført og perfekt i mindste detalje..
  Endnu engang kan man nyde og lade sig inspirere af dig og dine evner.
  Vh
  Hexia

  SvarSlet
 17. Tusinde tak for kigget, kun et at sige ser FEDT :-)

  SvarSlet
 18. Music lux...
  vases lux...
  interior lux...
  decor elements lux...
  flower lux...
  light lux...
  Alt er stor...

  SvarSlet
 19. Hej Claus.
  Tak for video, tak for du deler med os.
  Det har du sandelige gjort godt, hvor ser der hyggeligt ud.
  Flot gulv og fine vindueskarme.
  Glæder mig til at følge "drivhuset" og dig.
  hilsen jmn

  SvarSlet
 20. Kære Claus

  SIKKEN ET HUS, underkæben er røget helt ned til tærene, og har godt nok svært ved at komme på på plads igen. Jeg tror aldrig jeg har set noget lignende og så smags fuldt. Jeg kunne bo der hele året og bare gå og pusle rundt og sluge hver en cm.
  Dine kære medarbejder får jo et mandskab rum som er så unik, at de næsten kan glemme at spise deres madpakker. Jeg tror ikke, at dine udendørs folk får lov til at holde dette rum for dem selv, uden dem oppe fra kontoret vil komme listende og indtage pladsen også, det forstår man jo godt.
  Held og lykke med dit flotte hus, vil glæde mig til at følge det her på bloggen.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 21. Ja det er vist mere et livsnyder hus, end et drivhus. Jeg kan også se at dame i huset er kommet ind og har indtaget den nye hus. Kan nemt forstille mig at det bliver en samlingspunkt for gæster hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe eller the. Det ligner et smuk rum, som nemt kunne være et indslag for salg af planter og drivhuse. :-)

  SvarSlet
 22. Kære Claus. Hjertelig tillykke med dit nye drivhus.Hvor er det fantastisk smukt og smagfuldt indrettet. Håber du gir dig tid til at nyde det og slappe af.Blev lidt bekymret, da du skrev, at du arbejder 16 timer om dagen alle ugens dage. Husk at passe på dig selv, Claus.Tak fordi du deler dette med os og endnu engang tillykke med dit vidunderlige drivhus.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 23. Hvor er det smukt. Tak for rundvisningen.

  SvarSlet
 24. Kære Claus.

  Jeg har siddet og nydt "forestillingen" uden lyd, hvilket skal tilskrives dårligt isenkram hos mig - og slet ikke kan lægges dig til last. Men synet i sig selv sagde mere end tusind ord...

  Jeg er fuld af beundring over, at du her "lever din stil ud". Det er så ganske tydeligt. Super elegant, legende og strømlinet på en gang. Og ikke at forglemme stemningsfuldt. Som den gode Tante Grøn forestiller jeg mig også de blå timer...

  Jeg glæder mig meget til at se dine buketter og blomsterarrangementer i det nye hus! Og inspireres næsten til at frembringe en frejdig, lille, grøn havealf/-fe ved tanken.

  Tillykke!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 25. Grattis på ditt nya färdiga drivshus! Det ser jättesnyggt ut! Jag önskar dig en trevlig fest!

  SvarSlet
 26. Hej Claus
  Er simpelthen imponeret over din kreativitet, hvor er det bare smukt og indbydende. Wowww., glæder mig til at det måske en dag bliver min tur til at komme forbi din have.
  Kh Jesper

  SvarSlet
 27. Kære Bettina - tak for søde ord. Også til alle I andre.

  Bordene er af jern/metal. De er gamle og med naturlig patina og kommer oprindeligt fra Indien.

  SvarSlet
 28. Magnifique ! je suis jalouse... merci!

  SvarSlet
 29. Oh, men det blev ju helt fantastiskt Claus. Och man ser redan att här "bor" Claus. Mycket vackra saker har du redan fått dit och som alltid allt i en angenäm färgskala. Hoppas att det blir många sköna middagar där inne, jag kan verkligen föreställa mig hur det kommer att se ut exempelvis i höst då mörkret faller och du har pyntat upp för höstfest. Tillykke, klem Tyra

  SvarSlet
 30. HOLD
  NU
  OP!!
  Jeg er faldet på halen - og sidder med underkæben på bordkanten. sikke et lækkert drivhus du har fået dig der. Og du forstår da bestemt også at indrette det - stemning, tone-i-tone farver, nyudsprungne løgvækster, musik og pejs. Intet mindre!

  Sidder lige i drømmeland lige nu hvor jeg har placeret et tilsvarende drivhus lige her uden for min terassedør. Suuk :-)
  Drømme er dejligt - og er ønsket stort nok, når vi det vel på et tidspunkt.

  Stort TILLYKKE med dit nye dejligste sted

  Mange hilsner.
  Skt.Helena

  SvarSlet
 31. Det er en stor glede å klikke meg inn på din blogg og hygge meg over hva jeg kan finne. Intet unntak i dag, gratulerer med nok et fantastisk drivhus, lekkert og praktisk innredet og klart for å nytes. Og takk fordi du forklarer så sakte og vennlig at selv jeg forstår hvert ord du sier.
  Jeg gleder meg til å lære mer av deg,
  Hjertelig hilsen fra Lisbeth.

  SvarSlet
 32. Hold nu op hvor er det blevet top lækkert, det var da helt vildt.
  Glæder mig meget til at du skal lege blomsterbinder :O)

  Christa

  SvarSlet
 33. TAK for en dejlig stemningsfuld video Claus. Hvor opløftende at træde ind ad døren med dig og franske viser for fuld drøn :-)Lige netop den slags musik man gerne vil slappe af til.

  Dejligt at få det hele samlet på nethinden, hvor har du gjort det flot. Jeg kan godt forstå du er så glad for det, og jeg glæder mig til at følge årets gang i drivhuset.

  På billedet over videoen tænkte jeg det næsten lignede en blomsterhandel af den luksusøse slags, hvor overvældende smukt med så mange blomsterløg. Tillykke med det.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 34. Hvor er det smukt og hyggeligt.
  Rigtig forårsstemning.
  Tak for kigget.

  SvarSlet