Så er træerne på plads

I den forløbne uge har anlægsgartnerne fået placeret de boksformede avnbøgtræer, som jeg for et stykke tid siden fik hjem fra Holland.

 

claus20130210_143028

 

claus20130210_142842

 

De skal justeres lidt, men det er nemt at se, hvilket udtryk det er, jeg ønsker at skabe.

 

claus20130210_142855 claus20130210_143006 claus20130210_142934

 

Ikke blot indenfor, men også ude, holder jeg af det regelrette, der danner et tiltrængt modspil til den store frodighed i krukker, der vil udspille sig her til sommer.

 

claus20130210_142948

 

Det var Kjeld Slots geniale idé at etablere drivhuset med to identiske indgange, dels mod øst og dels mod syd.

14 kommentarer:

 1. Hvor er det flot, jeg glæder mig til at se mere,jeg kan lige forestille mig når du får indrettet med krukker osv,og så de flotte træer når de bliver grønne ,det bliver en fryd for øjet.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 2. Jag är säker på att det ska se jättesnyggt ut på sommaren!

  SvarSlet
 3. Ville gerne været nabo til din have Claus...tænk at kunne nyde den fra første parket (1 sal)...;-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Ingen kan sige, at du har hang til det pyssenyssede. Du har selv flere gange givet udtryk for, at din smag spænder vidt. Det er nok rigtigt, men jeg sad nu alligvel i morges med morgenkaffen og læste i en af dine første bøger (måske DEN første), og tænkte på at din smag havde forandret sig. Eller rettere udviklet sig. De fleste flytter sig igennem et liv, og dermed ændrer vi nok også smag. Jeg har selv ofte spekuleret over, hvordan det f.eks. er gået til, at planter som jeg før ikke brød mig om - overhovedet - pludseligt har fundet vej til min have. Heldigvis udvikler vores smag sig. Tænk en gang hvis vi sad helt fast i 70erne. Gys.

  SvarSlet
 5. Det ser forrygende ud Claus. God idé ham Slot fik :-)
  Jeg glæder mig rigtig meget til også at se belægningen udvendig med stier og alt det der.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 6. wow.... de træer er fantastiske.
  Det blir et forrygende syn med bladene på. Så kan de også give et flot kig fra naboens vindue. Det må de også blive glade for.

  SvarSlet
 7. Harmonisk :-)

  SvarSlet
 8. Nogle huse stiger i værdi fordi de har vandudsigt, men det må da have endnu mere herlighedsværdi at have Dalby-udsigt!! Det bliver et forrygende syn (igen) til foråret... :)

  SvarSlet
 9. Kjempelekkert! Jeg gleder meg til å se bildene når trærne er blitt grønne og krukker og planter har kommet på plass! Det kommer til å bli et syn! :-)
  Ha en fortsatt god dag Claus.
  Stein

  SvarSlet
 10. Nu börjar huset verkligen komma till liv. Duktigt jobbat att få ut träden i detta vädret. Ser att det blommar fint därinne =)

  SvarSlet
 11. Nydelig! Gleder meg over dine flotte bilder fra byggingen. Sannelig ikke enkelt å få slike bilder vakre - men det klarer du helt fint!

  SvarSlet
 12. Du satser på agnbøk - igjen!! Tror jeg følger deg på det og velger meg en agnbøkshekk til våren. En god start i stedet for svartsurbærshekk som står her nå:)

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Det tegner godt ---- flotte træer.
  Hilsen jmn

  SvarSlet
 14. Wow! Så flott, Claus! Helt fantastisk lekkert! Gleder meg til å se vår- og sommerbilder fra denne hagekroken:)


  STOR KLEM
  anette

  SvarSlet